Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning på omtyckta modeller...
23 september 2014 14:23
  Shopping   

I dag blir det påfyllning (igen;P) av dunderstorsäljaren "Kaya"mobilväskan som vi redan är tre här på Mandel som har själva - den är helt grym (vi har alla Iphone 5 här och den passar bra i facket som är lite smalare).
Nu kommer även fler färger/storlekar på omtyckta "Geena"-tröjan som har kanonpriset 179 kr så fyll på basgarderoben med den här suveräna tröjan.
Nu kommer även ÄNTLIGEN påfyllningen på grymma svarta byxan "Mask" i den fina liite blankare kvaliteten som har kanooonpriset 199 kr - rekommenderas VERKLIGEN!!!
Skön höst-outfit.
23 september 2014 14:14
  Outfits   

Här får ni inspiration från Jennifer i en härlig oufit som känns perfekt nu:
* Tröjan är fina "Siliane 1", mössan gosiga modellen "Effy" och jeansen är omtyckta "Olivia Denim New".
September-plagg...
23 september 2014 10:42
  Kommande plagg  /  Vila  /  Only   

Ja det fortsätter kommer in massa fina plagg här och nu äntligen svarta haremsbyxor också=)
* Fina quiltade klänningen här känns perfekt till leggings och grova kängor i höst så får man den rätta looken direkt, pris 179 kr.
* Underbara Vila-tunikan/klänningen här tror jag kommer bli mångas favorit då den är helrätt redan nu direkt och sedan heeelt perfekt till julens alla kommande fester, pris 399 kr.
* Omtyckta Vila-byxan "Vicommit" kommer i en lite sliten svart denimtvätt, pris 349 kr.
* Coola haremsbyxan är bara sååå himla snygg både till vardags och fest, pris 299 kr.
Wiihooeee!!!
23 september 2014 10:27
  Eva tipsar   

Nu kom postis med "Snake"-leggings som sålde snabbt som blixten här i fredags så var supersnabba här nu kl 11:00 när påfyllningen kommer upp! De är sååå himla sköna på (hade mina i helgen och rekommenderar dom verkligen).
Inspiration från tjejerna.
23 september 2014 10:06
  Outfits   

I dag kommer det in fina höstplagg som man känner sig snyggt klädd i till vardags såsom coola trendskjortan här med grafiskt print tex.
* Therese har på sig skjortan "Vmtrend", över har hon gosiga lurviga tröjan "Flurri" och jeansen är grymma "Olivia Denim Black"
* Jennifer har på sig nya suuuperfina blusen med spetsdetaljerna som har kanonpriset 179 kr, jeansen är storsäljaren "Objliva".
Premiär i dag...
23 september 2014 08:49
  Outfits   

Shit vad kallt det var här i dag på morgonen när jag skulle cykla till jobbet... det blev därför redan i dag premiär för vinterjackan "Objcammie" och den är ju bara sååå grymt skönt på, värmer verkligen!!! Har ni inte redan köpt den så gör det - grym modell i cool skinnlook då det är en snygg yta på materialet här, finns både som kort och lång modell.

Jag har på mig suveräna "Royal"-jeansen i dag och grymma "Ajlajk"-toppen från i somras (som snart kommer in i höstens variant).
Ta vara på dagen...
22 september 2014 21:07
  Övrigt   

Ja ibland känns det som tiden bara rusar iväg, snart är vi inne i oktober månad redan.
Idag packade jag liten fika till mig och barnen och åkte ner till havet så vi fick njuta av höstsolen och bara vara... Fantastisk vacker eftermiddag fick vi, havet ger verkligen ett härligt rofyllt lugn.
Höstoutfit.
22 september 2014 17:05
  Outfits   

Ja nu är hösten här men än har vi många dagar som fortfarande är småvarma och då är ju verkligen Vila-kappan "Vikalu" suverän (jag har den själv och rekommenderar den verkligen).
Trenden med långkappa har ni väl inte missat nu hoppas jag;)
Suveräna Only-byxan "Skinny Nynne" finns i den här snygga sandfärgen som lyser upp i höstmörkret.
Coola leosjalen är "Mao"-modellen från Soya och suveräna weekendbagen här är "Maike" som är perfekt till en weekendtrip:)
Dagens påfyllningar...
22 september 2014 14:26
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på den fina toppen "Cecilia" i svart som kom in här förra veckan. Det blir även påfyllning på "Inka Short Skirt", jeansen "Lizzy Antifit" och "Cleavo Vintage Zip".
Som vanligt är det kl 15.15 som gäller, så missa nu inte detta =)
Plagg på väg in...
22 september 2014 12:34
  Kommande plagg  /  Vila  /  Vero Moda   

Ja snart är det löning här och det passar väl bra att vi väntar in massa finfina modeller här i veckan då=)
* Mönstrade tunikan/klänningen kostar 329 kr.
* Trendiga enfärgade kimonon kostar 399 kr.
* Coola mönstrade kimonon kostar 299 kr och storsäljaren "Ollayzip" som äntligen kommer in igen kostar 329 kr.

Om postis är supersnabb så kanske kanske vi även har den grymt efterlängtade september-leveransen av dunderstorsäljaren "Easy"-byxan här nu innan helgen också och kanske även "Perfect"-koftan.
  Föregående   Nästa