Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Glöm sommarvärmen och tänk höstkyla...
30 juli 2014 09:27
  Eva tipsar   

Ja i dag kommer den helt grymma parkasen "Serena" in igen och i två suupersnygga färger, en ser ut lite som denim i tyget och den andra är en snygg antracit-grå nyans. Den här modellen sålde vi som tusan förra året då den är en helt perfekt parkasmodell som man känner sig snyggt klädd i och som värmer skönt.
Nu kommer även ett nytt trendigt mönster på storsäljaren "Lona"-väskan som är med hundtandsprint som är helrätt nu i höst.
Härlig stickad tröja och en helt fantastiskt fin cardigan från Vila med fin spetskant nertill kommer nu också, Vila-koftan rekommenderas verkligen - perfekt att ha snyggt till jobbet, en afterwork odyl.

Jag har på mig linnet "Elin" och grymma byxan "Grunge Me".
Wiiihoooee - storsäljaren är tillbaka!!!
30 juli 2014 09:06
  Eva tipsar   

I dag kommer Serena-jackan in igeeen!!! Ny cool look då tyget är behandlat vilket ger det där lilla extra och så tål den vintervädret bättre =)
Kolla in dagens påfyllningar!!!
29 juli 2014 14:20
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på klänningen "Danita" som vi haft påfyllning här nu flera gånger det senaste för den har gått som tusan. Missa inte den till superpriset 100 kr! Det blir även påfyllning på coola jackan/hoodien "Onlneoline" så håll koll kl. 15:15 på webshoppen=)
Ett plagg - två stilar...
29 juli 2014 12:23
  Outfits   

Ja vi har fått flera frågor om hur man snyggt kan kombinera playsuit-modellera vi har inne här nu så här kommer inspiration från Jennifer:
* På översta bilderna har hon snygga "Another friday"-playsuit tillsammans med Westa-jackan.
På nedersta bilderna har hon samma playsuit "Another Friday" och nu tillsammans med trendplagget "Rae" som kom i går.
Pssst...
29 juli 2014 10:59
  Eva tipsar   

Nu kommer påfyllningen av storsäljaren "Play Belt" som är perfekt till träningspasset då den rymmer mobilen och har hål för sladden till hörlurarna =)
Inspiration från oss...
29 juli 2014 10:11
  Outfits   

Ja i dag skiner solen på oss här så vi fick leta skugga för att fota dagens-fotot här=)
* Jag har på mig nya fina toppen "Onldiana" och sjalen "Zoey" (har redan norpat bägge plaggen själv) och suveräna "Lo 7/8"-byxan som jag verkligen hoppas ni klickat hem nu för den modellen kommer bli en favorit i höst.
* Jennifer har på sig den fantastiska klänningen "Mary" som har kanooopriset 200 kr (Jennifer har redan norpat den själv).
Härliga sommar - och höstplagg...
29 juli 2014 09:14
  Outfits   

I dag kommer en helt fantastiskt fin klännig i fyra fina färger som har kanooonpriset 200 kr (!), suverän modell till sommarens alla bröllop och festerna både i sommar och höst. Nu kommer också sköna toppar och tröjor, kolla tex på coola collegtröjan med zipdetaljerna nertill som är en trend som vi ser mycket av till hösten.
Härlig top med waterfallringning i marin och svart kommer nu också och den rekommenderar jag verkligen då man ibland glömmer bort dom där suveräna vardagsplaggen med det lilla extra som alltid används mycket. Var med här kl 11:00 som vanligt=)

Jag har på mig sköna Vila-shortsen "Kalto" och fina toppen "Minna".
Efterlängtad kväll...
28 juli 2014 20:56
  Outfits   

Måste bara säga att äntliiiiiigen är det lite småkyligt här hemma så jag får inviga mina älskade OBJECT-jeans "objliva"!!!
Ett i-landsproblem jag vet men...nackdelen med den ljuvliga värmen vi haft nu är ju att jag ännu inte fått ha på mig mina jeans och jag har verkligen längtat efter dom -dessa lär bli mina absoluta favoriter i höst!!!
Sköna Geena"-tröjan har jag på också och den är perfekt i modellen till så de snygga gylfknapparna på jeansen syns, samma kanonpris som vanligt 179 kr och den finns i massa fina färger :)
Nybeställt.
28 juli 2014 12:39
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Ja suveräna baslinnen med spets upptill är ni många som gillar så här kommer snart ett till (kanoonpris 69 kr).
Jag passade även på att beställa in en fin top med spets framtill då detta är perfekt modell nu mellan sommar och höstsäsongen. Med lite tur kommer bägge modellerna in inom en vecka här.
Inspiration från oss...
28 juli 2014 10:15
  Outfits   

Ja i dag kommer det in flera coola höstplagg här som vi verkligen rekommenderar.
* Jag har på mig suveräna Vila-tröjan "Saseline" med de trendiga detaljerna som är helrätt i höst. Byxan är grymma Vila-modellen "Lo" som finnas på webshoppen nu (jag kunde inte låta bli dom själv längre så jag har precis norpat ett par till mig själv här mu).
* Jennifer har på sig nya coola fakeskinn-jackan "New Lion" från Vila som kommer i dag och under har hon coola jumpsuiten i omtyckta "Easy"-serien som finns inne nu.
  Föregående   Nästa