Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Liten uppdatering om vad som hänt sen sist :)

16 september 2022 10:14
  Övrigt   

Hej!

Nu är det verkligen dags för en uppdatering igen!
Så vad har hänt sen sist? Augusti var fullspäckad med härliga mässbesök för mig. Först var det två mässor i Köpenhamn där märkena visade både kollektioner för omgående leverans ut i butiker och vårkollektionen 2023. Det bjöd verkligen på färsprakande mönster och färger och var så inspirerande. Här ser ni en kort reel från Köpenhamnsmässorna.

Sen bjöd Coster Copenhagen in till ett härligt mingel på deras innegård som gick i härligt Game on tema som också speglar deras kollektion 2023. Här ser ni en liten glimt av det :)
Efter Köpenhamn bar det avtill stockholm och Inköpsmässa i Stockholm Fashion District därmånga av de märken jag samarbetar med fanns på plats. Så härligt att träffa branschfolk och butiker mitt i inköp.

Sen avslutades mässperioden emd ett ebsök på Formex som varit pausad nu undef två års tid. Här var det kärt återsennede av många av de smyckesmärken som jag samarbetar med och även här ställer några klädmärken ut. Formex var mindre än tidigare år men fashiondelen var naggande god att besöka. Så med andra ord förstår ni att min augusti bara svishade förbi 😊