Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Bakom kulisserna...
26 april 2016 13:00
  Outfits   

Ja nu har jag plockat ihop flera vårfavoriter som vi har inne nu på webshoppen som vi ska filma och sätta ihop till bloggen här så ni ska kunna få inspiration till vårgarderoben.
Filmklippet hoppas vi ska vara klart till i morgon.
Topparna som jag håller i här är ViOkka och VmMejken.
Inspiration från tjejerna.
26 april 2016 10:07
  Outfits   

Ja härliga plagg kommer det upp i dag och Easy-klänningen här får ni verkligen inte missa - perfekt modell nu med de ställbara axelbanden också.
* Amanda har på sig den svarta maxiklänningen som även kommer i härligt paisleymönster.
* Elin har på sig fina assymetriska toppen med sprund på sidan så den sitter snyggt på.
Gooodmorning...
26 april 2016 09:00
  Outfits   

Ja vårkylan fortsätter så jag unnade mig ett inomhusfoto i dag så jag slipper frysa;P
I dag kommer underbara maxiklänningen i omtyckta Easy-serine som nu är med tunna ställbara axelband och innerklänning i så den sitter suveränt på. Härlig tunn skir tunika/kaftan från Vila, skön vardagstop i assymetrisk modell, trendig långkjol från Vila som verkligen är ett måste i vår och sommar.

Jag har på mig suveräna "OnlZig"-toppen som kom in i går (några få kvar och detta är allt som finns av modellen nu) och grymma "VmSuper Easy"-byxan som jag precis norpat mig själv ett nytt par av. Favvomodell som jag har sååå många av i garderoben då det är en perfekt modell i vår och sommar (vågar inte räkna exakt men jag har iaf mer än sju par).
Kollektionsmöte med Edblad.
25 april 2016 15:28
  Smycken/Accessoarer   

Har precis haft kollektonsmöte med Edblad och sett deras helt magiskt fina vårkollektion som kommer nu i maj lagom till alla högtider såsom student, examen, konformation, bröllop och Mors Dag.
Fantastiskt fina modeller som Edblad är så duktiga på, nu är det bara att längta till mitten av maj då leveransen börjar komma=)
Dagens påfyllningar!
25 april 2016 14:08
  Shopping   

Dagens påfyllningar blir bland annat på både snygga kavajen och byxan "Vmroro", klänningen "Onlmay" i svart och flera av våra storsäljarbyxor. Var med nu kl. 14.30!
Inspiration från tjejerna.
25 april 2016 10:25
  Outfits   

Ja i dag kommer bla min favvotop "OnlZig" in i ny modell som nu är rak nertill (jag har den i två färger från i fjol och har även tagit dagen modell här då det är en perfekt modell).
* Elin har på sig fina OnlZig"-toppen och fina mönstrade Vero Moda-byxan "SuperEasy" som bägge kommer i dag.
* Amanda har på sig fina klänningen "Calluna som kommer i dag.
Gooodmorning...
25 april 2016 08:39
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig vecka här och vårvärmen drevs ju på flykt i helgen så nu sitter man här med iskalla händer efter att varit ute och fotat morgonbilden här.
Hmm den 25:e april tycker man väl ändå att vi kunde få lite varmare dagar eller vad säger ni;P
Ja vi har iaf massa fina vårplagg att visa er i dag då det kommer sköna klänningar och toppar nu kl 11:00 som jag hoppas ni kommer gilla=)

Jag har på mig favvo-outfit i dag med suveräna Soya-blusen "Cemre" och Vila-byxan "ViCommit Coated". Halsbandet är i omtyckta "Charmentity"-serien, ringarna är "Grapes" i två olika storlekar, armbanden är " LoveKnot" och "Sand".
Vår igår, vinter i dag...
24 april 2016 19:17
  Övrigt   

Hmmm allvarligt talat så undrar jag vad tusan hände med vädret den här helgen.
Igår satt jag tre timmar i vårsolen på balkongen och sedan var vi inne i stan och fikade på uteserveringen-såååå härligt!
Men vad sjutton hände idag, svinkallt, snö och hagel istället - bläääää säger jag bara.
Vi hoppas på bättre väder i veckan nu, hur har ni det hos er?
Söndagsfix
24 april 2016 11:50
  Ledig   

Ja i dag hade jag tänkt få ner lite frön i jorden men just nu är det riktigt kallt ute (Kalle skulle spelat golf i morse men det blev inställt pga av att det hade snöat på golfbanan) så det blir fokus på krukor och fat här som jag kan förvara inomhus också nu när det är som kallast.
Ha en fin söndag nu alla härliga Mandel-människor runt om i landet.
Solig start på dagen
23 april 2016 14:27
  Outfits   

Ja efter att vi jobbat 12 dagar i sträck eftersom vi hade utförsäljningen förra helgen så kan jag säga att det var oerhört skönt att bara få slapp flera timmar på balkongen med bok och kaffe i dag.
Har på mig favvojeansen "VmMaxi" som jag verkligen hoppas ni fått tag på nu för de är sååå himla sköna på i mjuk härlig stretchkvalitet=) Toppen är suveräna OnlRipsi" som jag också rekommenderar=)
  Föregående   Nästa