Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Omtyckta höstjackan
22 augusti 2014 12:29
  Outfits   

Ja höstjackor och kappor är det hög tid att kika på nu och vi märker att ni är många som är på hugget här nu för det gäller ju att köpa den i tid medans storlekar/färger fortfarande finns inne.

Här ser ni snygga "Serena"-modellen som var en riktig storsäljare i fjol och nu är den här i ny snygg look - rekommenderas verkligen!!!
Tröjan som Jennifer har på sig här är fina "Doll", byxan är "Just Jute HW" och tumvantarna är fina modellen "Emira" som jag själv hade hela vintern - perfekt med tumvantar i skinn tycker jag.
Inspiration från tjejerna...
22 augusti 2014 10:28
  Outfits   

Ja här har ni två snygga outfits till höstens härliga fester...
* Jennifer har på sig nya coola kjolen Linda PU", toppen "Python" och coola Soya-jackan "Sora 2" som alla kommer upp här i dag.
* Therese har på snygga Soya-tunikan "Vanilla 2" som kommer idag.

Här ser ni även den grymt snygga plånboken i mjuk fin skinnkvalitet från Object som vi verkligen rekommenderar. Det är en bra storlek som rymmer en smartphone och har många kortfack och större fack också så man kan ha den både som clutch och plånbok i ett.
Gooodmorning...
22 augusti 2014 08:46
  Outfits   

Ja då har vi härlig fredag här igen, den här veckan rusade iväg tycker jag.
Nu är vi tillbaka i vardagen på riktigt här för nu är alla på plats igen efter semestrar och skolan är igång som vanligt för barnen så nu är allt som vanligt igen.

I dag kommer en ny cool kort jacka/kavaj från Soya som är perfekt att ha som mellanjacka nu innan höstkylan är här och sedan perfekt att ha inomhus istället för kavaj.
En härlig feminin tunika/klänning från Soya med snyggt print kommer också nu, fint partylinne med snakeprint, cool fakeskiinn-kjol som är perfekt till säsongens alla fester och massa annat fint.

Jag har på mig snygga jeansen "Objliva" och suveräna "Geena"-tröjan (179 kr), väskan är grymma "Jamaica".
Vila levererar...
21 augusti 2014 18:44
  Kommande plagg  /  Vila   

Jag har i dag varit på inköpsmöte med Vila och sett såååå himla mycket snyggt för dels våren 2015 och även en expresskollektion för okt-dec-leverans.
Fantastiskt mycket fina plagg som jag verkligen tror ni kommer gilla också.
Den översta ställningen är med plagg för nu i höst och vinter och den nedersta är för våren med leverans feb-mars.
Filmklipp härifrån får ni nästa vecka för i dag hade vi tid så Ellika (vår fotograf nu när Alice är mammaledig) kunde föllja med på dagens möte här=)
Dagens påfyllningar!
21 augusti 2014 14:30
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av fina toppen " Pure", Cardigan "Alexis", och blazern "Edo". Kl 15.15 är det som vanligt som gäller :)
Tyck till snabbt.
21 augusti 2014 13:22
  Only   

Ja storsäljaren "Lisa Coat" har vi haft i flera säsonger och den har verkligen varit en omtyckt modell. Skön ullkapppa med PU-ärmar och snygg krage som synes. Nu finns den att få tag på för omgående leverans för 899 kr så nu undrar jag om ni är många som vill ha den.
Hojta till här snabbt om ni vill att jag ska ta in den igen.
Inspiration från oss...
21 augusti 2014 10:36
  Outfits   

Ja många fina plagg kommer upp här i dag.
* Jag har på mig nya kjolen "Inka" som har kanonpriset 179 kr - rekommenderas VERKLIGEN, mjuk skön stickad kvalitet. Toppen är "Lana" som finns inne nu.
* Jennifer har på sig nya Vila-toppen "Vitrenie" som kommer i dag med fina skjortkanten nertill. Jenasne är grymma "Kim Loose".
* Therese har på sig coola Vila-kappan "Vikalu" som kommer i både marin och svart - rekommenderas verkligen!!! Jeansen är "Objlinda".
Tadaaaaa - mjuka upp shoppingfingret nu!
21 augusti 2014 08:37
  Outfits   

I dag kommer trend-kappan från Vila som jag tipsat om här tidigare - den har kanoonpriset 499 kr och är så grymt coool (har såklart redan norpat den själv).
Nu kommer även omtyckta Irke i höstens underbara färger, den fina rutiga Tinny-klänningen som jag också tipsat om här och massa annat fint så var med kl 11:00 nu.

* Jag har på mig suveräna "Olivia"-jeansen, "Folly"-linnet och grymma "Svela"-cardigan.
Dagens påfyllningar...
20 augusti 2014 14:30
  Shopping   

Missa nu inte dagens suveräna påfyllningar som kommer upp här kl. 15.15! Det blir påfyllningen av jeansen "Cila Jeans New" och den fina blusen "Shallow" (kommer i leo/stormönstad och leo/småmönstrad samt rutig). Påfyllningen kommer även på linnet "Vmfolly" i svart och snakemönstrat samt leggingsen "Pura", som Eva hade på sig här idag =)
Höstinspiration...
20 augusti 2014 12:33
  Outfits   

Ja hösten bjuder som alltid på många fina kappor och jackor, här ser ni Therese med Vilas fina modell Cama Coat som är i svag ljusrosa mix som är sååå himla fin. Cool feminin modell med fin kapuschong som ger en snygg krage framtill också.
Sjalen är nya fina modellen "Molys" som kom i dag, väskan är coola "Jamaica" (som jag precis norpat själv nu)
Härliga tröjan är omtyckta Geena som finns i massa härliga färger (kanonpriset 179 kr) och snygga jeansen är sköna "Cleavo 5P Superstretch" som sitter sååå skönt på.
  Föregående   Nästa