Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning på omtyckta modeller...
19 januari 2016 14:06
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på storsäljarna "Anna Asti", "Skinny Reg Soft" och "Olivia Denim New".
Inspiration från oss...
19 januari 2016 10:12
  Outfits   

Jag säger bara en sak: köp dagens jeans från Object - sååååå himla sköna på!!!

Både jag och Elin har på oss jeansen och vi valde bägge att gå ner i storlek för att få dom snyggt tajta på, fantastiskt mjuk skön stretchkvalitet här.
Jag har på mig nya Object-jackan/kavajen "ObjWill" och Elin har fina ärmlösa toppen "VmLula" som är helrätt nu.
Hej mitt vinterland
19 januari 2016 09:19
  Outfits   

Ja i dag var det en utmaning att ta sig till jobbet för det har VERKLIGEN snöat i natt (ja ja ni skrattar väl åt oss ni som bor norröver ;P).

Elin körde fast med sin bil men fick hjälp av snälla grannar kom en timme senare jag slirade i lugnt tempo hit och kom precis upp för vår oskottade lilla backe till jobbet. Charlotte pulsade hit i djup snö och Alice som bor på ö tog båt men när hon väl kom fram så var det ju varken bussar eller spårvagnar som gick i dag pga snön men hon hade tur och fick skjuts fram till jobbet så nu är vi alla här på plats och kommer att få upp allt i tid till er=)

I dag kommer vårens suuupesnygga jeans från Object som är såååå grymt snygga, snygg nätt cardigan/jacka i vitt från Object, fin vårtop med spetsdetaljer från Vila och lite annat smått och gott så håll koll kl 11:00 som vanligt.

Jag har på mig favvobyxan "VmFlex", "OnlSmilla"-blusen och suveräna "OnlSmoke"-bomberjackan.
Inspiration från Elin.
18 januari 2016 10:14
  Outfits   

I dag kommer vårens fina armygröna nyans på storsäljaren "OnlKiva"-toppen (och även påfyllning på svart och grått) som ni ser på Elin här. plånboken kommer i dag också, perfekt modell med många fack i, kommer även i svart.
Vintermorgon
18 januari 2016 09:05
  Outfits   

Vi har det verkligen sååa vackert nu när snön och vinterkylan kommit så det är härligt krispigt vitt och därmed även ljusare - superhärligt=)

I dag kommer nya färger på omtyckta asymmetriska toppen "OnlKiva", cool plånbok, vårens leverans på sköna capribyxan "Lina" i college i grått och svart, suveräna bascardigan som jag verklige rekommenderar er alla att fylla på basgarderoben med - heeeelt suverän modell.

Jag har på mig "PcJust Wear"-byxan (fler kommer snart i både svart och i vitt), storsäljaren "OnlJewel" och "OnlBeryl". Halsbandet är fina "J3" från Ajlajk.
Magisk vinterdag.
17 januari 2016 12:25
  Övrigt   

I dag har vi en helt fantastiskt vacker vinterdag här med snö som gnistrar, sol och blå himmel. Tog en skön promenad efter frukosten ner till havet och njöt i vintersolen.
Skön lördag.
16 januari 2016 18:32
  Övrigt   

I dag har jag äntligen känt mig lite bättre i halsen så i dag har jag yogat för första gången i år - sååå himla skönt och välbehövligt.
Jag och dottern tog en sväng in till stan med lite shopping som sedan avslutades med mysig fika=)
Hoppas ni också har en skön dag i dag. Det märks at ni är många som shoppat loss på rean som sänktes i går, än finns flera bra plagg att shoppa loss på så ta en kik om ni inte redan gjort det=)
Rean sänks ikväll kl 19:00!
15 januari 2016 16:45
  Eva tipsar   

Ikväll sänker vi rean så det är halva priset (på ord. pris) som gäller på ALLA rea-plaggen.
Se till att sitta ostörda ikväll så ni kan göra riktiga dunderkap som passar januari-plånboken.
Påfyllning i dag.
15 januari 2016 13:52
  Shopping   

Det blir påfyllning nu kl 14:30 av suveräna baslinnet OnlGold som jag verkligen rekommenderar!!!
Nu kommer även sköna koftan "OnlHaley" och halsbandet "Elkin" från Edblad som varit slut länge.
Inspiration från oss...
15 januari 2016 10:28
  Outfits   

Hi hi hi jag kan säga att det är liiite kallt med pumps när det är snö ute men jag var ju tvungen att visa er snygga ankellängden på dagens helt fantastiskt sköna vårbyxor här=)

* Jag har på mig nya suuuupersköna tröjan "OnlPointy" som är fantastiskt mjuk och gosig, rekommenderas verkligen. Byxan är grymma "OnlKendel" som jag tror kommer bli en dunderstoräljare i vår då trenden med ankellängd är stor nu i vår och sommar. Halsbandet är "Thre Little Star" som är med 3 små stjärnor i rosé, stål och guld (har redan norpat det själv).

* Elin har på sig grymma toppen "VmLua" som har kanonpriset 159 kr - rekommenderas verkligen (har tagit den själv i vitt), sjalen är "Elfrida" som vi haft inne tidigare och den kommer nu in igen.
  Föregående   Nästa