Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmöte med Object.
26 augusti 2014 16:02
  Kommande plagg  /  Object   

I går var jag på kollektionsmöte med Object och såg fina vårkollektionen. Härliga nya färger såsom army och en vacker ljus roströd nyans som är sååå himla fin till jeansblått, vitt och army ser vi till våren 2015.
Kolla coola bomberjackan som jag har på mig här, det är ljusrosa foder invändigt och jackan är VÄNDBAR, superfint verkligen=)
Självklart fortsätter Linda-modellen och nu både som shorts och knickers. Kolla fina linnet med spetskanten här, den kommer till våren och även redan nu i höst i svart - perfekt underlinne som håller in snyggt och fint med spetsen som sticker upp.
Wiihoooeee - är ni med nu!!!
26 augusti 2014 14:38
  Shopping   

Nu blir det påfylling här av storsäljarna: "Marly"-kjolen, "Pure"-toppen och grymma Vila-tröjan "Vilakka" med trendiga kanten nertill.
Mjuka upp shoppingfingret nu så ni är snabba här kl 15:15!
De är på väääääg!!!
26 augusti 2014 11:17
  Eva tipsar  /  Object   

Ja höstens dunderstorsäljare "Objliva"-jeansen kommer snart in som chinos och jag har nu fått besked att de är skickade från Danmark vilket innebär att de bör komma nu i veckan=)
Modellen är sååå himla snygga och priset är grymt: 599 kr, kommer i sand, grått och ev. svart.
Jeansen "Objliva" kommer även att komma i svart denim i september månad, den här suveräna modellen är verkligen en modell som vi rekommederar!!!
Black And White.
26 augusti 2014 10:18
  Outfits   

Coola gosiga höstplagg kommer det här i dag.
* Jennifer har på sig snygga leo-linnet "Leona" som kommer i dag. Byxan är snygga modellen "Lina", jackan är "Dawn" och weekendbagen är nya "Maike" som kommer upp i dag - såååå jäkla snygg!!!
* Therese har helt fantastiskt gosiga Vila-tröjan "Flurri" som kommer upp i dag och den får ni bara inte missa - helrätt i höst med den här lurviga håriga looken och det är ju så himla skönt att ha på sig också. Kjolen är snygga "Quilty Skirt".
Gooodmorning...
26 augusti 2014 08:46
  Outfits   

I dag kommer massa fina modeller här, kolla tex på den helt fantastiska weekendbagen i såååå fantastisk mjuk skinnkvalitet - rekommenderas verkligen. Kolla även på fina leopardmönstrade linnet från Vila som kommer i två suveräna färgkombinationerna som är perfekta i höst, en helt fantastiskt fin lurvig tröja också den från Vila, fin feminin blus med spetsdetaljer och ny färg på storsäljaren "Salir" med trendiga öppningen i ryggen.

Jag har på mig suveräna kimono/kavajen "Sniper", "Officiel"-linnet och "Funky Frigg".
Till alla kimono-fans...
26 augusti 2014 08:06
  Eva tipsar   

Kolla på suveräna modellen "Sniper" som vi har inne nu - såååå snygg (min egen favorit, har den själv).
Filmklipp från Vila-mötet
25 augusti 2014 18:50
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja i torsdags var jag ju på kollektionsmöte med Vila och såg sååååå himla mycket fint till våren 2015 och även en hel del för leverans nu i höst och vinter också.
Kollektionen ni ser här är med leverans feb-april så det är massa fina färger, print och modeller som jag hoppas ni kommer gilla lika mycket som jag jag gjorde=)
Dags för påfyllningar...
25 augusti 2014 14:36
  Shopping   

Nu kommer påfyllning på massa suveräna plagg här såsom "Inka"-kjolen, "Olivia Denim"-jeansen, "Riva"-cardigan och suveräna "Geena". Håll koll kl 15:15 som vanligt här.
Psssst - några få kvar...
25 augusti 2014 13:19
  Eva tipsar   

Just precis nu finns två storlekar kvar av omtyckta "Objbine"-koftan som både jag och Jennifer har. Rekommenderas verkligen - en riktig favorit här=)
Dagens på tjejerna...
25 augusti 2014 10:17
  Outfits   

Här får ni en tjuvkik på några av dagens nya plagg som kommer upp här kl 11:00.
Ja i dag kommer ny härlig modell på omtyckta "Geena"-tröjan med snygga zipdetaljer nertill, snyggt med vit skjorta "Kaya" under som ni ser på Therese här. Jeansen är coola "Kim Loose".
Jennifer har på sig nya Soya-skjortan "Vancouver 2" som är perfekt nu till både leggings och jeansleggings. Jackan är grymma "London"-modellen som är heelt suverän och har kanonpriset 599 kr. Jeansen är omtyckta "Objliva" som det snart blir påfyllning på här i dag då storlekarna verkligen springer iväg här
  Föregående   Nästa