Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Packa packa packa...

24 juni 2013 22:34
  Övrigt   

Jisses vad mycket kläder och grejer det är som vi håller på att packa ihop nu till vår bilsemester till Italien som startar i morgon bitti;)
Jag tycker jag kan hålla på hur länge som helst och jag vågar inte räkna alla plagg jag har med mig men jag kan ju såga som så at det är en och annan klänning tex "Izumi Party Long Top", "Kelly 2", "Gili SS Dress" (som jag reser i), "Tricia Dress Flower" mfl mfl.
Jag har såklart massa shorts med mig och upptill är det ju favvolinnet "Joy" som gäller så jag har packat ner 4 st bara av den modellen ;P

Jag har med mig datorn så jag kommer att hör av mig här under vår semester när vi har tillgång till nätet så vi kommer att ses här även om jag befinner mig utomlands=)

Tjejerna kommer att ta väl hand om er på Mandel och de håller igång bloggen här med både "Dagens outfit" och annan inspiration m.m så fortsätt att läsa bloggen och kommentera gärna mycket även när jag är iväg=)

Caroline

Ja det blir ju en hel del kläder. Ha det nu så jätte bra och kör försiktigt!! :) Å ha semester nu, tjejerna på mandel sköter ju sig alltid så galant när du är iväg. Måste kännas tryggt :)

den 24 juni 2013 @ 23:11

Ullis

Vad kul. Jag och min familj startar resan med våran husbil i morgon från Luleå. Till bla Italien. Trevlig resa önskar jag er.

den 24 juni 2013 @ 23:27

Eva

Tackar:)
Ha en fin semester ni också=)

den 25 juni 2013 @ 00:01

Tina

Italien är underbart! Vilka städer har ni tänkt besöka? Jag är ofta på jobb i Florens och landsbygden i Toscana och där är så himla fint, hoppas ni prickar in Toscana på er rutt! Ha en skön semester!

den 25 juni 2013 @ 07:15

S

Vi ska åka 150 mil norrut till Gällivare om någon vecka. Längtar så jag håller på att spricka :D Hoppas ni får en härlig semester!

den 25 juni 2013 @ 09:53