Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Sveriges national dag!
6 juni 2019 10:45
  Övrigt   

Hej!

Idag är det Sveriges nationaldag, och här är det superfint väder. Blå himmel och sol och 28 grader. Man kan knappt tro att det är sant. Är sommaren här nu?

Igår firade vi att min man och hans bror firade 20 år med sitt möbelföretag. Hela familjen med barn och svärföräldrar var med. Vi spelade shuffelboard för att sedan gå till butiken, där vi hade lite quiz och en memory lane att kolla igenom gamla kataloger på möbler från förr....
Har jag berättat att jag också jobbade där en gång i tiden? ☺️

Sen gick vi till ett Spanskt tapas ställe för lite middag! En trevlig kväll helt enkelt.

Idag blir det en tur ut på havet med båten och en jordgubbstårta måste det bli dagen till ära. Vad hittar ni på idag?

Ha en fin national dag!

Charloote


FEJK-FREDAG!
5 juni 2019 10:10
  Shopping   

Gomorron gomorron gomorroooon!
Idag kan man ju säga att det är fredag när det är vår nationaldag imorgon och vi är lediga!! Skall ni hitta på något härligt? Äta Jordgubbstårta? eller vad äter man egentligen...?

Vädret skall ju bli helt fantastiskt!! Jag skall följa med min sambo till Lidköping och hälsa på hans familj över dagen och jag hoppas att vädret håller sig stabilt där också!
Har vi kanske några från Lisch som läser bloggen? ;-)

Här ser ni mig i härliga klänningen som Charlotte tog idag. Ja den är svart och det är självklart fint att ha på sommarhalvåret.. svart är ju svart och funkar alltid. Som Charlotte sa, ett par klackar och vips så är du redo för fest.
Den är verkligen så fin i modellen. Fint skuren och har så fint material som ser dyrare ut, så jag "dressade ner" den lite här med sneakers och vår zebra-scarf. Fint att ha i midjan, i håret, löst runt halsen eller att knyta lite tajtare runt hals.
Eller så kör man bara klänningen som den är. Perfekt!

Ida har på sig vår nya off-shoulder topp som kommer idag. Blommig och fin lite längre modell som inte blir så kort över magen som en del tenderar att bli.
Härlig resår som är mjuk men sitter på plats.

Det kommer även TVÅ kjolar. ja ni hörde rätt. Två stycken. En vit/rosa-randig och en blå/randig samt en svart. Ja det blev ju i och för sig 3 stycken då.
Dessutom kommer det ett par fina och supersköna chino-shorts som går längre ner på låren. Och sist men inte minst så kommer det en fin mjuk volangklänning i ljusblått och mörkblått!

Se till att fylla dina Mandel-depåer idag för imorgon är vi lediga. Webbshoppen är såklart öppen dygnet runt men våran omtalade helt fantastiska, 5 getingar av 5-service är inte tillgänglig imorgon ;-)

Ha en härlig dag och njut av 6 juni imorgon!
Kram
Godmorgon!
5 juni 2019 09:10
  Shopping   

Hej på er!

Här får ni dagens fina plagg som kommer upp. Jag tog även denna dagens klänning som är så snygg och skön. Ha med ett snygga pumps och vips är du festklädd :) Men idag fick det bli sneakers för mig...

I kväll skall vi iväg och fira 20 års jubileum för min mans företag. Så det blir skönt med en ledig dag imorgon. Lägger upp ett inlägg här imorgon så kika gärna in här då igen.

Men först får ni kolla in dagens inspiration och Jessicas härliga inlägg 💕

Kl 11.00 kan ni handla detta!
In the City
4 juni 2019 15:30
  Shopping   

Goddagens, hur står det till på jobben? Liten dipp nu kanske när du tittar in här? eller så kommer du se det här inlägget ikväll efter att du hämtat barn på dagis, skällt på ungdomar eller gubben att det är deras tur att gå ut med hunden, handlat mat, lagat maten, diskat och såklart hunnit med ett riktigt svettigt pass på gymmet..? ;-)

Det finns så många "måsten" i vardagen.. men vet ni vad. Bloggen finns alltid här och ni får kika in här när ni vill och har tid. Ingen stress här inte! På Mandel skall du känna dig avslappnad och glad!

Jag tänkte tipsa om en fräsch city-look att ha både när du strosar runt på stan, på jobbet eller om du skall ha en allt-i-allo-outfit. Jag är lite svag för dessa outfit som man kan ha till jobbet för att sedan gå vidare på aw eller middag efteråt.

Den här kappan är så fin i sin dressade look. Stilren och enkel och dessutom är den i stretchig vilket gör den himmelsk härlig att ha på sig. Den är smårandig men ser nog lite ljusgrå ut på håll.
Kappan kostar 499kr och ni hittar den HÄR

Blusen är väldigt romantisk och söt med sitt prickmönster och transparenta tyg.
De små håliga "volangdetaljerna" ger det lilla extra. Den här fina blusen kostar 399kr och finns även i svart. Blusen hittar ni HÄR

Tips om ni inte vill att den skall lysa igenom är att ha hudfärgat linne under som jag har, alternativt svart eller vitt. Linnet jag har under hittar ni HÄR

Och självklart har jag på mig jeansen som jag lever i. Vmseven heter dom och jag behöver väl inte berätta återigen hur bra dom är? ;-) Ni hittar dom HÄR

Hoppas ni får en härlig eftermiddag och kväll så ses vi väl imorgon bitti.. om ni hinner kika in då vill säga! Men bra är att avsätta några minuter för sig själv även när man sitter på jobbet ;-)

Vi ses när vi ses!
Kram
T I S D A G .
4 juni 2019 10:16
  Shopping   

Gutenmorgen fra Gotenborgen och willkommen till oss..här ser ni en liten liten bit av vårat lager.
När ni lägger ordrar så springer vi runt med korgvagnar här mellan hyllorna och tjoff vad det går.
Ibland när vi hinner så brukar vi rutinerade gammelgäddor (jag och charlotte) träna hjärnan med att försöka komma ihåg vart alla plagg ligger och springa och hämta era ordrar utan lista! Snart är nog Ida där också :)

Sååå.. dagens nyheter!!

Mina trekvarts-byxor/knickers är såå sköna på och kommer även i vitt. Dom har fin liten slits nertill.
Snyggt att matcha till dagens fina randiga topp eller den vita blusen.
Den randiga toppen är från Vmava-serien och ni som följer nyhetsbrevet kunde igår se där jag tipsar om våra randiga favoriter från Vmava.
Den här toppen är väldigt mjuk i kvalitén och i lite lösare modell.

Idas blus är så fin med alla detaljer. Lätt rutmönster och fina volangdetaljer.

Det kommer även två superfina klänningar och en somrig caftan som ni inte får missa!

Ha en härlig dag så ses vi i webbshoppen 11.00
Kram Kram
Tisdag!
4 juni 2019 09:09
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer dessa härliga knickers från Vero Moda. Så sköna på och perfekta att ha nu i sommar. Matcha med t-shirten Vmava i randigt som kommer idag eller varför inte med den snygga kaftanen/tunika från Vila.

Det kommer även en superfin blus och klänning som ni inte får missa.

Kl 11.00 släpps dessa nyheter som vanligt.

Jag har på mig fina kimonon från förra årets kollektion. Det finns några kvar om ni gillar den till ett kanon pris dessutom 😉 ni hittar den här!
Äntligen Måndag!
3 juni 2019 10:02
  Shopping   

Godmorgon godmorgon godmorgon,
har ni vaknat ur långhelgs-dvalan än? Hoppas ni är utvilade och lika pigga på en ny vecka som vi är.. och vi börjar starkt med dagens färgglada och fina nyheter!

Bland annat dessa godingar.
Min prickiga kjol är lika söt som en jordgubbe och sitter så härligt på! Den kommer även i marinblå-prickig. Den har sådan tunn skön resår upptill som gör att den inte smiter åt.. känns nästan som man inte har något på sig...
Fin att matcha till dagens svarta topp som är i ribbstickat skönt material och med fina små knappar framtill. Skön tröja som följer kroppen snyggt.

Ida har på sig en av de två nya färgerna som kommer på vår populära Damina-klänning från Selected Femme. Här i blå-randigt men den kommer även i svart-randigt.

Dessutom kommer det ett fint set i form av shorts och linne med palmblads-mönster samt en fin pullover i tre färger.

Vi ses väl elva? Ja förutsatt att ni vaknat då ;-) Vi hoppas det!

Ha en bra start på veckan!
Kraam
Godmorgon Måndag!
3 juni 2019 09:05
  Shopping   

Idag kommer den här fantastiskt söta kjolen. Fina knappar framtill och kommer även i en röd nyans. Matcha med den fina bomullströjan som kommer idag för en avslappnad look.

Det kommer även ett fint set med linne och shorts, samt den fina klänningen Slfdamina i nya färger. Jag har redan norpat en...

Ni vill inte missa dagens plagg så sitt redo här för att shoppa kl 11.00

Jag har på mig favvoblusen Vilucy i härligt sommar print. Ni hittar den här.
  Föregående   Nästa