Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
22 januari 2016 08:55
  Outfits   

Ja trenden med de snörade topparna har väl inget av er missat nu, de hinner ju knappt läggas upp på webshoppen innan de tar slut.
I dag kommer den här superfin toppen som påminner om omtyckta "OnlKiva"-modellen fast här med snörning upptill så den här får ni vara snabba på - sååå himla fin, kommer i grått och en vacker grön nyans.
Massa fina plagg i dag, en underbar multimönstrad tunn cardigan i zickzack-mönster, fin mönstrad Soya-top, längre stickad cardigan i härliga färger och lite annat smått och gott.

Jag har på mig "VmFlex"-byxan, "Viran"-toppen och "OnlSmoke"-bomberjackan.
Påfyllning i daaaaag.
21 januari 2016 14:07
  Shopping   

Nu blir det äntligen påfyllning av nya ankelbyxan "OnlKendel" som sprang iväg här snabbt förra veckan. Det blir även påfyllning av storsäljaren "PCJust Wear" i både svart och VITT (som många av er efterfrågat).
Kollektionsmöte med Vero Moda
21 januari 2016 14:02
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Här ser ni mer från kollektionsmötet med Vero Moda. Snygga kappan här är verkligen superfin med mjuk pälsfodrad luva.
Coola kostymen kommer i svart redan nu så den kan ni förhoppningsvis handla här redan nästa vecka om postis är snabb.
Inspiration från Therese
21 januari 2016 10:13
  Outfits   

Ja nu är Therese tillbaka här igen efter en veckas semester så här får ni inspiration på några av dagens fina plagg.
* Coola mönstrade byxan "OnlNova" har kanonpriset 179kr, fina toppen "OnlRipsi" med snörning kommer i tre färger och sköna collegejackan från Soya är i härlig mjuk collegekvalitet "Lillis 2".
Gooodmorning...
21 januari 2016 09:03
  Outfits   

Ja i dag blev det inmhusbild så ni får se dagens fina plagg som kommer upp här.
Nu kommer en ny suuuperfin top med snörning och jag behöver väl inte säga det igen att dessa toppar är stooooor trend nu för det har ni väl hört så många gånger nu=)
Dagens top är i snygg ribbad kvalitet med liiite lyster i tyget.
Nu kommer även en skön snygg collegejacka som är rak i modellen så man känner sig snyggt klädd i den, coola mönstrade byxor till kanooonpris (179 kr), trendig lååång poloklänning och en klassisk pennkjol i Officiel-serien.

Jag har på mig sköna långa bomberjackan "OnlBeryl" som det finns några få kvar av nu, suveräna Via-linnet "ViFalls" och "VmFlex"-jeansen.
Wiihooee - påfyllning i dag!
20 januari 2016 14:11
  Outfits   

Nu blir det påfyllning på omtyckta mönstrade leggingsen "Live Love AOP" som rusade iväg här förra veckan.
Nu blir det även påfyllning på omtyckta Ajlajk-smyckena "J3" och "Br07", Vila-kofta "Confident" "ViCommit Coated"-byxan och lite annat smått och gott som hunnit sälja slut här.
Rea-inspiration
20 januari 2016 13:11
  Outfits   

Nu i vinterkylan är det ju skönt med värmande plagg och det finns massa fina modeller som ni nu kan shoppa loss till halva priset på vinter-rean.
Här visar Elin storsäljaren "Tango"-polon som har kanooonpriset 65 kr (!).
Ponchon är ett helt underbart plagg att ha nu och hela våren (har själv två ponchos och rekommenderar verkligen detta plagg som är sååå skönt), här ser ni fina "VmRilla" som kostar 139 kr nu.
Inspiration från oss...
20 januari 2016 10:16
  Outfits   

Ja trenden med långa skira plagg fortsätter hela våren och sommaren och då gärna med de fina höga sprunden så dagens plagg här rekommenderas såklart verkligen.
* Jag har på mig fina mönstrade långskjortan "OnlRadmila" som jag såklart norpat själv, gillar verkligen dessa skira långa plagg såååå mycket.
* Elin har på sig superfina "VmDaniel"-skjortan som är i en finvävd viskoskvalitet med struktur i tyget så man kan ha den både till fest och snyggt till jobbet.
Vinterlandskap.
20 januari 2016 09:06
  Outfits   

Med risk för att låta tjatig... men vi har det verkligen sååååå vackert här nu med all snö som kommit och gjort landskapet helt magiskt. Det blir ett helt annat ljus och även ljud då allt dämpas så det råder ett fridfullt lugn, jag gick hem från jobbet i går och det var en mycket vacker (och väldigt slirig) promenad hem.

I dag kommer det in massa massa fint, coola långa skjortor/tunikor i både enfärgat och mönstrat, ny modell på fina toppen JdyRegard som nu kommer med 3/4-ärm i fina färger och massa annat fint.

Jag har på mig sköna "PcJust Wear" (snart blir det påfyllning i både svart och vitt), "Live Love"-linnet och storsäljaren "OnlGyra". Halsbandet är omtyckta "J3" som det blir påfyllning av nu i veckan.
Kollektionsmöte med Vero Moda
19 januari 2016 16:42
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

I fredags var jag på kollektionsmöte med Vero Moda och köpte in höstens och vinterns fina jackor och det fanns suuuperfina modeller. Cool längre bomberjacka som ni ser här och snygg feminin modell med luva med underbart pälsfoder invändigt (fler bilder på den kommer här senare).
Klassisk parkas ser ni på ställningen bakom och den är en perfekt basmodell med kanooonpriset 499 kr.
Snygga denimplagg och fina stickade modeller beställde jag också in nu. Kostymen kommer in redan nu i januari och då endast i svart - sååååå cool modell verkligen.
  Föregående   Nästa