Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens påfyllningar!
23 juli 2015 14:29
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på supersköna leggingsen "Onlevie", "Pcjust Wear", "Officiel Long" och "Vmflex-it" i svart. Det blir även påfyllning på "Confident Cardigan" i svart och "Vigyras Tank Top".
Suveräna modeller så se till att vara beredda här klockan 15.15! =)
Plagg att längta efter...
23 juli 2015 11:52
  Kommande plagg  /  Only   

Ja visst är vi mitt i sommaren (eller mer varm höst om man går efter temperaturen ute;P) men nu är det ju fina höstplagg som kommer in till oss här på webshoppen. De flesta modellerna är ju tänkta att man ska kunna ha även nu i sommar och sedan fortsätta med dom hela hösten så man får en försmak om stil, färger och trender som kommer.
Överst till vänster ser ni min personliga favorit som jag längtat efter sedan kollektionesmötet, supersnygg kort armyjacka som kostar 499 kr. Bredvid är en superfin mönstrad top i trendig folklore-look som syns mycket i höst, pris 329 kr.
Nederst till vänster ser ni en skir tunika/klänning som blir perfekt till höstens fester, pris 329 kr och bredvid är en vacker ärmlös tunika i fina färger som kostar 249 kr.
Inspiration från oss...
23 juli 2015 10:09
  Outfits   

Ja här ser ni trend-klänningen från Vila som kommer upp i dag och den är helt underbar att ha på sig då den är superskön i kvaliteten.
* Jag har på mig storsäljaren "OnlDiamond" som kommer i tre nya färger i dag, "Officiel"-linne, "OnlRoyal Reg. Kneecut"-jeansen som jag redan nu beställt in fler av då de försvann snabbt här i går.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
23 juli 2015 09:33
  Outfits   

I dag kommer den här heeeelt fantastiskt fina klänningen från Vila som är så himla snyggt i modellen med turtleneck-krage och trendiga zickzack-mönstret. En tunn mjuk finstickad kvalitet som man kan ha nu och såklart hela hösten.

Som ni ser på ställningen här så kommer storsäljaren "OnlDiamond"-koftan i tre nya färger i dag så mjuka upp shopppingfingret så ni hinner norpa den här storsäljaren nu.

Jag har på mig Vila-toppen "Vigyras Batwing" och supersköna byxan "Vigossip" som jag verkligen rekommenderar.
Tjohooo - jag har fått tag på fleeer!!!
22 juli 2015 16:23
  Eva tipsar  /  Soya   

Superfin ponchon "Tulle 1" sprang ju iväg när den kom in här och ni var många som ville ha fler.
I dag fick jag besked på att jag lyckats få tag på de två sista boxarna här så de skickas till oss nu så inom några dagar blir det påfyllning här av storsäljaren.
Efterlängtade påfyllningar!
22 juli 2015 14:35
  Shopping   

I dag får ni allt vara snabba och norpa påfyllningarna av grymma byxan "OnlRoyal Kneecut" som sålde snabbt som tusan sist (har redan norpat dom själv - såååå sköna på).
Storsäljaren "Haisha" i zebra kommer nu också och sommarens absoluta måste-ha-modell till stranden: "Hamam"-handdukarna som säljer som tusan här, turkost och blått kommer i dag.
Sommaroutfits
22 juli 2015 13:58
  Outfits   

Ja fina sommartunikor är ju suveräna plagg att ha nu och det är alltid snyggt med jeansshorts till tycker jag.
Här visar Joline superfina tunikan "Viglis" tillsammans med rea-shortsen "Vihipsta" från Vila.
Tyck till...
22 juli 2015 10:51
  Only   

Ja när det är såhär lite mellan två säsonger så kan det ibland vara svårt att känna vad man är sugen att shoppa loss på.
Vad tycker ni om den här tröjan med spetsdetaljerna? Den finns till omgående leverans som synes och i svart, priset är 259 kr. Vill ni att jag ska ta in den eller ej, hojta gärna till här vad ni tycke rom den.
Dagens på Joline...
22 juli 2015 10:26
  Outfits   

Här visar Joline dagens helt grymma byxa "OnlRoyal" med de snygga zipdetaljerna som vi verkligen rekommenderar - superskön stretchkvalitet.
Linnet är omtyckta "Iston" som nu kommer i blommigt och jackan är nya "Feluciana" från Soya som är en perfekt övergångsjacka mellan säsongerna.
Missa inte byxan i dag!!!
22 juli 2015 09:17
  Outfits   

I dag kommer ÄNTLIGEN Onlys nya modell som ska ersätta storsäljaren "Olivia" med de karaktäristiska zipfickorna upptill och dessa är sååååå himla sköna på!
Nu kommer även ny färg på omtyckta Object-linnet med spetsen upptill (jag har bde svart och vitt och älskar verklligen modellen som är ett helt perfekt underlinne). Linnet kommer även i en lång modell i dag som blir perfekt under alla klänningar och tunikor nu hela hösten.
Missa inte heller fina höstjackan från Soya som kommer i dag i en nätt kort modell så man kna ha den redan nu på kyliga sommarkvällar.

Jag har på mig fina ponchon "NmCrochet" (249 kr) och Vila-jeansen "ViCrush" och espadrillosen "Haisha" som jag beställt in igen så det blir påfyllning av dom inom kort.
  Föregående   Nästa