Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Godmorgon...

30 december 2011 10:11
  Outfits   

I dag hjälper dottern mig med dagens-fotot hemifrån, startar dagen med härlig smoothie och om en stund kommer en kompis över hit på fika.
Ska bli supermysigt för vi har inte träffats på flera veckor så vi har en hel del att ta igen nu ;P
Missa nu inte den här nya text-toppen som kommer i dag som jag har på mig här (jag tog även New-York-toppen som kom idag).
De härliga vårfärgerna på favvomodellen "Cleave" får ni också vara snabba på för jag är inte helt säker på om jag kan få tag på dom igen i samma färger.
Ha en toppendag nu så här dagen före nyårsafton, själv ska jag iväg och handla allt som behövs inför middagen här i morgon=)

Jag har på mig "funky hw", "officiel"-linne, "opa" -tishan och favvohalsbandet "zumma".

Lindis

Du ser alltid lika pigg & snygg ut, ja hur gör man Eva? Tishorna är riktigt coola, härligt med alla vårkläder som kommer upp =) Gott Nytt År önskar jag dig & din familj/Kramar från Nässjö

den 30 december 2011 @ 10:21

Helena

Ha en härlig dag;)

den 30 december 2011 @ 10:32

annelie

hålle me dj lindis ja fatta d int heller hur eva kan se så pigg o fräsch ut ja e då int så varje dag ...men d skulle man va men ha man små barn som vakna flera gånge om nätterna få man int mycke sömn samt en liten bebis som redan hunnit bli 3 veckor fattar int vad tiden tar vägen detta året har gått så fort... Gott nytt år!

den 30 december 2011 @ 10:44

Eva svarar

Tackar tackar;) Ett riktigt Gott Nytt År till er också såhär en dag i förskott, vi ses väl här i morgon också hoppas jag;P

den 30 december 2011 @ 16:24

pernilla

Kommer det in fler HW som du har nu på dig? Eller liknande färg iaf men samma modell, skulle vilja ha nya jeans men jag har kommit på detta med HW-snyggingarna lite sent tror jag ;)

den 30 december 2011 @ 20:43

Eva svarar

Pernilla vi väntar in massa nya färger på HW-modellen både i denim och fina vårfärger;)

den 31 december 2011 @ 10:58

pernilla igen..

Låter toppen! Då håller jag mig från att köpa andra och så får det bli några par framöver :)

den 31 december 2011 @ 11:47