Inspiration från tjejerna.
28 januari 2016 10:10
  Outfits   

Många fina plagg kommer det upp här i dag.
* Elin har på sig fina tunikan/toppen "VmTex" som komme ri massa fina färger och har kanonpriset 199 kr.
* Therese har på sig snygga ärmlösa Vila-blusen "ViLeopard" och suveräna "Just Jute" som nu kommer i svart i säsongens trendiga 7/8-längd.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
28 januari 2016 09:12
  Outfits   

I dag kommer ÄNTLIGEN vårfärger på både mössorna och sjalarna från Ajlajk och de är bara såååå fina så dessa får ni bara inte missa nu (det blir även påfyllning av svart som såklart är med även den här säsongen). Jag har sjalen själv och älskar verkligen den här kvaliteten, min syster fick mössan och sjalen i julklapp av mig så dess rekommenderar jag såklart verkligen=)

I dag kommer även omtyckta Just Jute-byxan i 7/8-längd i svart, fin ärmlös blus i leoprint, cool feminin kavaj/jacka och superhärlig tunika i massa fina färger.

Jag har på mig suveräna Vila-toppen "ViDreamer" som sålt som tusan den här veckan (jag har själv tre stycken och Therese har fyra av den här grymma toppen), sköna OnlRoyal Zip-byxan och ajlajksjalen som kommer i dag.
Kollektionsmöte med Object
27 januari 2016 15:47
  Kommande plagg  /  Object   

Nu har jag precis varit på inköpsmöte med Object och sett hösten 2016 med fokus på stickat och ytterplagg.
Jag säger bara en sak... se till att utrymme för att köpa mer än en kappa till hösten för hjälp vad många snygga modeller det fanns på årets höstkollektion!!!
Jag blev helt kär och tog egentlige fler än jag borde med det gick bara inte att plocka bort här, det kommer dels en tunnare variant i omtyckta ObjAnn (kommer även in nu i februari så håll koll här närmsta veckan) och såklart storsäljaren "ObjNomi" som vi sålt som tusan nu i höst och flera andra fina modeller.
En fantastiskt höst har vi att se fram emot i år, leverans här från ca juli månad.
Fina cremefärgade koftan här kommer redan i februari och är i omtyckta "ObjDeanna"-modellen fast med ny fin struktur i materialet.
Dagens påfyllningar!
27 januari 2016 13:59
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av dessa suveräna plagg och även fina halsbandet "Thassos Mini Necklace" från Edblad i stål & rosé. Idag kl. 14.30, missa inte det!
Inspiration från Elin.
27 januari 2016 12:14
  Outfits   

Här ser ni sköna "ObjVirginia"-kavajen som är ett perfekt plagg som går att ha både inne och ute. Den är i en skön collegekvalitet i snygg längre feminin modell med zip framtill så den sitter suveränt på.
Inspiration från tjejerna.
27 januari 2016 10:18
  Outfits   

Härliga vårplagg kommer det upp här i dag och missa nu inte omtyckta "OnlKendell" som kommer i denim vilket är perfekt i vår.
* Elin har på sig coola Vila-tunikan med fakemocka framtill.
* Therese har på sig superfina Vila-blusen med skir spets över ryggen och suveräna "OnlKendell".
I dag kommer storsäljaren i denim.
27 januari 2016 09:22
  Outfits   

Nu kommer omtyckta "OnlKendel"-byxan äntligen in i denim så den här får ni bara inte missa - suverän modell som vi redan sålt många av i svart som kom för två veckor sedan.
I dag kommer även trendig top/tunika från Vila som är med fakemocka framtill som är stor trend nu i vår. Missa inte heller superfina blusen med spets över ryggen och fina tunika i cool dip dye-effekt.

Jag har på mig sköna "VmFlex"-byxan, "ViFalls"-linnet och suveräna bomberjackan "VmJappa" som det finns några få kvar av nu.
Omtyckta plagg...
26 januari 2016 14:09
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på flera suveräna plagg här kl 14:30 så var med nu alla ni som missat era storlekar tidigare.
Stosäljaren "Tinny dress" kommer i marin som är perfekt nu i vår, mitt favvolinne med tunna band kommer i både svart och vitt, grymma ViCommit Coated (allas favvobyxa här på webshoppen), supersnygga kostymbyxan "ViProvide" som är med fin vidd i benen.
Kollektionsmöte med Pieces.
26 januari 2016 12:53
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

I torsdags var jag på kollektionsmöte med Pieces och köpte in massa fina accessoarer till hösten. Snygga väskor som här där ni bla ser en cool weekendbag i canvas i trendig unisex-modell. Kolla även på fina mönstrade ponchon som blir perfekt till sensommarkvällarna och fina sjalen med fransar.
Inspiration från tjejerna.
26 januari 2016 10:22
  Outfits   

Det är såååå snygga plagg som kommer i dag.
Elin har på sig superfina klänningen "VmSimone" som är i samma serie som toppen.
Therese har på sig coola kostymen från Vero Moda som bara är sååå grymt snygg.
  Föregående   Nästa