Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Färgglada måndag!

18 februari 2019 09:55
  Shopping   

Här ser ni kajsa i transparenta regnkappan som charlotte visade innan.
Så snyggt när man kanske egentligen inte vill slänga på och dölja sin outfit med en jacka bara för att vädret gör det till ett måste.
Med regnkappan kan du se lika fräsch och fashion ut även när det ösregnar! ;-)

Fina blusen med snygg volangdetalj framtill är så fin i färgerna som är i lite mörkare färgskala men ändå vårig och fräsch!
Byxorna är Pcalbia och kommer imorgon (även i vitt!!)

Jessica har på sig snygga gula kortärmade toppen med lite sportiga detaljer i ärmsluten.. Lite vidare modell som faller snyggt och ledigt! Snyggt att matcha både till ljust, jeans och finbyxorna!

Vi ses 11.00 i shoppen!
Kram och ha en fin måndag!

Veronica

Hej, har ni slutat ta hem helt vanliga kläder som en helt vanlig Svensson som inte vill sticka ut kan ha. Förr hittade jag kläder som jag ville ha varje dag nu har de gått flera månader utan att jag hittat något..

den 18 februari 2019 @ 14:26

Charlotte

Veronica- Vi försöker att ha ett så brett sortiment med både kläder till vardags, till lite finare och festligare tillfällen. Vilken typ av vanliga kläder önskar du?

den 18 februari 2019 @ 14:42

L

Håller inte med! Tycker verkligen att det har skett ett lyft hos Mandel Design :D
Hittar saker jag vill ha de flesta dagarna på veckan, som ni kämpar och står i! Keep going <3

den 18 februari 2019 @ 15:05

Veronica

Tack för snabb respons! Jag är säkert astråkig men är nog inte ensam isf, för min den önskar kag mer enfärgat och avskalat och mindre av allt gulligt typ blommor, småmönstrat, volanger, rosetter osv. I byxväg så funkar ex inte dressade byxor som poptrash för mej, de andra modellerna på byxor/jeans/leggings är korta, blanka, höga i midjan eller så är dom slut i storlek!

den 18 februari 2019 @ 15:30

Kajsa

L- Vad kul att höra att du är nöjd och trivs hos oss :)

Veronica- Bra med lite kritik. Då ni kunder är det vi bryr oss mest om så värnar vi om era åsikter :) Fortsätt att komma med mer tips så att vi kan växa och utvecklas som företag :D

den 18 februari 2019 @ 15:38