Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmorning...
25 augusti 2014 08:34
  Outfits   

Härlig höstdag har vi här i dag, nattens åska, blixt och hagel är nu bortblåsta och kvar har vi en skön lagom sval dag - perfekt så man kan ha höstkläderna som kommit in nu.

I dag kommer bla in en superfin långskjorta från Soya, ny färg på suveräna "Geena"-tröjan, nytt print på storsäljaren "Shallow" och massa annat fint så var med kl 11:00 som vanligt.
Jag har på mig nya suveräna Vila-kappan "Vikalu", "OLo 7/8"-byxan, "Polly"-kavajen och "Officiel"-linne.
Tjohooooo - jag har fått tag på fleeeer!!!
24 augusti 2014 22:02
  Eva tipsar   

Suveräna Vila-tröjan "Vilakka" har ju sålt snabbt här och ni är flera som vill ha in den igen så nu har jag precis beställt in en till omgång som bör komma i början av veckan=)
Kalasdag...
24 augusti 2014 11:08
  Outfits   

Ja i dag ska vi till Lysekil på kalas då barnens kusin fyllt år.
Jag har på mig suveräna Easy-byxan, linnet "Cesar" och suveräna "Viani" som jag verkligen använt mycket - perfekt plagg att ha över alla linnen och toppar.
Byxan "Easy" är ju detta årets superduper-storsäljare och jag kan glädja er med att i mitten av september månad kommer den in igen i massa nya print och troligtvis ånga favoriter som vi redan haft här.
Nybeställt.
24 augusti 2014 00:26
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja alla gosiga lurviga plagg rusar verkligen iväg här nu då trenden är stor i höst.
Den här snyggingen hittade jag nu här och kunde såklart inte motstå. Mjuk härlig lurvig cardigan från Vila i dessa två färgerna för omgående leverans så den bör kommanu i veckan hoppas jag, priset är 349 kr.
Helgfrukost.
23 augusti 2014 11:17
  Övrigt   

Startar dagen med härlig frukost och nu en kopp kaffe vid datorn för att gå igenom frågor/kommentarer som kommit här.
Dagen har en blandad mix av grejer vi ska göra, ikväll kommer barnens kusiner för att sova över och innan dess ska vi handla present till kalas i morgen, ta en sväng till systemet , handla mat, baka en äppelpaj och... begrava en fågel som flög in i rutan här för några dagar sedan.
Kollektionsmötet med Vila...
22 augusti 2014 16:18
  Kommande plagg  /  Vila   

Jag var ju på inköpsmöte med Vila igår och det var verkligen sååå himla mycket fint både till nu i vinter och till våren 2015.
Trendiga kimonon jag håller i på översta bilden är verkligen ett "måste ha"-plagg i garderoben nu i höst, den kommer in redan nu i oktober och har kanonpriset 299 kr, längtar själv redan efter den.
Fina lurviga leomönstrade tröjan och klänningen i spetslook kommer lagom till jul och fina vita korta jackan har på mig kommer i februari.
Svarta spetsklänningarna blir perfekt till julfesterna så de kommer lagom tills dess.
Tadaaa - titta vad jag hittade!
22 augusti 2014 15:55
  Kommande plagg  /  Only   

Jag bad er ju att tycka till här om populära "Lisa Coat"-kappan igår som vi haft inne flera säsonger och ni var många som ville ha den men många var tveksamma till ärmen i PU...
Kolla vad jag hittade nu när jag sökte lite extra efter den här omtyckta modellen: här är en nya variant UTAN Pu-ärmen=)

Den här beställde jag in direkt i enbart svart som synes här, samma pris som innan 899 kr så håll koll här nästa vecka när den kommer in här=)
Pssst...
22 augusti 2014 14:53
  Eva tipsar   

Än finns alla storlekar kvar på coola Vila-jackan "Massi".
Jag har norpat den själv här och använt den nu i veckan så jag måste verkligen passa på att rekommendera den - sååå himla snygg på och i fantastiskt fin fakeksinnkvalitet. Kanonpris 499 kr och en perfekt jacka nu i sensommar/höst.
Tjohoooo - påfyllning!
22 augusti 2014 14:39
  Shopping   

Nu kommer det massa efterlängtade påfyllningar så var beredda här kl 15:15:
Suveräna jackan "Onlsaga", scarfen "Makka", suuuupersköna collegeknickersen "Play Lina" och storsäljaren "Cila"-jeansen.
Det blir även påfyllning på sjalen "Molys" som sålde slut direkt här i veckan.
Finbesök på webshoppen...
22 augusti 2014 14:16
  Övrigt   

I dag fick vi träffa fina Bill som är Alices lilla kille som kom i april så nu är han redan 4 månader. De kom och hälsade på här nu efter lunch så vi tog en fika med dom här hela gänget=)
  Föregående   Nästa