Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Stjärnor och röda nyanser..
9 november 2017 10:13
  Shopping   

Åh den här klänningen från Minimum är ju såå fantastisk! Det fina mönstret med stjärnor i olika storlekar blir riktigt snyggt. Dragkedjorna längst med ärmarna blir en cool detalj!

Jessicas klänning är riktigt söt med de fina spetsdetaljerna vid ärmarna. Det är en söt öppning baktill som ger en elegant touch.

Även scarfen som Jessica har på sig kommer idag, riktigt fint att piffa upp vardagsoutfiten med!

Ooooch så får vi en ny färg på favorit-tishan, Vidreamers!!! Den kommer i en härligt röd färg. Snyggt att matcha till svart till exempel! Den sitter både skönt och mjukt på. Det är nog en t-shirt som de flesta av oss har i garderoben i flera färger? ;)
Solen lyser upp dagens nyheter!
8 november 2017 09:05
  Shopping   

Idag kommer det suveräna basplagg och den här fantastiska klänningen som Amanda har på sig!

Klänningen är i rak modell med fint sammetstyg. Öppningen baktill ger en lyxig känsla!

Jessicas tröja kommer i fyra supersnygga färger! Den kommer även som t-shirt idag! Bägge dessa är perfekta plagg att ha i garderoben som man kan styla hur man vill! Det är alltid kul när man kan sätta färg på basgarderoben ;) Den långärmade kostar endast 119kr och t-shirten kostar 99kr!!

Vi får även en ny färg på den snygga omlottoppen från Moves :D

Ett plagg, tre outfits
7 november 2017 13:52
  Shopping   

Här har ni tre stilar med den fantastiska kimono-klänningen från Vila!

Den är snygg att ha som en festligare cardigan eller till en vardagsoutfit också!

Vi tycker om den här så mycket, det är så bra när man kan använda ett plagg till så mycket...

Här hittar ni den snygga outfiten med en clean touch. Superfint att ha till både fest och vardags. Den här byxan sitter suveränt på! Linnet känns riktigt lyxigt och sitter skönt på :)


Den andra outfiten är enkel och fräsch. Det här är en perfekt outfit att ha till jobbet till exempel! Byxorna är ju de fantastiska "Onlkendell"!

Höstigt nytt!
7 november 2017 10:06
  Shopping   

Äntligen kommer den söta klänningen från Moves! Amanda kunde inte låta bli att norpa en här. Den är riktigt fin med de nätta volangdetaljerna. Vi fick endast tag i en lite mindre sortering här så var snabba!!

Jessicas pälsjacka kommer också idag! Den är riktigt cool i modellen. Vi älskar att det är en nättare pälsjacka så man kan ha den till både vardags och fest.

T-shirten som Jessica har på sig kommer idag i fler färger! Det är 100% tencel i så den känns riktigt lyxig i materialet!

Vi får ett par suuuupersnygga kostyminspirerande byxor från Only. Dessa kommer ni verkligen vilja ha på er till höst och vinter! De kommer i både blått och svart.

Vi får en långklänning i sammet. Den här är perfekt att ha till vinterns alla festligheter! Det är riktigt snygg längd på den som gör att den får en perfekt passform.

Vi får även lite toppar som ni inte får missa! Riktigt snygga modeller :)
Suveräna nyheter!
6 november 2017 09:16
  Shopping   

Här har ni den läckra cardigan från InWear i glitter! Det är en perfekt modell som gör sig snygg på alla och till alla tillfällen! Ha den till vardags, festen, julbordet och nyår! Att piffa upp vardagsoutfiten med lite glitter är så snyggt. Man kan matcha den med allt från kjol, jeans och kostymbyxor. Eller så tar man den över en klänning i enkel modell. Den är lika snygg öppen som stängd! Riktig lyxig cardigan :)

Jacqueline de Yong kommer men en riktigt cool dunjacka i kortare modell! Den har superpriset 379kr!! Det är ett riktigt bra pris för en jacka som man kan ha hela vintern! Här får ni sitta beredda 11.00! Vi håller tummarna att ni hinner klicka hem er storlek här :)


Vi får även två nyheter från Only! En klänning från Onlkleo-serien som är rak i modellen. Den här modellen på klänning är väldigt omtyckt. Den är väldigt mjuk och skön i materialet, perfekt att ha nu under kallare tider! Passar även ihop med en längre cardigan om man är extra frusen ;) Klänningen här ligger på 279kr!

Vi får en jättesöt tröja med öppning i ryggen som hålls ihop med en rosett baktill. Riktigt söt modell på tröja som vi tror att ni kommer bli riktigt sugna på! Den passar jättefint ihop med kjolen "Jdykristina" till exempel!!

Var med klockan 11.00!! :D

MEGAPÅFYLLNING!
3 november 2017 14:04
  Shopping   

Hej igen fina ni! Vi hoppas att ni njuter av er fredag och är redo ännu en gång. Det är nämligen dags för en meeegapåfyllning av flera storfavoriter här. Som vi alla har väntat på dessa!!

Det kommer påfyllning på åtta härliga storsäljare som fler av er har efterfrågat.

Som ni ser här kommer favoritbyxan "Onlroyal Rock Coated" och vi lyckades få tag på full storlekssortering! De tog snabbt slut och vi har jagat fler länge här så var beredda nu 14.30 och klicka hem din storlek!

Oooch som ni ser här i hörnet är det den nya modellen med sammetskant på poptrash som kommit till oss igen! Wiie!! Den blev snabbt en storsäljare likt de andra poptrash-moodellerna ;) Vi får även påfyllning på den klassiska poptrash modellen i mörkgrått, svart och blått! Det är många av er som frågat om påfyllning på dessa så vi håller tummarna att ni hinner klicka hem er storlek nu!

Vi har även lyckats få tag på några storlekar från Onlpoptrash Classic Pinstripe!!! :D

Postis kom även med ett stort paket från Soya med det sköna velour-setet- Putu set! Om ni inte hann med dem första gången får ni en ny chans nu. Det är perfekt att ge bort i julklapp eller present också! Det kostar 399kr.

Ni missade väl inte påfyllningen på favorittoppen från Only häromdagen? Den kommer upp även idag så in och kika :)

Och för er som är sugna på dagens blus från Rut&Circle.. Nu finns det bara några få storlekar kvar så passa på!!


Det är dags för fredagspepp!
3 november 2017 08:26
  Shopping   

Godmorgon på er! Det är fredag och det firar vi med riktigt snygga blusar och en ny färg på favoritkjolen!

Jessicas blus är fantastiskt fin i modellen. De fina volangerna ger en så snygg effekt. Här kan det vara snyggt att gå upp i storlek för att få den extra loose-fit. Det är ju den perfekta blusen för jobbet och för att sedan gå på en härlig AW! Matcha den med ett par kostymbyxor eller kjol.

Ja ni kanske ser vilken kjol det är? ;) Det är "Vipen New Skirt" som fler av oss har i garderoben! Den kommer i höstens snygga vinröda färg! Många av er har frågat efter den här färgen på kjolen och nu äntligen har den kommit!

Amandas blus har vi sneakpeekat om tidigare! Den kommer från Rut&Circle. Det var många av er som blev riktigt sugna här! Den känns riktigt lyxig i materialet då det är lite blankare. Den faller perfekt då det känns som att det är lite tyngd i tyget. Ärmslutet är riktigt sött med de fina knytdetaljerna! Här får ni vara snabba!! Vi fick tyvärr inte tag på så många här!


Sen får vi även en långärmad variant av den söta toppen "Onlmesa" som snabbt blev populär och tog slut i några storlekar. Ni som inte hann med den kortärmade toppen får en ny chans idag på den långärmade som är lika fin! Riktigt söt modell med en nättare volangkant nertill och vid ärmslutet. Den har det suveräna priset 229kr!!!

Var beredda 11.00 :D
Blomma i höstmörkret!
2 november 2017 14:14
  Shopping   

Här ser ni Lina i det blommiga setet från Vila! Det är är så fint med färgerna och blommorna.. Den rosa linjen på byxorna blir en snygg detalj.

Det är verkligen kul med mönster och färg nu när det börjar gå mot mörkare tider. De är också snyggt att matcha toppen eller byxan med något annat plagg! Till exempel kan man ha toppen till ett par jeans eller kjol!

Den mysiga cardigan är en av våra favoriter från Object. Det är en härlig modell som man kan ha till allt!

Ja, vi kan inte säga mer än att det är en riktigt snygg och skön outfit som kommer lysa upp höstmörkret ;)

Klicka er vidare till:

Toppen

Cardigan

Byxor


Nya coatade byxor med superpris!
2 november 2017 09:04
  Shopping   

Wiihoo- Idag får vi upp ett par nya coatade byxor från Jacqueline de Yong! De har det fantastiska priset 299kr!! Här får ni vara snabba, de sitter riktigt bra på. De är lite högre i midjan och med ankellängd så en helt perfekt modell ;)

Jessicas tröja kommer också idag och är en riktigt trendig modell! Den sitter mjukt och skönt på.

Amandas jättesöta klänning kommer också från Jacqueline de Yong. Den har priset 239kr!

Det kommer även en riktigt snygg topp i choker-modell!

Var beredda 11.00 ;)
Kommande nyheter!
1 november 2017 13:13
  Shopping   

Åh snart kommer dessa fantastiska nyheterna!

Blusen kommer från Rut&Circle och kommer även i svartprickig! Riktigt snygg till våra coatade byxor!

Klänningen är såå såå söt och kommer fån Moves! Ded här är en klänning som passar till allt och till alla tillfällen ;)

Håll utkik efter dessa guldkornen i dagarna :)
  Föregående   Nästa