Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Safari-måndag

20 maj 2019 09:54
  Shopping   

Godmorgon, hoppas ni alla har ätit ordentligt, är utvilade och redo för dagens spännande safari-guidning!
Hoppa in i jeepen så kör vi....

Om ni tar fram kikaren så kan ni längst upp till vänster se två stycken mandeltjejer som härstammar från exotiska Göteborg.
Just dessa två är rätt lika då båda är blonda, men något som gör att man kan urskilja dom på långt håll är att den så kallade Ida som är brunare i hudtonen även har ett annat fodral på sig. Det här fodralet heter Onlbera och är i leomönster. Mjuk och len kan man känna att den här är.

Den andra Göteborgaren även kallad Jessica har lite ljusare fodral på sig. Benen är lite vidare och i 100% Polyester. Det som är bra med benen på just den här Jessica och som andra människor kanske hade behövt varma dagar är att dessa benen är väldigt svala och lätta att röra sig i.. vilket passar sig extra bra när det är sommar-rea och man behöver röra sig fort mellan hyllorna utan att bli varm.
På övre delen av kroppen är det ribbat och härligt tyg som även det är skönt att röra sig i. Och ibland kan överdelen ändra sig till svart, beroende på vilken stil Jessican vill ha för dagen.

Om ni kikar in i shoppen kl 11.00 så åker även den fridlysta Onlmariana myrina toppen fram i grön/blommig stil som gör det lätt att kamouflera sig på sommarhalvåret.

Tack för den här safarin och hoppas ni blev sugna på några av dessa fodral.


J

Så kul att läsa inläggen Jessica, man känner sej glad, sen vill man shoppa. Ha en toppendag till er

den 20 maj 2019 @ 10:37

Jessica

Vad kul att höra J, glad jag blir!! =D Vi önskar dig också en superfin dag!

den 20 maj 2019 @ 11:35

Johanna

😂😂 va roliga ni är!

den 20 maj 2019 @ 13:19

Mia

Hihi, kul koppling till dagens tema. Dolda talanger hos er på Mandel :-) Snygga och fräscha sommarplagg, och fina bilder. Som alltid :-)

den 20 maj 2019 @ 13:24

Jessica

Johanna - 😉😘💛

Mia - Hehehe vad bra att det gillas ;-) Tack vad kul att höra Mia!! 😃💛

den 20 maj 2019 @ 16:07