Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllning!
22 april 2016 13:58
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av den fina toppen "Onlanna" i svart och vitt och missa inte "Onlballet Ballerina" som också kommer upp. 14,30 är det som vanligt som gäller. Ha en härlig helg alla runtom i landet :)
Kollektionsmöte med Object
22 april 2016 11:05
  Kommande plagg  /  Object   

Igår var jag på kollektionsmöte med Object och beställde in massa fint till sensommaren och hösten.
Suveräna långa bomberjackan här kommer in i juli och är bara såååå himla snygg!!!
Fina festtoppar med trendig liten krage som påminner mycket om omtyckta "OnlZigZag"-toppen som vi har på webshoppen nu.
Fredagsinspiration från oss.
22 april 2016 10:16
  Outfits   

Ja massa massa fint kommer upp här i dag då det bla äntligen blir massa fina print på storsäljaren Easy-byxorna "VmSuper Easy Pant".
* Här visar Amanda snygga randiga setet med linne och byxa ihop - helrätt med ränderna i vår.
* Elin har också fina "VmSuper Easy"-byxan i nytt print idag tillsammans med fina Soya-toppen som också kommer upp i da.
* Jag har på mig fina toppen "OnlTrixie" med spetsdetaljerna och trendiga öppna axeln som är helrätt nu.
Gooodmorning...
22 april 2016 08:58
  Outfits   

Underbart solig dag har vi här i dag och jag hoppas ni är många runt om i landet som också får njuta av vårsolen nu. I dag kommer det upp massa fint bla nya ljusgrå färgen på Object-kappan som sålde snabbt i går när påfyllningen i svart kom.
Nu kommer massa fina toppar och NYA print på Easy-byxan som är sååå fina, ni kan se flera bilder på instagram på dagens plagg nu också=)

Jag har på mig sköna "VmRoro"-byxan och grymma bomberjackan "VmLille" som kommer in igen i maj=)
Var med nu!
21 april 2016 13:49
  Shopping   

Var med nu på påfyllningen då den superfina kappan "Objannlee Short Jacket" som sålde slut så fort sist är tillbaka. Var beredda kl. 14.30 då denna kappa, vår populära fakeskinnjacka "Bandit" i cognac och lite annat smått och gott kommer upp!
Härlig våroutfit
21 april 2016 12:45
  Outfits   

Här ser ni storsäljaren "ViValli" som vi ännu har några kvar av i bägge färgerna - heeelt suverän modell nu i vår och sommar då den är så fantastiskt skön på. Jeansen är grymma "OnlRoyal Reg Kneecut".
Bomberjackor i maj
21 april 2016 11:21
  Kommande plagg  /  Vila  /  Vero Moda   

Ja vårens stora trend med bomberjackor har väl slagit alla rekord då de knappt hinner komma in förrän de tar slut och det gäller både enfärgade och mönstrade, tjocka och tunna så allt är verkligen helrätt nu.
Det känns som att man kan ha nästan hur många bomberjackor som helst då det är en grymt användbart plagg att ha både inne och ute (jag vågar knappt räkna hur många jag själv har men det är iaf mer än sju;P)

Här ser ni några fina modeller som väntas in i maj månad:
Översta modellerna är från Vila och är i fin lite blankare kvalitet som kommer i flera färger under hela våren och sommaren, pris 349 kr.
Längst ner till vänster är storsäljaren "VmBomber" som vi sålde slut på några timmar sist och den kommer i flera mönster och troligtvis även enfärgat, kanonpris 249 kr.
Bomberjackan med fjärilarna kommer kanske kanske tom i slutet av april om vi har tur och priset är 379 kr.
Vårtjejerna
21 april 2016 10:10
  Outfits   

Ja härliga plagg som passar bra nu i vår kommer det upp här i dag.
* Amanda visar superfina klänningen i omtyckta "OnlFloella"-serien som har fina knytdetaljer på sidorna.
* Elin har på sig fina Soya-toppen "Malika 2" som kommer i tre olika färger i dag.
Gooodmorning...
21 april 2016 09:03
  Outfits   

Ja då har vi snart kommit igenom april månad och vårvärmen har ju börjat komma så smått, hörde på nyheterna i morse att det väntas snö i norr och det tyckte jag inte lät helt snällt för alla er norröver, hoppas ni också får njuta av våren snart=)
Själv har jag börjat plocka fram vår/sommarskorna, lite småkyligt om tårna är det men vad gör man inte för att skynda på vårkänslorna;P

I dag kommer massa fint, bla nya färger på storsäljaren "Kiwi 91", klänningen i omtyckta "OnlFloella"-serien, härlig stor sjal i snyggt mönster, fin mönstrad längre top från Soya och lite annat smått och gott så var med kl 11:00 som vanligt=)

Jag har på mig sköna ankeljeansen "OnlUltimate Reg Ank" som just NU finns inne i nästan alla storlekar så var snabb och norpa den här galet sköna modellen. Vila-kavajen är suveräna "ViHarvy" som även finns i marin - rekommenderas verkligen=)
Efterlängtade påfyllningar
20 april 2016 14:13
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på omtyckta Linda knickers i vitt och suveräna shortsen Linda Canvas i svart som är två heelt suveräna modeller i vår och sommar.
Det blir även påfyllning på fina Edblad-smycken, storsäljaren "PcJust wear" och lite annat smått och gott så håll koll på webshoppen nu kl 14:30.
  Föregående   Nästa