Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Suveräna nyheter!

6 november 2017 09:16
  Shopping   

Här har ni den läckra cardigan från InWear i glitter! Det är en perfekt modell som gör sig snygg på alla och till alla tillfällen! Ha den till vardags, festen, julbordet och nyår! Att piffa upp vardagsoutfiten med lite glitter är så snyggt. Man kan matcha den med allt från kjol, jeans och kostymbyxor. Eller så tar man den över en klänning i enkel modell. Den är lika snygg öppen som stängd! Riktig lyxig cardigan :)

Jacqueline de Yong kommer men en riktigt cool dunjacka i kortare modell! Den har superpriset 379kr!! Det är ett riktigt bra pris för en jacka som man kan ha hela vintern! Här får ni sitta beredda 11.00! Vi håller tummarna att ni hinner klicka hem er storlek här :)


Vi får även två nyheter från Only! En klänning från Onlkleo-serien som är rak i modellen. Den här modellen på klänning är väldigt omtyckt. Den är väldigt mjuk och skön i materialet, perfekt att ha nu under kallare tider! Passar även ihop med en längre cardigan om man är extra frusen ;) Klänningen här ligger på 279kr!

Vi får en jättesöt tröja med öppning i ryggen som hålls ihop med en rosett baktill. Riktigt söt modell på tröja som vi tror att ni kommer bli riktigt sugna på! Den passar jättefint ihop med kjolen "Jdykristina" till exempel!!

Var med klockan 11.00!! :D


Maria

Färger på jackan?

den 6 november 2017 @ 10:21

Amanda

Maria- Den kommer i en riktigt snygg röd färg! :)

den 6 november 2017 @ 10:32