Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Miniweekend

24 juli 2015 08:36
  Outfits   

Godmorgon på er fina Mandel-människor, i dag tar jag och barnen tåget till Öland där jag stannar över helgen för att sedan jobba på måndag och barnen blir kvar med mormor hela veckan. Vi har härlig sol i dag men det är ju svalt i luften så då är suveräna Easy-byxan perfekt plagg att resa i (än finns flera fina print kvar).

I dag kommer en superfin hoodie upp på webshoppen som är lite mer "arbetad" då den är i fin quiltad look så man känner sig liksom lite snyggt klädd när man har den så de tär vl ett perfekt plagg såhär i sommartider när man vill ha ett skönt plagg till de svala sommarkvällarna. I dag kommer dunderstorsäljaren "Secret 1_B" från Soya in igen så var snabba och hugg byxan som sålde snabbt som tusan när den var inne här för ca ett halvår sedan.

Jag har på mig suveräna Easy-byxan och linet, min packning tar jag i weekendbagen "Totally Royal" som vi har några få kvar av ännu tror jag - rekommenderas verkligen.

madde

Vilken fantastisk trädgård ni verkar ha :)

den 24 juli 2015 @ 10:07

Eva

Tack, ja nu börjar allt verkligen att falla på plats. Vi grävde upp och dränerade för några år sedan och då gjorde vi även om hela trädgården och jag gillar verkligen att fixa och greja här:)

den 24 juli 2015 @ 10:58

Lena S

Såå snygg du är o vilken vacker trädgård ni har.
Ha en skön helg på vackra Öland.
Hoppas det blir sol o varma vindar.
Trevlig Helg
Kram Lena

den 24 juli 2015 @ 12:37

Eva

Tack vad gullig du är;) Nu är vi på Öland och solen lyser lite mellan molnen. Hoppas att vi inte ska drabbas för mycket av ovädret som ska dra in i morgon.

den 24 juli 2015 @ 18:24