Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Sista morgonen 2011

31 december 2011 11:13
  Övrigt   

Vi har en härligt soft morgon här i dag, sitter nu och spelar spel med barnen (jag vann såklart så därför kunde jag smita iväg och göra blogginlägget ;P).
Solen skiner från en klarblå himmel i dag så vi ska åka ner en sväng till havet och få lite frisk luft.
Först ska vi göra något som vi troligtivs är sist med... göra pepperkakshuset som vi aldrig fick gjort innan julafton ;P
Jag ska sedan ta en sväng in till butiken (som är stängd i dag) för att ta hand om en kvarglömd påse med musslor och ngn röra så inte den står och luktar i butiken över helgen ;P

Inis

Här skiner solen också så det blir långpromenad i skogen nu=)

den 31 december 2011 @ 11:26

iNA

Önskar dig Eva med fam. ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!
Tack för detta år! Det har allt blivit en hel del Mandel plagg. Det är ju väldigt lätt att hitta mkt fint hos dig. Du har mkt god smak.:)
Hoppas på lika härligt nytt år med dig, dina kollegor och underbara bloggen. Det är mkt rolig och glädjande läsning varje dag o att vara härinne och kolla runt! Önskar alla Mandeltokiga därute i landet ett Gott Nytt År!!

den 31 december 2011 @ 14:06

Lena

Önskar Eva med familj och hela Mandelgänget och självklart alla andra Mandeltokiga från norr till söder ett GOTT NYTT ÅR!! Och kan bara hålla med Ina, du har en makalös förmåga att hilla plagg och smycken och själklart handväskor som jag bara älskar. Och alla som jobbar på Mandel är så otoligt bra att ha göra med . Stort tack för detta året!! :-)

den 31 december 2011 @ 15:09

Eva svarar

Tack, vad superhärligt att höra=D Ett riktigt härligt Gott Nytt År önskar jag er alla också=)

den 31 december 2011 @ 15:27