Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaa - i dag kommer storsäljaren in igen!!!
25 september 2014 08:31
  Outfits   

Ja nu jäklar får ni se till att sitta ostört kl 11:00 när höstens leverans av Easy-byxan kommer upp. Alla printen är suuuuperfina så vilken ni än tar så tror jag ni kommer bli supernöjda (jag har själv 4 par nu av den här kanonmodellen).

I dag kommer även den fina mönstrade klänningen som jag tipsat om här och den trendiga kimonon från Vila i längre modell som kommer både i mönstrat och enfärgat - suuupercoool modell som vi verkligen rekommenderar!!!

Jag har på mig "Easy"-byxan och suveräna "Viofficiel Boatneck".
Wiiiiiihoooeeee!!!
25 september 2014 07:20
  Eva tipsar   

Easy-byxan kommer i daaaaaag!!!
Full fart...
24 september 2014 21:50
  Övrigt   

Hi hi hi här startade vi Mandel-kvällen så det var full full fart på banan direkt och sedan avslutade vi kvällen ned massa god mat och vin på "Lagerhuset".
Mandelkväll...
24 september 2014 16:30
  Övrigt   

Nu ska vi iväg ut här hela Mandel-gänget, tjejerna vet inte vad jag och Kalle har hittat på men en kul kväll hoppas jag vi får. Om vi fastnar på foto så kanske det kommer bildbevis här senare i kväll eller i morgon=)
Är ni redo...
24 september 2014 14:17
  Shopping   

Tjohoooo - ÄNTLIIIIIGEN kommer nu påfyllningen av efterlängtade "Objliva Canvas"-byxan från Object som sålde snabbt som tusan här när de kom in förra månaden.
Nu blir det även påfyllning av omtyckta "Snowflake", "Vmtake", Vila-toppen "Viofficiel Boatneck" och flera Edblad-smycken.
Perfekt jeanströja...
24 september 2014 13:04
  Outfits   

Ja det är verkligen en jeanshöst i år och vi har massa suveräna modeller inne nu.
Många av jeansen är ju med fina detaljer upptill som man gärna vill visa och då är suveräna tröjan "Geena" perfekt till här då den är snyggt nätt i modellen och slutar fint strax nedanför linningen.
* På översta bilden ser ni grymma Object-jeansen "Up-C" tillsammans med den melerade "Geena Mouline"-tröjan.
* På nedersta bilden här ser ni suveräna "Olivia Denim New"-jeansen tillsammans med "Geena Mouline"-tröjan.
Psssst - glöm inte topparna...
24 september 2014 11:09
  Eva tipsar   

Tänkte bara passa på att påminna er om att fylla på garderoben nu med suveräna toppar till alal jeans och byxor med vidd.
Just precis nu har vi nämligen flera fina modeller inne och ibland glömmer man ju bort desa suveräna basplagg.
Jag har själv i dag tagit både "Vmtake" och "Vmplain". Fina Vila-modellen "Viofficiel Boatneck" har jag sedan sist och den blir det påfyllning på här snart igen så när ni ser den får ni norpa den snabbt=)
Dubbla ouftits här...
24 september 2014 10:16
  Outfits   

Ja det är så mycket snyggt som kommer upp här i dag så tjejerna fotade upp flera outfits till er här i dag så ni inte missar allt fint här.
* På översta bilderna har Jennifer på sig fantastiska Vila-tunikan "Virenta" och Therese har på sig coola kimonon "Vmmust" som vi verkligen rekommenderar.
* På nedersta bilderna ser ni fantastiska höstparkasen "Stina" som är perfekt i både rusk och blötsnö. Byxan är grymma Vila-chinosen "Viollay" som ni bara inte får missa.
Therese har på sig cooola haremsbyxan "Vinea" som också är helt suverän (jag har mina sedan i fjol och rekommenderar dom verkligen), tröjan är fina "Perfect" som i dag kommer i den här nya färgen.
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu.
24 september 2014 08:53
  Outfits   

I dag kommer äntligen den suveräna Ollay-modellen från Vila in och den är sååå himla suverän. Nu kommer även fina Vila-klänningen med spetsdetaljer och en heeelt suveräna höstjacka från Soya som tål lite mer regnrusk då ytan är behandlad så den rekommenderas verkligen, massa smarta fickor också så den rymmer mycket.
Ny färg på storsäljaren "Perfect"-tröjan och även omtyckta "Fallow"-blusen kommer nu också.
Missa inte heller coooola haremsbyxan Vinea (som vi haft inne tidigare, jag har den sedan i fjol och rekommenderar den verkligen), perfekt modell både till fest och vardags.

Jag har på mig suveräna toppen "Cecilia" och grymma Olivia"-byxan i svart.
Wiiihoooeee!!!
24 september 2014 08:19
  Eva tipsar   

Ollay-byxan kommer i daaaaaag, var snabba här nu kl 11:00 för den får ni bara inte missa. Den kommer i svart och i sand så två suveräna färger.
  Föregående   Nästa