Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Sammanfattning- Köpenhaamn!

6 februari 2018 11:19
  Shopping   

Vi var ju i Köpenhamn förra veckan och njöt av allt som fashionweek hade att erbjuda!

Det var massor av nya trender som vi såg slå igenom de flesta kollektionerna. Till exempel glitter som vi nämnt innan. Det fanns på allt från skor, smycken, jackor och kläder! Det känns verkligen som att vi alla kommer glittra snyggt till hösten och framåt! Vi har ju redan fått in en del glitterplagg som man kan klicka hem.

Vi såg en hel del varma toner i kläderna som till exempel orange, rött, gult och rosa! Det var väldigt mycket mönster som man matchar hej vilt! Det är alltså helrätt att blanda prickigt, randigt och blommigt. Som ni ser har Jessica hoppat på den trenden med hennes outfit som hon sprang runt i!

Ni hittar hennes outfit här:
Topp
Kjol

Något som är riktigt trendigt redan nu är det rutiga mönstret som Amanda har på sina byxor här. Det är även något som kommer hålla sig kvar länge märkte vi på mässan! Det fanns nog ingen kollektion där vi inte såg något av det här rutiga så det rekommenderar vi verkligen.

Amandas outfit hittar ni här:
Kappan
Byxan
Tröjan

Teddy är också något vi såg mycket av! Speciellt i ytterplagg och tjockare tröjor. Hur mysigt är det inte att få gå runt med en teddyjacka?!

Det hängde plagg i väldigt lyxiga material som sammet, siden och silke! Vi blev verkligen så inspirerade när de hade mixat de lite lyxigare materialen med till exempel en teddyjacka!

Vi tackar Köpenhamn för den här gången! Vi är redo för de nya trenderna :)


Mandelkund

Härligt med trendupdate 👌 vilket fantastiskt jobb ni har, önskar jag fick möjligheten att jobba inom klädbranschen framöver.

den 6 februari 2018 @ 19:57

Anonym

Kommer Sophia jeansen in i veckan?

den 7 februari 2018 @ 08:38

Amanda

Mandelkund- Ja detta är verkligen såå roligt! Vi trivs verkligen ;)

Anonym- Ja förhoppningsvis idag eller i dagarna! Håll utkik :D

den 7 februari 2018 @ 09:27