Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

MEGAPÅFYLLNING!

3 november 2017 14:04
  Shopping   

Hej igen fina ni! Vi hoppas att ni njuter av er fredag och är redo ännu en gång. Det är nämligen dags för en meeegapåfyllning av flera storfavoriter här. Som vi alla har väntat på dessa!!

Det kommer påfyllning på åtta härliga storsäljare som fler av er har efterfrågat.

Som ni ser här kommer favoritbyxan "Onlroyal Rock Coated" och vi lyckades få tag på full storlekssortering! De tog snabbt slut och vi har jagat fler länge här så var beredda nu 14.30 och klicka hem din storlek!

Oooch som ni ser här i hörnet är det den nya modellen med sammetskant på poptrash som kommit till oss igen! Wiie!! Den blev snabbt en storsäljare likt de andra poptrash-moodellerna ;) Vi får även påfyllning på den klassiska poptrash modellen i mörkgrått, svart och blått! Det är många av er som frågat om påfyllning på dessa så vi håller tummarna att ni hinner klicka hem er storlek nu!

Vi har även lyckats få tag på några storlekar från Onlpoptrash Classic Pinstripe!!! :D

Postis kom även med ett stort paket från Soya med det sköna velour-setet- Putu set! Om ni inte hann med dem första gången får ni en ny chans nu. Det är perfekt att ge bort i julklapp eller present också! Det kostar 399kr.

Ni missade väl inte påfyllningen på favorittoppen från Only häromdagen? Den kommer upp även idag så in och kika :)

Och för er som är sugna på dagens blus från Rut&Circle.. Nu finns det bara några få storlekar kvar så passa på!!