Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
SISTA REA-DAGARNA!!!
27 juli 2015 17:06
  Eva tipsar   

Nu är det sista chansen här att shoppa loss på rean, på söndag avslutar vi rean helt och plockar därmed bort alla rea-plagg för gott.
Se alltså till nu att ta er en ordentligt koll på rean för i år fanns det mer än vanligt att välja på så det finns fortfarande flera suveräna plagg att shoppa loss på.
Dagens påfyllningar...
27 juli 2015 14:27
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på cardigan "Vmcozy" och linnet "A 224" i svart och vitt från Ajlajk.
Klockan 15,15 är det som gäller =)
Ändrade planer
27 juli 2015 11:47
  Ledig   

Ja nu skulle jag egentligen sitta på tåget på väg till Göteborg... om tåget inte hade blivit inställt vill säga :(
Jag fick två glada barn som blev väldans glada att jag blev kvar på Öland längre så jag bokade om min biljett till i morgon eftersom det blev dum mellantid för mig.
Ja ja nu får jag ställa om mig och ta en ledig dag istället för att vara på webshoppen nu och istället sätta mig vid datorn här ikväll och förbereda texter m.m till i morgon.
En dagens...
27 juli 2015 09:00
  Outfits   

Äntligen är det uppehåll från regnet som jag antar att ni också har fått ta del av i helgen, inte kan man tro att det är slutet av juli i alla fall ;p
Nu är Eva på väg hem från Öland så därför får ni en tidig dagens på mig (Joline).

Jag (Joline) har på mig den superfina klänningen Jdypaula som kommer i tre olika print och som endast kostar 149:- så den får ni bara inte missa! Till bär jag en skön cardigan som också kommer upp idag, är lika snygg att ha över en klänning som till byxor.

Idag kommer det även en trendig topp med öppen axel, samt en snygg tunika/klänning i lite blankare kvalitet som passar bra till både vardags och fest.
Höstkappor att längta efter...
26 juli 2015 21:52
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Här är två fantastiskt fina kappor som väntas in nu i augusti från Vero Moda, pris 599 kr och 799 kr.
Poncho - stor trend i höst...
26 juli 2015 12:55
  Kommande plagg   

Ja trenden med poncho är fortsatt mycket stor i höst och det är ju ett perfekt plagg att ha redan nu till sommarkvällarna. Perfekt i höst över skinnjacka eller bara enkel som den är både inne och utomhus så det år ett suveränt plagg som går att variera mycket.
Stort fokus på detta plagg nu i höst alltså och dessa två modellerna här väntas in närmsta veckorna och priset är 279 kr här.
...inomhus-dag utan tvekan!
25 juli 2015 11:46
  Ledig   

Ja nu befinner jag mig på Öland här med barnen och vi inväntar det galna regnovädret med nederbörd på mellan 34,5 - 74 (!) mm enligt yr.no - ghaaaaaaa.
Hur har ni det runt om i landet i dag, är det galenskap hos er också?
Det blir spel-och bok-dag idag med massa tid för fika så det kan nog bli en mysig dag det med=)
Dagens påfyllningar...
24 juli 2015 14:30
  Shopping   

Idag får ni se till att vara snabba för det blir påfyllning på sköna ponchon "Tulle" i alla färger. Denna försvann fort här sist! Det blir även påfyllning på "Vmlena Lace" och "Lululove" i svart. Samt lite smycken från Edblad. Klockan 15.15 är det som gäller =)
Inspiration från Joline.
24 juli 2015 09:48
  Outfits   

Här ser ni några av dagens fina plagg som kommer upp här kl 11:00
Jag rekommenderar verkligen sköna hoodiesen som är fint quiltad vilket ger en snygg look, nu kommer även nytt print på omtyckta Haisha espadrillos. Här har Joline på sig sköna OnlUltimate-jeansen med slitningar till nya hoodiesen "Onlnina".
Miniweekend
24 juli 2015 08:36
  Outfits   

Godmorgon på er fina Mandel-människor, i dag tar jag och barnen tåget till Öland där jag stannar över helgen för att sedan jobba på måndag och barnen blir kvar med mormor hela veckan. Vi har härlig sol i dag men det är ju svalt i luften så då är suveräna Easy-byxan perfekt plagg att resa i (än finns flera fina print kvar).

I dag kommer en superfin hoodie upp på webshoppen som är lite mer "arbetad" då den är i fin quiltad look så man känner sig liksom lite snyggt klädd när man har den så de tär vl ett perfekt plagg såhär i sommartider när man vill ha ett skönt plagg till de svala sommarkvällarna. I dag kommer dunderstorsäljaren "Secret 1_B" från Soya in igen så var snabba och hugg byxan som sålde snabbt som tusan när den var inne här för ca ett halvår sedan.

Jag har på mig suveräna Easy-byxan och linet, min packning tar jag i weekendbagen "Totally Royal" som vi har några få kvar av ännu tror jag - rekommenderas verkligen.
  Föregående   Nästa