Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Utförsäljning i helgen!
25 april 2014 18:23
  Eva tipsar   

På lördag och söndag har vi vårens stora lagerrensning på webshoppen då det är kanooopnpriser på tusentals plagg från tidigare säsonger (inget som finns på webshoppen nu alltså).
Kl 11-15 har vi öppet på både lördag och söndag och det finns massa massa plagg så vi kommer att fylla på inför söndagen också så det är väl värt att komma då också:)
Redegan 1D är det som gäller, karta ser ni på startsidan på webbshoppen nu.
Klädd till Valborgshelgen...
25 april 2014 12:48
  Outfits   

Ja nästa vecka är det ju Valborgsmässoafton och då får man ju lite extra ledigt och många passar på att hitta på något härligt på kvällen med vänner och familj.
Här kommer en vårfin outfit från Jennifer:
* Klänningen är underbara Rimp Dress som är fin enkel som den är eller som här att markera med skärpet i midjan (modellen är "Enya").
Ja lite svalt är det ju fortfarande och då är det härligt att sätta färg till klänningen här med fina Vila-kavajen "Ollie".
Här har ni oss.
25 april 2014 10:24
  Outfits   

Ja härliga vår och sommarplagg är det som kommer upp här i dag:
* Jennifer har på sig fantastiskt fina Vila-klänningen "Amia" som kommer i dag (som synes och enfärgat svart).
* Jag har på mig grymma Vila-byxan "Cleavo 7/8 Zip Super Stretch" och fina Soya-toppen "Romy 1" som bägge kommer nu.
* Therese har på sig fina Vila-toppen "Apom" och nya knickers-modellen i suveräna serien "Another Friday" från Vero Moda"
Goooodmorning
25 april 2014 09:05
  Outfits   

Ja då har vi redan fredag, det blev ju en kortare vecka här och den har verkligen rusat iväg tycker jag=) Vi kommer ju jobba hela helgen här också eftersom vi har vår stora utförsäljning nu helgen kom ihåg att det är kl 11-15 som gäller både på lördag och söndag.

Jag har på mig nya heeeelt suveräna Vila-byxan "Cleavo 7/8 Zip Super Stretch" som kommer upp i dag och jag säger bara en sak: KÖP!!! Bästa superdupersköna byxan som är liiiite kortare i benen (jag är ju 165 cm så det syns inte lika mycket på mig) vilket gör att de är snyggt smala nertill som är perfekt till sommarens sandaler, ballerina, pumps m.m. Nu kommer även den superfina Vila-toppen med spetsdetaljer som jag håller i här.
Var med kl 11:00 som vanligt.
Den kommer i daaaaag!
25 april 2014 08:40
  Vila   

Tjohoooo - i dag kommer den här fina Vila-klänningen äntligen in, kommer som synes och i svart!!!
Wiiihoooee - påfyllning!!!
24 april 2014 14:36
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av storsäljaren "Senta" som jag själv norpade nu - sååå grymt snygg modell och perfekt även när man som jag är lite kortare då man kan stuka till tyget midjan eftersom det är ett band man drar åt där.
Det blir även påfyllning på omtyckta knickersen "Olivia" i svart och även fina "Plane"-klänningen, toppen "Anna Asti" och fina Edblad-smycken.
Nybeställt.
24 april 2014 14:09
  Eva tipsar  /  Kommande plagg  /  Only   

Den här fina tröjan med vackra spetsryggen har jag precis beställt in här nu. Den kommer som synes, svart och ljusrosa och har kanooonpriset 159 kr!
Psssst...
24 april 2014 13:20
  Eva tipsar   

Nu finns storsäljaren "Linda Knickers" inne i alla storlekar så passa på att norpa den här suveräna modellen nu!!!
Inspiration från tjejerna.
24 april 2014 10:26
  Outfits   

Härliga sommarplagg kommer det upp idag:
* Jennifer har på sig fina Soya-klänningen som kommer i dag med skärpet "Hedi" och fina skinnväskan "Braided".
* Therese har på sig efterlängtade "Linda"-shortsen i vitt som kommer i dag (lite mindre i storleken än de övriga Linda-modellerna, Therese har strlk 27 här). Upptill har hon fina tunikan "Lost Lose" som kommer i dag och fina bandeaun "Bandeau stripe".
Pssst...
24 april 2014 10:16
  Eva tipsar   

Suuuperfina Tinny-klänningen kommer i dag med spetsärmen!!! Den här får ni bara inte missa - suverän modell att ha året om=)
  Föregående   Nästa