Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inspiration med vackra Josefin!
12 februari 2018 15:11
  Shopping   

Vi vill ge er härlig inspiration med varma färger! Josefin har på sig "Onlvic" som ni hittar på rean! Supersnygg till ett par jeans, kjol eller kostymbyxor. Den är även fin att ha året runt! Matcha med kavaj eller cardigan för en mer dressad look!

Måndagmorgon ❤︎
12 februari 2018 08:08
  Butiken   

Måndagsmorgon på Västkusten, många koppar kaffe på kontoret och härlig energi efter en lugn och skön helg för oss ❤︎ vad har ni haft för er denna helg fina bloggläsare?

Vi har massor av nyheter hela veckan lång och idag kommer nya favoriter från oss i personalen :)

Först ut är Amandas vackra klänning från Minimum, knytdetaljer och den gröna härliga färgen - Katia heter den! Bär den över jeans eller strumpbyxor nu i kyligare tider och sen till bara ben i vår och sommar :). Vidare bär Jessica en supervacker stickad topp från nya varumärket, Levete Room. Både Jessica och Tanja har redan köpt varsin så passa på innan dem tar slut för vi köpte inte in så många.. vackra detaljer i ärmen och en härlig ljusgrå-melange färg..
Jeanskjolen som Jessica bär kommer i två tvättar, svart och blå, och kostar endast 199kr! Ett riktigt kap tycker vi, och var beredda för det kommer mycket jeanskjolar hela våren och sommaren!

Vidare har vi tre svarta byxor i olika modeller som passar fint till många tillfällen, dessa från Object, Pieces och Soyaconcept - tighta, ankel och vid modell ❤︎

Missa inte dagens fina nyheter, vi ses klockan 11 i shoppen ❤︎
Min outfit!
9 februari 2018 13:11
  Shopping   

Hej alla våra fina kunder från Sveriges alla hörn,

Jag tänkte tipsa om en superskön och dressad outfit som jag hade på mig senast i Köpenhamn.
Jag har verkligen blivit så kär i skjortan som är en av mina favoritskjortor hemma nu just för att den är så skön på!
Jag kan ibland tycka att det är jobbigt att gå i skjorta en heldag och brukar byta till något mer ledigt när jag kommer hem men den här är verkligen så stretchig och skön och dessutom är den i 100% bomull vilket gör att den andas och man känner sig bekväm hela dagen.

Skjortan heter Vmkate och jag matchade den tillsammans med mina senaste inköpta jeans ONLBLUSH som vi alla föll för direkt när vi packade upp dom- dom har så kall och snygg tvätt, skön stretch och lite lite högre midja.
För att få en lite mer dressad look så lånade jag Ellikas Objsofia blazer som är i lite mer avslappnad modell och som passar till allt - till festklänningen som till finbyxorna eller jeansen.

Ni kommer till vardera plagg i shoppen genom att klicka på deras namn här ovan i texten.

Hoppas ni får en underbar Fredag och trevlig helg på er!
Kram Jessica
Det är dags att kolla in fredagsshoppingen
9 februari 2018 09:23
  Shopping   

Goodmorgon! Det ser ut som att solen kommer lysa upp denna fredag och dagens nyheter!

Ser ni så härliga byxor Jessica har på sig? Det är den nya färgen på Objcecile som både Amanda och Jessica har hemma i svart. Jessica har även tagit dem i den här färgen. De sitter jätteskönt på och är en favorit både till vardags och fest!

Den vita blusen är väldigt skön i modellen. Med den raka och lösa passformen ihop med det lite mjukare materialet kommer den bli en favoritblus i garderoben!

Amandas fantastiskt vackra klänning kommer från Soft Rebels! Söt omlott med knyte i midjan. Tunnare i materialet så den känns lyxig samtidigt som den faller vackert. Och vad tycker vi inte om den härliga blå färgen!?

Vi får en blazer från Only och en tubscarf som passar fint till!

Vi får även en söt blus som ni fick en smygkik på igår till kavajen ;) Det kommer också en såå söt klänning från Jacqueline de Yong!

Njut nu av er fredag så ses vi vid 11 .00

Kraam
WIIHOO- VAR SNABBA!
8 februari 2018 14:44
  Shopping   

ÄNTLIGEN har "VMSOPHIA-jeansen" kommit in på nytt! Som vi har väntat! De finns att klicka hem i alla storlekar. Passa på innan de tar slut igen! Och var snabba nu innan 15.00 så kan ni ha dem till helgen :D

Kraaam
Godmorgon torsdag!
8 februari 2018 09:19
  Shopping   

Idag kommer den här fina regnjackan! Den känna lite tuffare och sportigare med den korta modellen. Den kommer i både gult och rosa! Så härliga färger på regnjackorna. Om man vill få plats med en lite tjockare tröja under kan det vara skönt att testa att gå upp i storlek om man ligger mellan!

Amandas prickiga topp kommer också idag i tre härliga färger. Den har det fantastiska priset 129kr! Det är 100% viskos så den är följsam och skön!

Randigt har ni verkligen tyckt om så vi tog in en extra bastopp från vila i 100% bomull! Den ser ni här på Jessica.

Kavajen med dess snygga småribbning har superpriset 259kr! Den snygga skurningen nertill ger en snygg touch om ger en feminin look. Den är perfekt att ha till jobb eller utekvällen! Till våren kan man ha den som jacka när vädret tillåter ;) Den kommer även i rosa och vitt.

Vi får en fin klänning i lite glansigare material. Den är riktigt söt i modellen!

Vi får en tubscarf i härligt mönster som passar fint med dagens kavaj till exempel.

11.00 får ni se mer av vad som dyker upp idag!
Tanjas helgoutfit!
7 februari 2018 16:17
  Butiken   

Det är dags för tjejfest i helgen och jag är redo att klicka hem helgens outfit!
Jag tänkte köra på klassiskt svart och låta lackväskan och örhängena stå för detaljerna.
Byxorna från Poptrash-serien är alltid användbara och kan ha flera stycken i garderoben!

Fortsatt trevlig onsdag härliga ni! ❤︎

Blusen
Byxorna
Örhängena
Lackväskan
Amandas rutiga kostymset
7 februari 2018 14:38
  Shopping   

Det här fantastiska setet från Moves var jag snabb med att ta hem innan jag åkte iväg på semester. Jag både har och kommer använda det flitigt, färgerna är snygga året runt! Det rutiga är verkligen en av de trender som slagit igenom stort.


Jag tog med mig både kavajen och byxan till Köpenhamn! Kavajen matchade jag ihop med den vita toppen som ni ser här och ett par blå jeans!

Byxan hade jag på mässan som ni säkert sett i Köpenhamn-inlägget! Jag gillar verkligen längden på dem. Nu har jag ett par strumpbyxor under men till våren kommer jag springa runt som på bilderna ;)

Toppen är sååå tunn och fin. Det är så fräscht med den lite längre ärmen också. Tips är att ha en lite mjukare bh under då den är väldigt tunn i kvalitén.

Jag rekommenderar verkligen detta, jag är helnöjd :)




Dressat i regnet
7 februari 2018 08:37
  Shopping   

Godmorgon!

Nu äntligen börjar de fantastiska regnjackorna komma in till oss! Den här fina kommer från Ichi och kommer även i svart! Den är lite längre i modellen och sitter väldigt skönt på. Vi får plats med en tjockare tröja under om vi tar vår vanliga storlek!

Regnjackan har verkligen blivit ett trendplagg. Och det är ju perfekt gällande den svenska sommaren ;)

blusen kommer från Soft Rebels. Den är fantastiskt fin på och mjuk i materialet. Den kommer även i vitt! Den här är snygg till allt! Superfräsch att ha till ett par jeans eller klä upp den till kjol.

Kjolen kommer från Ichi och sitter riktigt skönt på! Mjukt och stretchigt material med en bredare mudd upptill. Den formar sig så man känner sig riktigt fin och bekväm! Ni kan klicka hem den för 349kr.

Skjortan som blev en riktig storsäljare igår kommer som klänning idag. Jättefin modell som sätter sig perfekt på. Man känner sig kvinnlig och fin i det mjuka materialet som faller läckert! Amanda kommer nog norpa den här.

Kolla in allt 11.00 idag på shoppen! Kraam
Sammanfattning- Köpenhaamn!
6 februari 2018 11:19
  Shopping   

Vi var ju i Köpenhamn förra veckan och njöt av allt som fashionweek hade att erbjuda!

Det var massor av nya trender som vi såg slå igenom de flesta kollektionerna. Till exempel glitter som vi nämnt innan. Det fanns på allt från skor, smycken, jackor och kläder! Det känns verkligen som att vi alla kommer glittra snyggt till hösten och framåt! Vi har ju redan fått in en del glitterplagg som man kan klicka hem.

Vi såg en hel del varma toner i kläderna som till exempel orange, rött, gult och rosa! Det var väldigt mycket mönster som man matchar hej vilt! Det är alltså helrätt att blanda prickigt, randigt och blommigt. Som ni ser har Jessica hoppat på den trenden med hennes outfit som hon sprang runt i!

Ni hittar hennes outfit här:
Topp
Kjol

Något som är riktigt trendigt redan nu är det rutiga mönstret som Amanda har på sina byxor här. Det är även något som kommer hålla sig kvar länge märkte vi på mässan! Det fanns nog ingen kollektion där vi inte såg något av det här rutiga så det rekommenderar vi verkligen.

Amandas outfit hittar ni här:
Kappan
Byxan
Tröjan

Teddy är också något vi såg mycket av! Speciellt i ytterplagg och tjockare tröjor. Hur mysigt är det inte att få gå runt med en teddyjacka?!

Det hängde plagg i väldigt lyxiga material som sammet, siden och silke! Vi blev verkligen så inspirerade när de hade mixat de lite lyxigare materialen med till exempel en teddyjacka!

Vi tackar Köpenhamn för den här gången! Vi är redo för de nya trenderna :)

  Föregående   Nästa