Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Ett plagg - tre stilar
20 april 2016 10:47
  Shopping   

Ja här ser ni storsäljaren Vistampa som kommer in i dag i svart, marin och ljusrosa.
En helt suverän cardigan i nätt peplum-modell så man känner sig snyggt klädd i den.
Inspiration från tjejerna.
20 april 2016 10:13
  Outfits   

Ja i dag kommer fina klänningar som passar både till fest och vardags.
* Elin har på sig superfina modellen "VmKarina" som hon redan norpat själv (både jag och Charlotte är också väldigt sugna på den då modellen känns härligt lyxig på med den fina markerade midjan och spetsdetaljerna).
* Amanda har på sig härliga paisleymönstrade Soya-klänningen "Madalena 3".
Tadaaaa!!!
20 april 2016 09:17
  Shopping   

Solen strålar från en klarblå himmel och det är såååå mycket fint som kommer upp på webshoppen i dag.
Nu kommer nämligen DUNDER-storsäljaren "ViStampa"-cardigan i både svart som, marin och en fin ljusljusrosa- nyans, nu är den med trendig guldzip- den här rekommenderar jag alla att köpa, perfekt modell som man känner sig snyggt klädd i.
Nu kommer den fantastiskt fina mönstrade bomberjackan som jag topsade om förra veckan - sååå fin verkligen i creme och marin botten.

Jag har på mig omtyckta OnlNova-byxan och linnet i samma serie och suveräna Mansi-cardigan som jag haft i snart två år och den håller verkligen suveränt.
Jag och Kalle tog en mezefrukost här på morgonen och jag fick så mycket beröm för min outfit av flera personer på cafeet och ägaren beställde både byxan och linnet här till sig själv=)
Fler kommer redan i dag!!!
19 april 2016 14:01
  Shopping   

Det gick undan här så det blir påfyllning redan i dag av omtyckta Mansi-cardigan i svart OCH i vitt.
Den här modellen rekommenderar vi verkligen då den är snygg till allt (perfekt i semesterpackningen då den knappt tar ngn plats alls).
Det blir även påfyllning av flera omtyckta modeller som sålt slut i storlekar här så håll koll kl 14:30 som vanligt.
Inspiration från tjejerna.
19 april 2016 09:53
  Outfits   

Ja i dag får ni verkligen inte missa suveräna vårkappan ObjAnnLee som ni ser på Amanda här - heelt suverän modell som faller snyggt och ger en fin lyxig look med struktur i tyget.

*Elin har på sig nytt print på fina linnet "OnlNova" som passar perfekt till byxan som kom i går i samma print, maxikjolen är i omtyckta "OnlAbbie"-serien med dubbla sprund så den sitter snyggt på.
* Amanda har på sig helt fantastiskt fina kappan "ObjAnnLee"-kappan som vi verkligen rekommenderar, linnet kommer i dag också och är med fin spets framtill med underlinne i så det sitter suveränt på.
Object-kappan kommer i daaaag!!!
19 april 2016 08:44
  Outfits   

Ja ni är många som gillar Object storsäljare "ObjAnnLee"-kappan som vi har haft inne i flera omgångar och IDAG kommer den i vårens nya modell som är en cool halvlång längd - sååå snygg.
Kanonpris här också 499 kr så den här får ni bara inte missa, spås bli en dunderstorsäljare redan nu hos Objects återförsäljare runt om i världen=)
I dag kommer massa fina vårplagg såsom linnen, toppar och massa fint så var med kl 11:00 som vanligt.
Jag har på mig favvo-byxan "OnlPopTrash" som jag hoppas ni alla hunnit få tag på nu (det finns risk att den kommer att bli svår att få tag på för omgående leverans snart så se till att norpa den nu om ni ser er storlek).
Linnet är sköna ViFalls och bomberjackan är suveräna "VmLillie" och halsbandet fina "Charmentity".
Filminspiration...
18 april 2016 16:17
  Outfits   

Ja nu närmar vi oss vårens alla fester med examen, bröllop, student, konfirmation m.m så det är hög tid att leta runt bland alla fina klänningar som vi har inne nu.
Här visar Amanda fina "ViCasta", "OnlMissa", "ViMialy", "Vifemme S/S" som man både kan ha som klänning och som lång spetscardigan då själva klänningen i är avtagbar så man kan variera den mycket.
Påfyllning på omtyckta modeller...
18 april 2016 14:06
  Shopping   

Nu blir det ÄNTLIGEN påfyllning på dunderstorsäljaren "Mansi"-cardigan från Vila som vi haft i flera säsonger då det är en helt fantastik modell så var snabba nu kl 14:30 för den här rekommenderar vi verkligen, pris 199 kr.
Nu blir det även påfyllning av Edita 3/4-leggings, "Shiny"-leggings och suveräna "PcRikki" i svart som sprang iväg sist vi hade påfyllning av den.
Pssst - några få...
18 april 2016 13:49
  Shopping   

Precis NU finns några storlekar kvar av storsäljaren "OnlMonica" så vara snabba att norpa den här perfektan vårjacka nu=)
Suveräna OnlNova!
18 april 2016 11:31
  Outfits   

Ja ni kommer väl ihåg förra året med Easy-serien att de bara sprang iväg när vårvärmen kom och samma lär det blir i år nu med OnlNova här.
Jag rekommenderar er nu verkligen att köpa dessa plaggen i tid, särskilt om ni vill kombinera dom ihop som här med linnet och byxan (shorts kommer också i dessa print).
  Föregående   Nästa