Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

FEJK-FREDAG!

5 juni 2019 10:10
  Shopping   

Gomorron gomorron gomorroooon!
Idag kan man ju säga att det är fredag när det är vår nationaldag imorgon och vi är lediga!! Skall ni hitta på något härligt? Äta Jordgubbstårta? eller vad äter man egentligen...?

Vädret skall ju bli helt fantastiskt!! Jag skall följa med min sambo till Lidköping och hälsa på hans familj över dagen och jag hoppas att vädret håller sig stabilt där också!
Har vi kanske några från Lisch som läser bloggen? ;-)

Här ser ni mig i härliga klänningen som Charlotte tog idag. Ja den är svart och det är självklart fint att ha på sommarhalvåret.. svart är ju svart och funkar alltid. Som Charlotte sa, ett par klackar och vips så är du redo för fest.
Den är verkligen så fin i modellen. Fint skuren och har så fint material som ser dyrare ut, så jag "dressade ner" den lite här med sneakers och vår zebra-scarf. Fint att ha i midjan, i håret, löst runt halsen eller att knyta lite tajtare runt hals.
Eller så kör man bara klänningen som den är. Perfekt!

Ida har på sig vår nya off-shoulder topp som kommer idag. Blommig och fin lite längre modell som inte blir så kort över magen som en del tenderar att bli.
Härlig resår som är mjuk men sitter på plats.

Det kommer även TVÅ kjolar. ja ni hörde rätt. Två stycken. En vit/rosa-randig och en blå/randig samt en svart. Ja det blev ju i och för sig 3 stycken då.
Dessutom kommer det ett par fina och supersköna chino-shorts som går längre ner på låren. Och sist men inte minst så kommer det en fin mjuk volangklänning i ljusblått och mörkblått!

Se till att fylla dina Mandel-depåer idag för imorgon är vi lediga. Webbshoppen är såklart öppen dygnet runt men våran omtalade helt fantastiska, 5 getingar av 5-service är inte tillgänglig imorgon ;-)

Ha en härlig dag och njut av 6 juni imorgon!
Kram

J

Ser så fram emot dagens plagg! Ha en fin nationaldag alla mandlar😊

den 5 juni 2019 @ 10:27

Jessica

Tack detsamma till dig J! Hoppas du gillar alla dagens plagg ☀😘

den 5 juni 2019 @ 11:27

Monica

Här har du en trogen läsare/shoppare i Lish! 😀 ni kommer troligtvis få toppenväder! Älskar din inlägg, Jessica! Man sitter och småler för sig själv till sista punkten. Ha det gott!

den 5 juni 2019 @ 12:54

Anna

Håller med Monica, så fina inlägg! Både bilder och text :-) Tummen upp och trevlig Nationaldag till Mandlarna!

den 5 juni 2019 @ 13:41

Jessica

Monica - Jaa sedär vad härligt, en VIP-kund från Lish! Det får vi säkerligen, solen skiner väl alltid på schlätta ;-)
TACK vad glad jag blir av att höra detta! 😊
Ha en härlig dag!

den 5 juni 2019 @ 14:35

Jessica

Så kul att höra Anna!! 😊 Tack snälla, trevlig nationaldag till dig från oss!

den 5 juni 2019 @ 14:36

Ida

Hej hej en till tös från Lisch här och sola skiner alltid på schlätta....👌 välkommen till vår fina stad..😊 vill tacka för en toppen blogg en superb nätbutik första klass och alltid så fina kläder.. kram till er!

den 5 juni 2019 @ 14:48

Jessica

Hej hej Lisch-Ida, vad härligt då ser jag fram emot en riktig solig dag vid vänern imorn! Tack så mycket till dig, både för fin kommentar (Kul att höra att du är nöjd) och för välkomnandet till Lisch! 😊🌻 Kram från oss

den 5 juni 2019 @ 15:58