Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Hösttjejerna
22 september 2014 10:09
  Outfits   

Så mycket härliga höstplagg som kommer in här nu...
* Jennifer har på sig trendiga collegetröjan med strukturen i tyget som är helrätt nu. Nu kommer nya variant på omtyckta "Makka"-sjalen som är avlång i modellen. Jeansen är grymma "Up-C"-modellen från Object.
* Therese har på sig fantastiska "Perfect"-tröjan som ni bara inte får missa nu (var snabba för ni vet ju hur snabbt koftan i samma serie springer iväg här varje gång den kommer in). Byxan är storsäljaren "Vicommit" som i dag kommer in i den här nya marinblå färgen som är sååå himla snygg.
Wiiihoooee - ny "Perfect"-modell!
22 september 2014 09:54
  Eva tipsar   

I dag kommer en helt underbar tröja i storsäljaren "Perfect"-serien i svart och i vitt som ni bara inte får missa!!!
Höstväder.
22 september 2014 08:57
  Outfits   

I dag är det riktigt höstkallt här i Göteborg så jag säger bara en sak - jag ÄLSKAR den här gosiga Object-tröjan "Objenya" en dag som den här sååå himla gosig att kura in sig i=)

I dag kommer en suverän vardagstisha i fin v-ringad modell som är en perfekt bas i garderoben. Fin quiltad tröja, underbar sjal i fina färger, ny färg på omtyckta "Vicommit"-byxan (i marinblått) och lite annat smått och gott.

Jga har på mig suveräna "Olivia"-jeansen och grymma "Objenya"-tröjan.
Goooosigos
21 september 2014 12:04
  Ledig   

Jag hade turen att komma till syrran i Stockholm samma helg som de hämtade hem sin suuuuupersöta kattunge:)
Heldag på stan
20 september 2014 19:15
  Outfits   

Jag är ju i Stockholm den här helgen så det är fullt program här nu så ursäkta sent inlägg här. Vi hade superhärlig kväll igår med musikalen "Livet är en schlager", rekommenderas verkligen:)
I dag har vi haft heldag på stan och vi startade dagen med ett besök på "Abba"-museet och därefter shopping.
Har på mig suveräna vibomber-jackan som är perfekt såhär i mellanperioden när det är en varm solig höstdag som idag.
Dagens påfyllningar!
19 september 2014 14:39
  Shopping   

Tjohooo! Idag vill ni inte missa dagens grymma påfyllningar som är snygga kavajen "Sound", goa fleecetröjan "Play Jenna", leggingsen "Shiny", vaxade byxan "Vicommit" och storsäljaren "Mel Boyfriend Cardigan" (i mörkblått). Som vanligt är det 15:15 som gäller =)
Stockholmsweekend.
19 september 2014 12:26
  Ledig   

Nu drar jag till tåget för att åka till Stockholm över helgen. Ikväll blir det musikalen "Livet är en schlager" på Cirkus och i morgon en skön dag på stan med shopping och massa annat kul.
Ha en underbar helg nu alla fina Mandel-människor. Datorn är med så jag ska försöka hinna med några inlägg till er här också under helgen=)
Filmdags med höstinspiration.
19 september 2014 11:02
  Outfits   

Ja här får ni inspiration på tips till höstgarderoben nu, tjejerna är med och visar snygga outfits =)
Några av alla plaggen ni ser här är: "Vibare", "Edo", "Bandit", "Objbella", "Silla", "Onlkim", "Flurri", "Riva", "Shiny", "Abracadabra", "Vancouver", "Objamanda", "Pura", "Affleck", "Vmknitty", "Crush", "Objlinda", "Vicommit", "Objliva".
Sköna outfits...
19 september 2014 09:59
  Outfits   

Här ser ni några av dagens fina plagg som kommer upp här i dag kl 11:00.
* Jennifer har på sig grymma leggingsen "Snake" ,nya fina Object-tröjan "Objthea" och sjalen "Mao" som alla kommer idag.
* Therese har på sig supersköna collegeplaggen "Play Lorin Zip" och "Play Lorin Pant" (kommer i två fina färger).
Goooodmorning...
19 september 2014 08:29
  Outfits   

Solig härlig fredag har vi i dag och vi har precis köpt fredagsfrukosten här på bageri Lasse-Maja så snart är det dags att sätta oss här och ha frukostmöte här på webshoppen.
Jag måste bara tipsa er om de nya leggingsen jag har på mig här i dag för det är nog de skönaste jag någonsin haft då det är en heeelt fantastisk stretchkvalitet i en kraftigare kvalitet med snakestruktur. Modellen är som "funky highwaist" med den högre linningen med zip baktill så det är mer som en byxa än som leggings - missa dom inte!!!

I dag kommer även den gosiga collegebyxan och hoodiesen från Only Play som jag tipsat er om här på bloggen - suverän set att gosa in sig i nu i höst.

Jag har på mig Object-skjortan "Objmusi" och nya leggingsen "Snake".
  Föregående   Nästa