Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Kostymen kommer i daaaag!!!
26 januari 2016 09:19
  Outfits   

I dag kommer den suupersnygga kostymen från Vero Moda som jag tipsat er om här på bloggen. Den sitter suveränt på med snygg smal byxa och snygg nätt kavaj, man köper den per del så välj själva om ni vill ha hela setet eller bar en separat del då den såklart är perfekt att ha enkel också.
Nu kommer även klänning med snörning upptill i samma serie som toppen som sålde snabbt i går, nya färger på omtyckta Vila-toppen "ViDreamers" som är Thereses favorit-tisha och lite anat smått och gott så var med nu kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig favvo-kimonon "JdyOrchid", OnlGold"-linne och suveräna "ViCommit Coated" med zipdetaljerna. Halsband, armband och örhängen är från Orelia.
Vårens måste!
25 januari 2016 15:24
  Kommande plagg  /  Only   

Ja trenden med bomberjacka har bara börjat för nu i vår och sommar kommer det fullkomligt explodera av den här modellen i både enfärgat och mönstrat och i både tunnare och tjockare kvaliteter.
Ett absolut "måste ha"-plagg nu och det kommer in sååå många snygga modeller här nu inom kort (och flera finns redan inne såsom "VmJappa", OnlTesla", "OnlSmoke", "ViConcrete", "VmKilla", "VmLilly" mfl).

Den här snygga modellen är från Only och kommer förhoppningsvis in redan nästa vecka, pris 399 kr.
Suveräna påfyllningar.
25 januari 2016 14:08
  Outfits   

I dag blir det påfyllning på storsäljaren "OnlRoyal Kneecut" trenden med kneecut är fortsatt stor hela våren och sommaren. Nu kommer även fler storlekar av omtyckta "OnlJessy"-toppen (i svart) och dunderstorsäljaren "OnlDiamond"-koftan i massa färger/storlekar som sålt slut så håll koll nu kl 14:30 som vanligt.
En cardigan - tre stilar...
25 januari 2016 10:47
  Outfits   

Missa nu inte dagen suveräna cardigan som är med fin struktur i materialet vilket ger det där lilla extra. Perfekt modell som går att kombinera till allt.
Dagens fina top...
25 januari 2016 09:47
  Outfits   

Här ser ni dagens superfina top med snörning som kommer dels i melerat som här och i enfärgat svart och i marin. Snygg ribbad kvalitet som vi ser mycket av den här säsongen.
Massa fina plagg i dag.
25 januari 2016 09:10
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig vecka här och det innebär ju massa nya fina vårplagg och i dag är det verkligen massa suveräna modeller som ni kan se här kl 11:00.
I dag kommer en ny fin top med snörning upptill, suverän bascardigan med fin struktur, cool poncho i det snygga zickzackmönstret, nytt print på omtyckta Emma-toppen och en enfärgat svart på nya byxan "OnlNova".
Afternoontea.
24 januari 2016 13:55
  Ledig   

I dag har vi njutit av härlig afternoontea på Svenskt Tenn här i Stockholm.
Har på mig min favvokavajen "ViLown" och smycken från Orelia.
Stockholmsweekend
23 januari 2016 19:17
  Ledig   

Nu är jag och barnen i Stockholm hos min syster då vi vigt den här helgen till att fira vår mamma som fyller jämt. Idag har vi haft en heldag med härlig brunch på Clarion, varit på Fotografiska och sett flera fantastiska utställningar bla den här "Sovande barn" som var otroligt gripande.
Påfyllning i dag!!!
22 januari 2016 13:50
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av flera storsäljare såsom PcThelma-plånboken, "OnlSidney"-kappan, "ObjSkinnySally", "Olivia Denim New" och Edblads härliga doftljus, handcreme, tvål m.m.
Håll koll nu på webshoppen kl 14:30.
Object-jeansen är verkligen ett måste i vår - har redan blivit en dunderstorsäljare runt om i landet=)
Inspiration från oss...
22 januari 2016 10:20
  Outfits   

Ja i dag kommer det verkligen många fina plagg i härliga färger och mönster.
* Jag har på mig nya multifärgade koftan med trendigt missoni-mönster i härliga färger, ViFalls-linne, VmFlex-byxan och Orleia-halsbandet Double V Lariat.
* Therese har på sig supergosiga koftan "PcMasja" som även kommer i rosa, ljusgrått och mörkgrått. Halsbandet är storsäljaren "J3" som det nyligen kommit påfyllning av så var snabba och norpa det nu när det finns inne=)
  Föregående   Nästa