Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Gooodmoooooorning...

27 mars 2012 08:35
  Outfits   

Hoppas ni alla har kommit i kapp sommartiden nu, även om det bara är en timme så tar det ändå en liten stund att komma i fas tycker jag;P
Nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och dagens första chokladbitar (min dagliga drog ;P) och ska sätta igång med dagens texter till plaggen=)
I dag kommer äntligen den efterlängtade Vila-koftan som jag tipsade om från inköpsmötet (se inlägget från 10/11) i höstas =)
Nu kommer även de cooola jeansshortsen som jag skrev om i söndags och de är så grymt snygga!!!

Jag har på mig "Funky Coat HW Legging", "officiel long tank" i den fina gröna nyansen, "chow"-linnet och underbara "zebro"-kavajen som jag verkligen rekommenderar!

Helena

Så fin du är i den kavajen;)Vilka färger kommer koftan med volang i?Kommer det upp några tunikor eller klänningar idag?Ha en toppendag=)

den 27 mars 2012 @ 08:53

Pamsan

Jag är lite nyfiken på när de ljusa (jeans) Funky HW kommer. Hoppas de kommer i veckan. :)

den 27 mars 2012 @ 09:34

Anita

Får du in Pavalana shorts?

den 27 mars 2012 @ 09:53

Eva svarar

Pamsan, de ljusa funky hw kom till oss och det var tyvärr en helt galet ful tvätt, inte alls som de vi hade sist. Jag har därför skickat tillbka alla för de höll inte den kvaliteten som jag vill ha här så ljusa kommer inte i nuläget=(
Anita, de är ite beställda i nuläget.
Helena, koftan kommer i en fin sandfärgad nyans. I dag kommer även en collegetunika, den superfina spetskjolen som jag tipsat om, den fina koftan från Vero Moda, boyfriend-jeansshortsen och nya funky noel som shorts.

den 27 mars 2012 @ 10:12

Ida

Får ni in några ljusgula byxor?

den 27 mars 2012 @ 10:23