Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Godmoooooorning

29 september 2011 08:41
  Outfits   

I dag kommer alltså den superfina parkasen från ONLY som är en suverän varm och härlig vinterjacka med stora sköna fickor.

Jag har på mig favvo-byxorna "funky highwaist 11" som lyser upp härligt nu i höst, "officiel"-linne och underbara långkoftan "transform knit" som jag tog av polokragen på i dag =)
Smyckena för dagen är "me and you", "nine life", "block matt", "join leopard", "leopard"-ringen "glow"-ringen och "eternity"-ringen och "cornelia"-armbandet.

Vad kommer det upp i dag

den 29 september 2011 @ 08:52

Lindis

Du är jättfin =) Är det Sandra som tar alla foton nu? Tycker inspirationsbildena är helt fantastiska =) När kommer det f0to på Camilla & Helena? Ha en toppendag

den 29 september 2011 @ 09:18

Jag har en fråga om Funky Highwaist 11. Jag tyckte att mina svarta som jag köpte i juli/augusti (?) töjde sig otroligt mycket. Är det så för alla? Har ett par som jag beställde i december och det var inte riktigt samma material som i de nya. Stämmer det? Blev inte helt nöjd med passformen tyvärr...

den 29 september 2011 @ 09:20

Kommer Custa Knit Cardigan idag?

den 29 september 2011 @ 09:40

Gunilla

Till dej som undrade om Funky så har jag den erfarenheten att de svarta var bra i passformen men de rostfärgade som jag köpte ungefär samtidigt tidigt var större från början. Eftersom de svarta var bra så klippte jag bort lappar o så det gick ju inte o byta. Fast jag köpte mina nu i höstas

den 29 september 2011 @ 09:41

karin

inga funky forza idag?

den 29 september 2011 @ 09:45

Eva svarar

De nya "funky highwaist" som vi har haft sedan sensommaren är i en mjukare kvalitet än de första som många tyckte var för små i storleken så därför ändrades detta till den vi säljer nu =) De töjer sig en del men går ihop igen efter tvätt. Jag själv har flera par av dessa både i denim och den vanliga kvaliteten och älskar dom verkligen,tycker de är heeeeelt suveräna. Töjer sig gör dom som sagt och det ska man alltid räkna med när det är elstan i =)

den 29 september 2011 @ 09:49

Eva svarar

Funky forza har ännu inte kommit och inte heller påfyllningen av custa men postis har inte varit här ännu så det finns fortfarande chans att det kan bli påfyllning av custa till i eftermiddag men isf förvarnar jag här såklart=)

den 29 september 2011 @ 09:50

Sandra på Mandel

Lindis: Det stämmer att det är jag som plåtar. Jag blir oerhört glad av att höra att du gillar det. Tusen tack! Foton på Camilla och Helena hoppas jag att vi ska få upp inom kort. Ha en fin dag =)

den 29 september 2011 @ 10:59

Eva svarar

Helena jobbar bara extra i butiken (jobbar nämligen heltid som lärare) så det är tyvärr inte ofta vi träffar henne. Hon är den som jobbat längst hos oss då hon började jobba när hon pluggade till lärare och har varit kvar sedan dess i butiken men nu blir det såklart mer sällan typ 1 gång/månad men vi ska försöka få till foto såklart=)
Camilla är mamma ledig nu och bor i Jönköping då hon jobbar med Hitta Plagget därifrån. Foto kommer såklart men det kan som sagt dröja eftersom hon är mammaledig;P

den 29 september 2011 @ 11:10

Lindis

Aha så det är därför man inte sett henne på ngt foto alls i butik osv Camilla såg jag en glimt av då hon var & hälsade på med bebisen =)

den 29 september 2011 @ 12:09