Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

T Ä V L I N G !

5 januari 2017 16:24
  Övrigt   

Missa inte vår Instagram-tävling där du kan vinna valfri bomberjacka från webbshoppen!

Gå in på vår instagram för att läsa mer och för att kunna delta!

Lycka till!!! =)

Maria

Åh älskar sånna tävlingar 👍🏻👍🏻👍🏻

den 5 januari 2017 @ 17:04

Anonym

Alltså...tidigare var jag samma stl som Therese och Elin....och Samma som Jennifer och före det Emelie och Evelina. Nu vet jag verkligen inte. Jag troooor jag har samma som Amanda......Amanda hade ju till en början. Stl 36 el Small...nu vet jag verkligen inte.....hon har ju mest stl 34 el xs nu ......jag vet inte alls vad jag ska ta.......???????
Kan ni inte skriva in era mått nånstans.

den 5 januari 2017 @ 21:34

Sara

Kul med tävling! Ja, jag kan hålla med "anonym". Ni är i och för sig snabba på att svara gällande storlekar, men trots allt kan det vara skönt ha en måttabell.

den 6 januari 2017 @ 09:51

A

Jag håller oxå med. Tidigare gick jag efter Amandas storlek då hon mest hade s eller 36 men nu har det ändrats trots att kläderna upplevs som normala i storlek... Det är lite svårt att beställa rätt storlek. Annars är ni superduktiga på att ge service och svara på våra frågor :)

den 6 januari 2017 @ 11:24

Amanda

Jag förstår att det är svårt när jag ändrat storlek. Jag är mellan xs och small men numera mer åt xs hållet. Small passar vanligtvis också men xs blir lite nättare på. Vi försöker hjälpa till så mycket som möjligt med storlekarna beroende på hur vi uppfattar plaggen i storlek. :)

den 9 januari 2017 @ 11:20