Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fina Edblad-smycken
22 april 2014 12:29
  Eva tipsar   

Ja nu närmar vi ju oss riktiga "present-perioder" här med examen, student, konfirmation och Mors Dag.
Edblad gör ju så fantastiskt fina smycken så här kommer tips på fina modellerna "Malin"-ringen som är väldigt omtyckt (finns även i rosé), fina armbandet "Lina" och storsäljarna "Monaco Mini.
Inspiration från tjejerna.
22 april 2014 10:29
  Outfits   

Ja i dag kommer det in härliga vår/sommar-plagg här som är perfekt nu när vårvärmen kommit=)
* Jennifer har på sig nya coola knickersen "Summersmock" som är i samma stil som de som kom förra veckan fast som knickers nu då (kommer i tre olika jeansblå nyanser). Linnet med fina spetskanten kommer också i dag i tre fina färger.
* Therese har på sig superfina Vila-tunikan "Rays" som också kommer idag, rekommenderas verkligen.
Back in business
22 april 2014 08:34
  Pieces   

Ja det kanske man inte kan tro med det här blomstrande vårträdet i bakgrunden men nu är vi på jobbet hela gänget här igen, det är ju så underbart nu med all härlig grönska så jag var tuvungen att få med den här på dagens-fotot;P

I dag kommer den fina Vila-tunikan som jag tipsade om i går kväll (vit och marin), sköna vida jeansen "summersmock" som knickers, fin festklänning, träningsplaggen i fint svagt snakeprint (sport-bh och hotpants), härligt sommarlinne med spets på sidorna och coola slitna jeansshosrts så var med här nu kl 11:00 som vanligt=)

Jag har på mig underbara Ajlajk-toppen A-238 och suveräna "Funky Frigg".
Underbar Vila-tunika!
21 april 2014 23:25
  Eva tipsar  /  Vila   

Den här superfina tunikan från Vila kommer upp här på webshoppen nu i veckan (troligtvis redan i morgon). Perfekt modell som funkar både till jobbet, en afterwork och sommarens alla härliga grillfester m.m.
Powerwalk till havet...
21 april 2014 20:36
  Outfits   

Åh en helt sagolik dag har vi haft även i dag så det har varit shortsoch linne på hela dagen i sommarsolen=)
Jag avslutade den här påskhelgen ed en välbehövlig powerwalk på en timmer ner till havet, såååå skönt att kunna gå i linne och tränings-knickers äntlige och inte ha massa lager på lager=)
Jag hade på mig suveräna "Play Brooke", "Play Ivy" och "Play Silje" som är liiite a-formad i modellen.
Shorts under 180 kr
21 april 2014 12:56
  Eva tipsar   

Ja här i Göteborg är det shorts-väder nu så här kommer två tips på suveräna shorts-modeller vi har inne nu "Another Friday"-shortsen kostar 179 kr och Vila-shortsen "Mask" kostar endast 149 kr.
Snart kommer även fjolårets storsäljare "Kalto" in och likaså fina jeansshortsen med spets på sidorna, bägge dessa modellerna är i denim och det är Vila som gör dom.
Påskdagen
20 april 2014 12:51
  Outfits   

Ja tänk att vi skulle få detta underbara soliga vädret nu i påsk, fy 17 vad underbart det är=) Nu ska vi iväg på påskmiddag med Kalles släkt, jag har på mig suveräna "Dania" som känns som ett perfekt plagg när man inte vet vad man ska ha på sig för man blir snyggt klädd direkt med den här och bara jeans till=)
Favvobyxan på idag
19 april 2014 20:52
  Outfits   

Underbara Melody-byxan på här i dag, jag har den som är i creme-nyansen och rekommenderar verkligen den här modellen!!! Pratade förresten med min granne här i dag och hon köpte dom blå för ngn vecka sedan och beställer nu även hem de i creme ikväll, dessa har blivit även hennes favvo-byxa (hon köpte även suveräna Gossip-byxan som jag också har här nu;P)
Påskafton och sooool
19 april 2014 14:41
  Ledig   

Ja äntligen kom nu den efterlängtade vårsolen. Vi har en klarblå himmel och strålande sol här i Göteborg... och påskharen har redan varit här och levererat =)
Ha en underbar påskafton nu, vad ska ni ha på er i dag/kväll, själv tänker jag ha antingen "Dania 1" eller "A-238"-toppen från Ajaljk=)
Nybakat
18 april 2014 21:13
  Övrigt   

Ja vi är ju påsklediga här nu även om dagen i dag startade med två timmar vid datorn när vi drog igång kampanjen här då jag svarade på era frågor m.m;P
From lunch så har vi haft det helledigt iaf så nu har vi softat, spelat spel och bakat massa gött så vi har till fika nu i helgen=)
Hoppas ni alla har en skön påskledighet, hur firar ni påskhelgen då, har ni planer eller tar ni dagarna som dom kommer?
  Föregående   Nästa