Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

In the City

4 juni 2019 15:30
  Shopping   

Goddagens, hur står det till på jobben? Liten dipp nu kanske när du tittar in här? eller så kommer du se det här inlägget ikväll efter att du hämtat barn på dagis, skällt på ungdomar eller gubben att det är deras tur att gå ut med hunden, handlat mat, lagat maten, diskat och såklart hunnit med ett riktigt svettigt pass på gymmet..? ;-)

Det finns så många "måsten" i vardagen.. men vet ni vad. Bloggen finns alltid här och ni får kika in här när ni vill och har tid. Ingen stress här inte! På Mandel skall du känna dig avslappnad och glad!

Jag tänkte tipsa om en fräsch city-look att ha både när du strosar runt på stan, på jobbet eller om du skall ha en allt-i-allo-outfit. Jag är lite svag för dessa outfit som man kan ha till jobbet för att sedan gå vidare på aw eller middag efteråt.

Den här kappan är så fin i sin dressade look. Stilren och enkel och dessutom är den i stretchig vilket gör den himmelsk härlig att ha på sig. Den är smårandig men ser nog lite ljusgrå ut på håll.
Kappan kostar 499kr och ni hittar den HÄR

Blusen är väldigt romantisk och söt med sitt prickmönster och transparenta tyg.
De små håliga "volangdetaljerna" ger det lilla extra. Den här fina blusen kostar 399kr och finns även i svart. Blusen hittar ni HÄR

Tips om ni inte vill att den skall lysa igenom är att ha hudfärgat linne under som jag har, alternativt svart eller vitt. Linnet jag har under hittar ni HÄR

Och självklart har jag på mig jeansen som jag lever i. Vmseven heter dom och jag behöver väl inte berätta återigen hur bra dom är? ;-) Ni hittar dom HÄR

Hoppas ni får en härlig eftermiddag och kväll så ses vi väl imorgon bitti.. om ni hinner kika in då vill säga! Men bra är att avsätta några minuter för sig själv även när man sitter på jobbet ;-)

Vi ses när vi ses!
Kram

Anonym

Wow vilka bilder!=) Var har Jessica köpt det vackra solpudret?

den 4 juni 2019 @ 19:40

Mia

Åh den blusen har jag missat!😍

den 4 juni 2019 @ 21:57

Anna

Trevligt inlägg! Mera av den typen

den 5 juni 2019 @ 08:15

Jessica

Tack Anonym, säger jag och fotograf Ellika ;-) Jag använder ett solpuder från Isadora, ett matt som inte har skimmer i sig. =)

den 5 juni 2019 @ 08:46

Jessica

Mia - Ja den kom under vinterhalvåret, såå fin är den! =D

Anna - Tack, vad kul att höra! =D

den 5 juni 2019 @ 08:48

J

Så roligt att läsa dina inlägg, Så fina bilder....

den 5 juni 2019 @ 09:44

Jessica

Åh vad glad jag blir! Tack J!! 😘

den 5 juni 2019 @ 11:28