Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaaa...
28 juli 2014 08:52
  Eva tipsar  /  Outfits   

Ja i dag kommer den trendiga kimonon från Only i detta snygga höstprint som är perfekt redan nu och självklart hela hösten/vintern. Tunn skir chiffongkvalitet med fickor på sidorna så den här rekommenderas verkligen om ni vill ha ett snyggt plagg som sticker ut. I dag kommer även en suverän finstickad tröja från Vila med snygga detaljer, supercool pu-jacka i fantastiskt mjuk fin kvalitet, skön längre college-hoodie (perfekt att gosa i sig i när sommarkvällarna blir kyliga) och lite annat smått och gott.

Jag har på mig nya fina toppen som kom förra veckan och älskade "Easy"-byxan (nya coola print kommer in i september månad här).
Abbey-byxan är med på rean!
27 juli 2014 18:12
  Eva tipsar  /  Soya   

Ni har väl inte missat att omtyckta "Abbey"-byxan från Soya finns med på rean i två olika varianter. Här kan i verkligen göra bra kap då dessa nu kostar under 400 kr (normalt ligger dessa på 799 kr resp. 699 kr).
Kika nu på "Abbey 29-B" och "Abbey Pants" -perfekta hela hösten här.
Realinen från 74 kr - 89 kr!
27 juli 2014 13:32
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja i dag är sista rea-dagen här på webshoppen så här kommer fyra tips på linnen som kostar från 74 kr - 89 kr, perfekt för plånboken såhär i semestertider;P
Modellerna här är "Elly", "Haylin", "Mesk" och "Fanny".
Trenden fortsätter i höst...
26 juli 2014 16:01
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Ja vi har redan fått in många plagg med fina detaljer i ryggen och den trenden är fortsatt stor nu i höst också.
Den här snygga tröjan kommer in i augusti månad och priset är 199 kr.
Påfyllningar...
25 juli 2014 14:23
  Shopping   

I dag kommer äntligen påfyllning på snygga byxorna "Objregina" och fina klänningen "Danita" som har superpriset 100kr. Håll koll på webshopen kl. 15.15!!!
Fynda inför hösten...
25 juli 2014 13:10
  Eva tipsar   

Ja trots att man inte vill tänka på hösten i det här härliga vädret så närmar den ju sig. Vi tänkte passa på att tipsa om 4 cardigans som finns på rean just nu. Fynda höstplaggen nu för på söndag tas rean bort!

* "Detta"-cardigan och "Tubo X Fair" är två snyggingar från Object och kostar nu 299kr. Båda är perfekta att bara slänga på sig och ändå känna sig snyggt klädd, missa inte!
* "Mist"-cardigan kostar 189kr och "Twist"-cardigan med den snygga öppningen i ryggen kostar 139kr.
Dagens outfit...
25 juli 2014 09:46
  Outfits   

Ja här får ni en liten dagens på mig (Jennifer) med några av de fina nyheterna som kommer upp i dag kl. 11.00 på webshopen:

* Jag har på mig snygga linnet "Banva" som kommer i fyra härliga print (har redan norpat en själv) till kanonpriset 149kr!! Till det har jag shortsen "Linda Canvas" som jag också har själv och verkligen kan rekommendera. Här ser ni också den coola hoodie/jackan "Onlneoline" med de snygga zipdetaljerna - sååå snygg, MISSA INTE!!
Tre dagar kvar av rean!!!
25 juli 2014 09:18
  Eva tipsar   

På söndag är det sista rea-dagen här på webshoppen sedan plockas allt bort så ta er en sista ordentlig koll nu och gör några bra kap för än finns flera suveräna modeller kvar!!!
Goooodmorning...
25 juli 2014 08:52
  Outfits   

Ja i dag har jag tagit ledig dag för att kunna vara med barnen hela dagen och njuta av solen så jag ska snart packa ihop picknick så åker vi till havet om några timmar här=)
Vi har förberett alla dagens plagg så allt kommer upp kl 11:00 som vanligt .
I dag kommer den GRYMT snygga hoodie-jackan/mc-jackan som jag tipsat om här tidigare och den får ni bara inte missa. Det är en trendig "scuba"-kvalitet som är lagom tunn så den sitter helt suveränt på (jag vill så gärna ha den själv men det kom få så jag får avvkata och se hur snabba ni är på den i dag). Nu kommer en helt fantastiskt fin klänning (perfekt till sensommarens alla bröllop tex), superfina linnen i massa härliga print och massa annat fint så var med kl 11:00 som vanligt.

Till alla som vill ha ett skönt plagg till stranden att bara slänga på sig över bikinin så rekommenderar jag verkligen den randiga som jag har på mig här "Range Beach" som är ett perfekt strandplagg.
Tjoohooo - Påfyllning i daaag!
24 juli 2014 14:21
  Shopping   

Wiiiiiieeeehooooo - Till alla er som väntat på klänningen "Onllia" och träningsväskan "Play Belt", var redo nu kl. 15.15 för då kör vi påfyllning av dom!! Klänningen kommer i båda printen, zebra som ovan och blommig. Det blir även påfyllning från C-stockholm.
  Föregående   Nästa