Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tadaaaaa!!!
24 april 2014 08:45
  Outfits   

Kolla vad som äntliiigen kommer här i dag: de VITA Linda-shortsen i canvaskvalitet - sååå himla snygga, ett måste i sommar verkligen!!!
Nu kommer även grymt kaxiga byxor från Vila i trendigt metallic-skimmer, jag kunde inte låta bli dom själv så jag norpade dessa i guld (kommer även i silver/marin).

Jag har på mig fina Vila-toppen "Their" och nya Vila-byxan "Reballon" som kommer upp i dag. Smyckena är bla ""Dada"-ringen och "Lee"-armbandet.
Konfirmation, examen, student...
23 april 2014 15:36
  Butiken   

Ja nu närmar vi vårens alla högtider såsom konfirmation, student, examen m.m.
Edblads smycken är suveräna presenttips till dessa tillfällen.
Här har vi valt ut fina modellerna "Faith Short Necklace", "Faith Thin Bracelet", "Square Ring".
Tjohoo - Dagens påfyllningar!!!
23 april 2014 14:34
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på flera suveräna plagg från Cila-serien såsom "Cila shorts", "Cila Knickers Denim" och "Cila Capri". Det blir även påfyllning på jeansen "Coral" som jag själv har på mig idag och verkligen rekommenderar. Missa inte heller " Zoe" jackan och smyckena "Monaco Thin Bracelet" och "We Necklace". Var redo nu kl 15.15!
På lördag smäller det!!!
23 april 2014 12:35
  Eva tipsar   

Ja nu i helgen har vi vår stora utförsäljning här i lokalerna på webshoppen.
Det blir kanooonpriser som vanligt och det är tidigare säsongers varor som gäller (inget som finns på webshoppen nu alltså). På lördag och söndag är det 11-15 som gäller och som vanligt så fyller vi på med plagg till söndagen så det är väl värt att komma då också!
Redegatan 1D i Västra Frölunda är det som gäller (ca 10 min från centrala Göteborg).
Bilderna här är från tidigare år, det lär bli ordentlige välfyllt även i år och lokalen rymmer många bord (32 st bord har jag bokat till helgen).
Jag har fått tag på fleeer!!!
23 april 2014 10:39
  Eva tipsar  /  Kommande plagg   

Ja både maxiklänningen "Senta" från Object och Vila-tröjan "Apia" rusade ju iväg här så nu har jag beställt in fler.
Med lite tur så blir det påfyllning nu innan helgen=)
Sommartjejerna
23 april 2014 10:20
  Outfits   

Ja i dag kommer det in flera suveräna plagg att ha nu och hela sommaren:
* Jennifer har på sig fina Soya-toppen "Rolla 1" som kommer i dag och suveräna "Cleavo 5P Destroyed".
* Therese har på sig suveräna Soya-klänningen "Romy 2" som kommer upp i dag.
Gooodmorning
23 april 2014 08:46
  Pieces   

Ha ha ha ja i dag fick jag kämpa i motvinden här så efter sista uppförsbacken blev jag lite mör får jag erkänna;P
Hur har ni det runt om i landet nu, det är ju Valborg nästa helg så har ni fått vårvärmen än eller?
I dag kommer flera fina sommarplagg bla två härliga klänningar, en lite enklare modell i fin marin look och en från Soya med snyggt print i härliga färger. Superfin festtop som passar perfekt till Valborgsfesten kommer i dag också och lite annat smått och gott.

Jag har på mig suveräna "Glow"-jackan som det ännu finns kvar några få av och SUVERÄNA geena-tröjan (har ni den inte ännu så säger jag bara: KÖP!). Jeansen är suveräna "Coral".
Skynda skynda!!!
22 april 2014 14:38
  Eva tipsar   

Precis just NU finns några få av "Rimp Dress" inne och likaså av storsäljaren "Lacey" och "Melody" så var supersnabba nu så ni hinner norpa dessa=)
Fina Vila-klänningar på väg.
22 april 2014 14:26
  Eva tipsar  /  Kommande plagg  /  Vila   

Ja april är verkligen en helt suverän kollektions-månad sååå mycket snyggt som redan kommit in och massa fint fortsätter komma här varje dag=)
Här kommer fyra fina modeller från Vila där framförallt vår dunderstorsäljare "Tinny" gör entre i tre olika varianter: Snygga animalprintet är såklart helrätt nu och likaså den med fantastiskt fin spetsärm i svart som bara är ett måste i garderoben (snacka om superduperbra modell året om) och såklart fina ärmlösa modellen som är perfekt i sommar!!!
Snart kommer även härliga mönstrade klänningen som jag tipsat er om här tidigare, troligtvis kommer den även i enfärgat då modellen är så fantastiskt fin här=)
Kunde inte motstå längre...
22 april 2014 12:54
  Övrigt   

Ja idag går jag och plockar ordrar här efter påskhelgen och då påverkas jag alltid av det jag plockar till er kunder och kikar lite extra på ordrarna vad ni gillar och shoppat loss på.
Den superfina Edblad-ringen "Dada" har jag gått och suktat efter ett tag nu och när jag såg den på order så passade jag på att prova min storlek också så det slutade med att jag norpade den själv också för den är bara sååååå himla cool!!!
  Föregående   Nästa