Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Stilrent.
28 april 2016 10:48
  Outfits   

Här visar Elin superfina ärmlösa blusen "Cemre 48" som är i den omtyckta skrynkelfria kvaliteten som faller sååå snyggt. Perfekt modell att bara ha nekelt stilrent till snygga jeans som här eller i en mer dressad look under tex kavaj som tex Vmroro-serien eller ViProvide.
En perfekt modell som vi verkligen rekommenderar.
Här ser ni även trendkappan "ViSeila" som är helrätt nu i tunn fakemocka-look.
Vårtjejerna
28 april 2016 10:16
  Outfits   

Ja fina klänningar till säsongens alla fester såsom, bröllop, student, examen och Valborgsmässoafton nu i helgen kommer upp här i dag.
* Amanda har på sig fantastiskt fina modellen "ViKami" med den trendiga bara axelns om blir en snygg detalj.
* Elin har på sig superfina klänningen "ViYoka" med tunna axelband och smock i midjan.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
28 april 2016 08:33
  Outfits   

Ja i dag kommer den fantastiskt fina bomberjackan med fjärilsprint som jag lyckades norpa den sista boxen av så detta är ALLT som finns här så det gäller att vara supersnabb nu kl 11:00.
Nu kommer även superfina klänningar som både jag och Charlotte här är väldigt sugna på att norpa själva, kolla även på fina snörade toppen som nu kommer KORT ärm äntligen.

Jag har på mig sköna OnlKendell-byxan och suveräna spetstoppen "VmMejken" och Ajlajk-halsbandet "J3".
Påfyllningar idag!
27 april 2016 14:01
  Shopping   

Idag blir det påfyllningar på dessa godingar! Klänningen "Madalena 3" i rosa som sålde slut så snabbt sist, populära "Objannlee"-kappan i ljusgrått, byxan "Objaimee" med snygga zipdetaljer och fina Ajlajkväskan "B11". Var med nu kl 14.30!
Kollektionsmöte med Soya.
27 april 2016 12:31
  Kommande plagg  /  Soya   

Jag var på inköpsmöte med Soya nu i fredags och beställde in massa fint till hösten, både sköna stickade plagg och skira festplagg till höstens alla fester.
Leverans här i oktober/november.
Bygg upp en bra vår-garderob.
27 april 2016 09:55
  Shopping  /  Outfits   

Ja här får ni tips på flera av vårfavoriterna som vi har inne på webshoppen, härliga plagg som passar perfekt nu=)
Inspiration från tjejerna.
27 april 2016 09:45
  Outfits   

Sköna vardagsplagg som man känner sig snyggt klädd i kommer det upp i dag - perfekt som passar nu när vårvärmen ännu inte kommit men man ändå vill ha snygga vårnyheter på sig=)
* Elin har på sig coola långa toppen "NmOzon" som även kommer i rött.
* Amanda har på sig trendiga klänningen med snörningen upptill som verkligen är helrätt nu, leggingsen är storsäljaren "Shiny" som just nu finns inne i alla storlekar så var snabba och fyll på garderoben nu medans de finns.
Tadaaaa - fler print på storsäljaren.
27 april 2016 08:57
  Outfits   

Ja i dag kommer nya print på både byxan och linnet i omtyckta Easy-serien, se till att shoppa loss direkt här då jag inte kan få tag på fler i efterhand av dessa print så det gäller att ta dom direkt nu.
I dag kommer även sköna capribyxor från Soya i mjuk härlig kvalitet som är perfekt till sommaren, cool klänning med snörning i ringningen och kaxig längre tunika med sprund på sidorna. Var med kl 11:00 som vanligt här.

Jag har på mig suveräna Ajlajk-linne "T25" som det blev påfyllning av i går så var snabba och norpa det nu då modellen är såååå skön. Jeansen är suveräna "Onlroyal Reg Kneecut" och långkoftan storsäljaren "Mansi" som snart kommer in igen (några få finns ännu kvar).
Missa inte dagens påfyllningar!
26 april 2016 13:59
  Shopping   

Såhär ser dagens påfyllningar ut. Det är populära "Objannlee" som sålt slut varje gång samt superfina Ajlajkgrejer såsom snygga "t25"-toppen i svart och "J3" halsbandet i svart och brun. Var med nu kl. 14.30!
Historiken är tillbaka på bloggen.
26 april 2016 13:45
  Övrigt   

Ja nu kan ni titta tillbaka i gamla inlägg här på bloggen igen, scrolla ner här så ser ni fliken "Historik" och där kan ni välja månad och år och kika på äldre inlägg.
Tog mig en liten titt här själv och hamnade på 2011 när jag och Kalle var i gyllene Salen då Mandel Design var nominerade till årets butik på Retail Awards. Fick mig en kram av Boris också på kvällen ;P
  Föregående   Nästa