Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Eleganta tisdagsnyheter!
6 februari 2018 08:14
  Shopping   

Godmorgon alla härliga mandelkunder! Idag får vi jättefina nyheter med en trendig och elegant touch. Jessicas blus kommer från Soft Rebels och sitter riktigt mjukt och skönt på! Jessica blev verkligen kär i den när hon fick på sig den.

Snyggt att matcha den med vår lackade väska som Jessica har tagit privat!

Vi vår en riktigt stilren och fin klänning i mörkblått med slag framtill. Den här passar jättefint till både arbetet och fest!

Vi får två vårjackor som vi tror att ni kommer tycka om riktigt mycket. Den ena är en ny färg på "Onlruna" som är en omtyckt vårkappa. Det kommer även en parkas som många av er efterfrågat! :D
Måndagmorgon ❤︎
5 februari 2018 08:58
  Butiken   

Sköna vackra Måndag!
Riktigt krispigt i luften och solen skiner in hos oss på kontoret, ny vecka och nya möjligheter!
Hoppas att ni haft en skön helg i kylan :)

Idag kommer bland annat dessa två härliga plagg som Amanda bär.
Den gula toppen är riktigt trendig med lurex och volangdetaljer och det ser vi mycket i alla kollektioner från flera varumärken där ute :)
Dem svarta sköna byxorna kommer från Vero Moda och vi har ett fantastiskt pris på dem, 99kr! så var snabba här :)

Vidare kommer en klassisk nästan trendcoat-liknande modell från ONLY - Onldicte heter den och sist men inte minst kommer en superfin klänning från Soft Rebels - Safi Tunic. Det kom en skjorta i samma print förra veckan så missa inte denna, så vacker klänning eller om man vill bära som tunika över jeans, byxor.

Vi ses kl 11 i shoppen ❤︎
Gooodmorgon Fredag!
2 februari 2018 09:33
  Butiken   

Fredagskänslan är på topp och vi har såå många härliga nyheter idag!
Många av er har frågat efter vårjackan från VILA och idag är den äntligen här :) En nätt och kort modell för endast 379kr! Såå härliga färger!! Både Jessica och Amanda har köpt varsin!

Vidare kommer jeansen och den magiska blusen från nya varumärket LEVETE ROOM - jeansen är såå supersköna på och sitter som ett smäck :) Blusen kommer i 100% siden och är en riktig lyxfavorit hos oss!

Vi får in en superhärlig klänning som är vacker att bära över jeansen eller till bara ben i sommar - också denna från Levete Room!

Vitinny-serien kommer med ett nytt print som går i rosa och vi har valt att köpa in den kortärmade tlll oss, hejja våren!

Mångas favoriit är OBJCECILIE-byxan och nu i vår har Object valt att släppa en ytterligare modell med Vida ben så det blir en riktig favorit hoppas vi!
Trenden säger att det är mycket vida byxor hela året nu :)

Missa inte dagens underbara shoppingnyheter!

Vi ses i shoppen klockan 11 ❤︎
Köpenhamn!
1 februari 2018 19:04
  Shopping   

Goodkväll på er! Nu sitter vi (Amanda, Ellika och Jessica) i Köpenhamn efter en härlig dag strosandes på modemässor! Det är ju fashionweek här så vi passade på att åka hit för lite fotning och inspiration inför kommande trender.

Här får ni en liten smygkik på hur vi sprungit runt idag! Ni kan självklart shoppa våra outfits i shoppen ;)

Det kommer komma mer inlägg och bilder om kommande trender och inspiration såklart. Men vi kan ju säga att det är såååå mycket fint. En genomgående trend i de flesta kollektioner var glitter! Det har redan börjat trilla in lite glitterplagg hos oss på Mandel som ni kan ta del av och klicka hem inför helgen!

Nu ska vi ta oss ut och äta på en thailändsk restaurang som är riktigt omtalad och populär här i Köpenhamn! Har ni några fina Köpenhamnstips som ni kan dela med er av? Så kanske vi kan klämma in nått mellan fotningarna imorgon ;)

Ha nu en fortsatt fin torsdagskväll! Och följ oss gärna vidare via Instagram där ni får se mer av vad som händer "bakom kulisserna"! ;)

Kram från oss!
New brand in!
1 februari 2018 16:12
  Butiken   

Torsdagseftermiddag och regnet har slutat här på västkusten! Det utlovas lite krispigare luft och sol i sikte - och vad passar då bättre än att introducera vårt nya varumärke för vårsäsongen?

Varumärket introduceras för första gången någonsin - så är helt nytt på marknaden :) Vi vill vara med på resan och testa så vi köpte in några godbitar till oss på Mandel och vi hoppas att ni kommer att gilla det lika mycket som vi allihop!

Levete Room heter det och det är ett danskt varumärke som levererar hög kvalité till ett bra pris och all produktion sker i Europa och all design från Danmark!
Varumärket beskriver kollektionen själva genom att berätta att det är klassiska, välskräddade plagg i finaste material - passar för den moderna kvinnan som vill ha vackra plagg i sin basgarderob året runt.

Vi kommer släppa några plagg från varumärket imorgon så missa inte detta :)

Vi önskar er en fortsatt härlig eftermiddag ❤︎
Du sköna torsdag!
1 februari 2018 09:42
  Butiken   

Gråa dagar kräver färg och sköna outfits tycker vi!

Dem röda byxorna kommer från JDY och har en fantastiskt skön passform, ni har väl inte missat att rött är säsongens absolut hetaste färg? helt rätt! Den fina blusen från Soft Rebels kommer i härligt mönster och passar fint till såväl jeans som finbyxor som Jessica bär :)

Vidare kommer Amandas helt underbart sköna set från Soft Rebels!
Vi har alla norpat varsitt och det känns perfekt till vardagsoutfiten samtidigt som du kan köra ett par klackar till och är redo för en After Work med tjejerna!

Vi ses i shoppen kl 11 för dagens nyheter ❤︎
  Föregående   Nästa