Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Nybeställt.
24 juli 2014 12:51
  Eva tipsar  /  Only   

Only gör nu fler accessoarer så den här snygga plånboken beställde jag precis in här. Det är omgående leverans och priset är 169 kr, vi väntar också in en snygg väska från dom nu närmsta veckan här=)
Här har ni oss...
24 juli 2014 10:19
  Outfits   

Ja i dag kommer äntligen nya jeansen "Royal" som kommer ersätta "Skinny Reg"- jeansen från Only, de sitter sååå himla skönt på och är smala hela vägen nertill (jag har redan norpat dom i svart själv).
* Jag har på mig nya toppen "Ara" med spets på sidorna coola fakeskinnjackan "Mune" från Vila och jeansen "Royal" som alla tre kommer upp här i dag.
* Jennifer har på sig trendiga collegetröjan i quiltad look framtill som är helrätt nu i höst och omtyckta shortsen "Linda".
Sååååå mycket fint i dag!!!
24 juli 2014 09:00
  Outfits   

I dag är här hett hett hett, vi närmar oss väl snart 30 grader här och det passar det väl utmärkt att tipsa om att Vila:s storsäljare "Lonar"-jackan kommer upp i tre fina färger nu här ;P Hi hi hi ja det är galet att tänka varm höstjack amen den här har ju kanonpriset 499 kr så den är väl värd att köpa även en varm sommardag så ni är redo för höst/vinterkylan här när den väl kommer.
Nu kommer den omtyckta tishan "Helena" som jag redan norpat själv (som synes på bilden) och nu är det med rävansikte på ryggen. Kolla in superfina topparna med spetsdetaljer på sidorna - skön lite oversizemodell som är perfekt nu i sommar. Nu kommer även trendiga collegetröjan i svart och i vitt med quiltad look framtill - superhett i höst verkligen så den rekommenderas verkligen!

Jag har på mig nya tishan "Helena" och "Easy"-shorts.
Dagens påfyllning!
23 juli 2014 14:17
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på supersköna och söta koftan "Objbine" från Object (både Eva och Jennifer har tagit den själva). Till hösten är denna typen av stickade plagg väldigt trendigt så passa på att förbereda er höst- och vintergarderob! Som vanligt är det 15.15 som gäller =)

Sista rea-dagarna - passa på nu!
23 juli 2014 12:07
  Shopping   

Ja nu på söndag plockar vi bort alla reaplagg så passa på nu att kika igenom ordentligt efter de sista rea-kapen.
Här får ni 4 tips på suveräna jackor/kappor som är perfekta nu till höststarten:
* "Electa"-kappan kostar nu 249 kr och fina "Magnolia" bredvid kostar 349 kr.
* Storsäljaren "Macro" finns kvar några få av i den här tunnare kvaliteten "Macro Spring", pris 399 kr.
* Lättviktsjackan "Lamella 6" sitter suveränt på och är ju även vändbar, pris 399 kr.

Här har ni oss...
23 juli 2014 10:13
  Outfits   

Ja nu är ni väl många som ligger och gottar i er i sommarvärmen runt om i landet kan jag tänka=)
Hoppas ni kan slita er en stund från solen och hålla koll på webshoppen nu kl 11:00 för det är många fina plagg som kommer upp här i dag som passar perfekt både i sommar och höst:
* Jag har på mig nya fina Object-linnet "Sunke" som bara är såååå himla fint (kommer även i vitt), det går vacker omlott både framtill och baktill och det sitter ett underlinne i som håller in perfekt.
* Jennifer har på sig nya fina efterlängtade college-jackan med de små nitarna på axeln som kommer i tre fina färger i dag, sköna byxan kommer också i dag och den har små fina pu-detaljer vid fickan som ger det där lilla extra.
Sista rea-veckan nu!!!
23 juli 2014 09:53
  Eva tipsar   

Passa på att kolla igenom rean nu på webshoppen för det är sista rea-veckan här nu, på söndagkväll plockas alla reaplagg bort (och kommer aldrig mer upp här igen).
Back In Business.
23 juli 2014 08:59
  Outfits   

Nu är vi tillbaka på jobbet igen efter tre lediga dagar på Öland, solen stålar från en klarblå himmel i dag så det blir en härlig dag för alla er som är lediga nu så njuuuuut av sommaren=D

I dag kommer massa fint bla den snygga kortare kavaj/jackan som jag tipsat er om här som jag vet att måna av er väntat på. Härlig top i sköna knallfärger, helt fantastiskt fint linne från Object och massa annat snyggt kommer upp nu kl 11:00 så var med då som vanligt.
Jag har på mig suveräna långskjortan/klänningen "Savas" som ni hittar på rean nu för endast 249 kr så den får ni passa på att norpa nu - perfek täven i höst såklart=)
Shortsen är sköna "Dicta" och linnet är "Killer"-modellen.
Tjoohoo - Påfyllning!
22 juli 2014 14:36
  Shopping   

Wiieehooo!! I dag blir det påfyllning på två storsäljare från tidigare i år nämligen byxorna "Cila" och "Estella". "Cila"-byxan kommer i sand och svart och collegebyxan "Estella" kommer som synes i ljusgrått. Som vanligt är det kl. 15.15 som gäller =)
Inför hösten...
22 juli 2014 13:23
  Outfits   

Ni har väl inte missat att vi har fått in storsäljaren från förra året? Nämligen suveräna jackan "Macro New Short". En heeelt underbar dunjacka med snygga detaljer. Här ser ni den på Jennifer och den finns inne just nu i tre snygga färger. Ett måste till hösten!
  Föregående   Nästa