Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Pssst....

26 april 2013 08:40
  Eva tipsar  /  Vila   

I dag kommer Ollay-shortsen in och de har kanonpriset 149 kr!
Kommer i svart och den fina hallonröda nyansen som känns härligt vårfin=)
Storleken är ev. liiite mindre än de vanliga Ollay-chinosen så om man lligger mellan två storlekar så kan man gå upp en storlek här.

Tina

Vad kommer mer idag?

den 26 april 2013 @ 08:58

Eva

I dag kommer massa fint, bla den fina chiffongtunikan som jag hade på mig här i gårkväll, nya vårmodellen på Object:s coola ponchotröja med franasarna nertill (som både jag och Joline har sedan sist den var inne), fin sommarklänning i calista-stilen, coola jeansshorts med spetsdetalj, chiffongtop och lite annat smått och gott så håll koll här vidd 11 som vanligt=)

den 26 april 2013 @ 09:06

Pernilla

Är de mycket mindre? Har Therese sin vanliga storlek? Jag ligger mellan M och L och har M på byxorna och de passar perfekt, kan hasa ner dem lite. Kan jag ha M då tror ni?

den 26 april 2013 @ 09:08

Eva

Pernilla, de är relativt snarlika i själva linningen men kanske liiiiite tajtare just över låren (vilket märks mer eftersom det är shorts och de slutar på låret) så av den anledningen kan man ta en storlek större OM man ligger mellan två storlekar=) Jag ska be Therese testa shortsen här efter vi haft vårt frukostmöte så återkommer hon här sedan=)

den 26 april 2013 @ 09:14