Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning idaaag!!!
21 juli 2015 14:21
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av superfina linnet "VmVia" med spetsryggen (som jag bla tipsade om på instagram från semestern).
Det blir äntligen påfyllning av omtyckta Vila-kjolen "Vihonesty" och suveräna baslinnet "Vigyras" så håll koll kl 15:15 som vanligt.
Sommar-look
21 juli 2015 12:22
  Outfits   

Här visar Joline en skön sommar-outfit med flera plagg som även passar även till hösten:
Suveräna linnet "VmNew Ratli" (69 kr),trendiga Objectkoftan "Shalini" (199 kr) och coola Vila-shortsen "Vihipsta" (164 kr).
Psssst...
21 juli 2015 10:30
  Eva tipsar   

..det blir påfyllning av omtyckta Ajlajk-linnet "A 224" nu kl 11:00. Jag har modellen själv i både svart och vitt, och dessa användes flitigt på semestern så jag rekommenderar verkligen modellen=)
Dagens på oss...
21 juli 2015 10:21
  Outfits   

Ja i dag kommer nya färger på suveräna Vila-tröjan i omlott som kom i rosa förra veckan.
* Joline har på sig omtyckta "Irke" som kommer i ny modell i dag med text framtill.
* Jag har på mig nya omlott-tröjan från Vila som kommer i vitt och svart i dag.
Wiiiiihoooeeee - den är häääär nu!!!
21 juli 2015 09:20
  Eva tipsar  /  Outfits   

I dag kommer den fantastiska höstkappan från Vila som många av er väntat på och dne är bara sååå himla snygg på!!!
Supercool modell med den snygga kragen/luvan som man kan stuka till som man vill och få en cool look och helt underbar såklart när höstvindarna viner.
Jag vet att det är mitt i sommar och semester nu men ni som hängt med här länge vet att att många av de snyggaste kapporna levereras tidigt så det gäller att släppa hängmatta och tänka höst här redan nu så ni inte står utan kappa när hösten är här.
Pssst...
20 juli 2015 16:51
  Eva tipsar   

Precis NU finns några få kvar av storsäljarna "Mansi" från Vila och suveräna "VmBlanche" som sålde slut på mindre än en timme sist.
Smarta rea-köp nu.
20 juli 2015 15:24
  Eva tipsar   

Ja än håller rean på och ni vet säkert att det är halva priset på alla plagg nu som gäller (på ordinarie pris).
Jag måste bara passa på att tipsa er om två suveräna rea-köp nu: snygga quiltade jackorna Vinormly" eller "VmBree" som är perfekta på sommarkvällen och suveräna att ha som övergångsjacka mellan sommar och höst då de är lagom fodrade och sitter snyggt nätt på.
Vinormly kostar nu 249 kr och VmBree kostar 299 kr och bägge finns i flera färger så var snabba nu och se om ni har tur med er storlek=)
Påfyllning på omtyckta modeller...
20 juli 2015 14:31
  Shopping   

I dag blir det äntligen påfyllning av storsäljaren "Tinny"-dress i SVART - suverän modell som är perfekt året om. Det blir även påfyllning av dunderstorsäljaren "Easy"-byxan i härliga paisley-mönstret i fina färgerna. Suveräna fakeskinnjackan Bandit blir det också påfyllning av nu så håll koll koll kl 15:15 som vanligt.
Tadaaaaaaaa...
20 juli 2015 10:19
  Outfits   

Ja här har ni Joline på plats igen så hon kommer att hjälpa till här med fotning m.m under ca två veckor sedan är hon mammaledig igen=)

* Jag har på mig suveräna Vila-kavajen/jackan som kommer i dag och jag blev helt kär i den så nu sitter jag här och klurar på om jag ska norpa även den (tog ju snygga VmLinea nyligen).
* Joline har på sig nya omlott-toppen "Vmrine" och coola långkoftan "VmCozy" som bägge kommer i dag, jeansen är suveräna "OnlUltimate"
Vem gömmer sig under kartongen...
20 juli 2015 10:03
  Övrigt   

Ja nu är både Jennifer och Therese på semester så det blir ett gästspel här under två veckor av... ja det får ni snart se=)
  Föregående   Nästa