Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Morgonrutin...

27 januari 2013 12:47
  Outfits   

Ja varje helgmorgon innefattar alltid en stund vid datorn för att kolla av vad som hänt här på bloggen och webshoppen;)
Även dag ska vi iväg åka skridskor med barnen, jag är ju en kratta på att åka men nu testar jag nyköpta skridskor som jag tyvärr fått lite ont av men jag hoppas det funkar ok ändå;P

Jag har på mig underbara jeansen "Skinny Reg. Ultimate" som verkligen är helt grymma och bara kostar 299 kr vilket är ett kanonpris för en femficksmodlel i skön denimkvalitt. Toppen är storsäljaren "Vlatka Gaby" som det ännu finns kvar några få av =)

Alla ni som också gillar den här suveräna toppen rekommenderar jag att även spana in "Toppy" som också är en kanonmodell som vi precis fått påfyllning av igen.

Ida

Kaninpris ;)

den 27 januari 2013 @ 14:00

Eva

Ha ha ha nu är det inget kaninpris längre Ida;) Ett mycket bra kanonpris blev det istället, tack för att du har ögonen med dig;)

den 27 januari 2013 @ 14:24

Anonym

Ett tips ta med barnen till Ulricehamn där kan ni åka skidor eller Snowboard utför. Men även längdskidor uppe vid Lassalyckan . Perfekt avstånd från Göteborg tar ca drygt en timmes bilväg så härligt med utedag. Man är trött med en skön känsla.

den 27 januari 2013 @ 18:06

Eva

Tack för bra tips, har funderat på det för det blir ingen fjällsemester för oss i år (heller;P) så det är ju ett alternativ =)

den 27 januari 2013 @ 19:13

Linda

Ja här i Ulricehamn är det toppenfint både för längdåkare och för dem som gillar backen!!

den 28 januari 2013 @ 09:07