Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Sol och värme!!!
24 juli 2019 09:57
  Shopping   

Hej på er igen!

Här ser ni en av dagens fina tröja som Ida har på sig. Den är så fin med knappdetaljerna på ärmarna. Det kommer även en fin topp med snygga spetsdetaljer som ni inte får missa. Den kostar endast 149 kr och passar fint med dagens manchester kjol.

Som sagt vad tycker ni om höstens trend med manchester???

Kika in här 10.45 så ser ni den :)
Lill-lördag!
24 juli 2019 09:04
  Shopping   

Onsdag och lill-lördag här :)

Solen skiner i ett härligt Göteborg och vi är peppade för dagens plagg. Den här fina skjortklänningen kommer idag i detta snygga print. Det är en del skjortklänningar på väg in och modet håller i sig även i höst.

En ny trend som är på ingående och som vi fått se lite av är manchester trenden... Vi som är födda på 70-talet kanske kan vara lite skeptiska, det var jag i början. Men jag blev helt kär när jag såg vad som komma skall. Det är ju ändå med en ny toutch... Låt mig gärna veta vad ni tycker om kjolen som kommer idag.

Charlotte
Dagens fina topp!
23 juli 2019 10:19
  Shopping   

Hej på er!

Regnigt och grått här i Götet, men vad gör det när det kommer fina plagg som piggar upp.

Idag kommer den här fina toppen i skön och mjuk kvalitet upp. Byxorna har vi inne sen tidigare som är så fina på. Som jag nämnde i tidigare inlägg så kommer det en fin tunika, snygg topp från Object och snygga kostymbyxor från Selected.

Kika in här 10.45 så ser ni dagens nyheter.
Godmorgon Tisdag!
23 juli 2019 09:13
  Shopping   

Godmorgon!

Nu äntligen har det tekniska löst sig här :) I går slocknade jag klockan 21 i soffan. Första dagen är alltid lite tuff när man vilat ut i 3 veckor, hihihi. Men nu är jag på banan som vanligt igen.

Idag kommer det så fina dressade byxor från Selected samt en snygg blus från Object. Ett fint set att matcha när man vill vara snyggt klädd på jobbet. Det kommer även en fin tunika i härligt paisley print och en mjuk och go topp.

Vi ses snart igen!
En härlig måndag!
22 juli 2019 10:13
  Shopping   

Godmorgon!

Nu är jag Charlotte tillbaka efter min semester. Har verkligen tagit det lugnt med mycket sol och bad och bara njutit av familjens sällskap. Kanske inte riktigt hela tiden då man ändå har två tonåringar och två viljor i hemmet 😉 Det är kul att vara tillbaka då vi ser fram emot vad hösten har att erbjuda. Tyvärr har vi lite tekniska problem med bilderna i dag på bloggen så ni får kika in på Instagram och Facebook för att se dagens nyheter. Hoppas det löser sig så fort som möjligt så att jag även får upp det här.

Men vår populära kjol Vipen kommer i den härliga färgen ketchup, samt en ny variant av blus i Vilucy serien.

Ett par superköna jeans och en fin topp från Pieces kommer med. Kl. 11.00 kan ni handla detta!

Ha en fin måndag alla Mandelkunder!


SOMMARFREDAG!
19 juli 2019 09:29
  Shopping   

Godmorgon på Er,
Hoppas ni inte trillade av stolen och spillde ut kaffet när ni såg dagens alla fina nyheter!
Som ni väntat... som jag väntat!

Min fina klänning i gul/rosa leomönster kommer idag.. helt ljuvlig är den. Modellen är helt fantastisk då den är lite lätt figursydd men ändå avslappnad.. inget som sitter åt i midjan och tyget är svalt och härligt.
Även snygg att matcha med den rosa college-tröjan som kommer idag då det är lite rosa i den också.. kanon att slänga på om man fryser på sommarkvällarna.
Den här supersköna och fina college-tröjan kommer även i grått. Jag själv har använt den som en jacka på morgonen nu.. och har man en college-tröja som är ny och fräsch så kan man absolut ha den till klänning utan att det ser för ned-klätt ut.

Idas jeans kommer även idag... det är väl nästan så även ni kan se på bild hur sköna dom är?!
Supersköna stretchiga. Ida sa att det kändes som hon inte hade byxor på sig när hon slängde på sig dom.
Knapparna framtill är både skönt och snygg detalj. Jeansen är i snygg svart tvätt och modellen är lite högre i midjan.

Kan ni verkligen motstå dagens nyheter? i sådana fall är ni bättre än mig.. ;-)

Ha en underbar fredags-morgon så ses vi lite senare!
Kram från Oss
Idas Outfit-Tips
18 juli 2019 14:15
  Shopping   

En av mina favoritkjolar här har nu kommit ut på rean, som är superenkel att matcha. Den finns i både beige och i mörkgrön. Den heter VINYALA HW MIDI SKIRT och ligger just nu ute för BARA 209:-.

Har valt att matcha den med ett enkelt svart linne som heter OBJLEENA LACE SINGLET och en ljusare cardigan som heter PCLARISSA LS KNIT CARDIGAN. Passar perfekt till vardags! Fördelen med denna kjolen är att den är lite mer dressad men fortfarande SÅ bekväm, så du kan även sätta på dig ett par klackar och snygga örhängen och kunna ha den till helgens alla festligheter.

Hoppas ni alla får en superdag i solen! /Ida

En riktig topp(en)-torsdag!
18 juli 2019 10:16
  Shopping   

Godmorgon, nu är det torsdag och det betyder att det är fredag imorgon och därmed semester för mig igen.. så idag och imorgon vill jag nästan att dagarna skall gå långsamt så jag hinner göra massa inlägg och lämna över mina uppgifter på ett bra sätt till resten av gänget. Det känns alltid bra att ha struktererat upp och lämnat allt i ordning.. lite som att jag alltid städar hemma innan jag skall resa bort.. Det ger mig ro ;D
och min topp som jag norpade för några dagar sedan kommer äntligen upp idag! Den här är i linne-modell och med snygg halvpolo med dragkedja som ni ser på bilden! Sååå snygg. Och bekväm med ribbstickat och stretchigt material.
Den kommer i färgerna som synes och alla dessa färgerna är såå såå fina att ha till dagens rutiga byxa. Det är vår supersköna Vmmaya som idag kommer i rutigt.

Det kommer även en vit snygg blus samt ny färg på min favvo-tischa Pckamala.
Pckamala har jag hemma i alla färger som finns.. den är helt underbar i materialet som är i modal och den ser och känns lyxig på! Idag kommer den i army-grön samt i en orange-rostig färg!

Ha en underbar torsdag och kika in här lite senare för fler inlägg!

Kram
Onsdagsfint!
17 juli 2019 10:19
  Shopping   

Godmorgon, solen skiner över Göteborg och över resten av Sverige hoppas jag!
Fönstren är på vid gavel här på kontoret för att vi inte skall smälta bort.. och just nu i denna stund kom Ellika in med sin lilla dotter som sover precis bakom mig här på kontoret.. så jag försöker skriva extra tyst på tangenterna nu ;-)

Här ser ni dagens urtjusiga topp som kommer i två utföranden..en beigefärgad med snygga stora knappar i ärmsluten som är så inne nu.. på den bruna har ni knapparna istället på axelpartiet så ni kan välja här vad ni gillar mest. Kanske gillar ni båda lika mycket och inte kan bestämma er och det är ju självklart okej det också ;-)
Den är i ribbstickat stretchigt material och superskön!

Njut av onsdagsförmiddagen så ses vi om ett tag igen!
Shine Like The Sun
16 juli 2019 10:04
  Shopping   

... i vår fantastiskt fina gula klänning som är helt underbar på.

Mjuk och fin kvalité som faller snyggt.
Rak modell som man kan dra åt med det snygga sidenbandet.
💛☀🧡

Det kommer en ny färg på vår Vilucy som är sådär romantisk gammaldags i brun färg med vita prickar!!!
Ja jag är lite kär.

Ny snygg pullover i ribbstickat kommer idag från Jaqueline De Yong. Den här tog vår fotograf Ellika så fort den kom in.. så skön och fin på.

Sist men inte minst kommer ett par sköna dressade byxor som sitter lika skönt på som ett par mjukisbyxor trots att man ser uppklädd ut. Även dessa från Jaqueline De Yong.

Vi ses 11.00

Njut av dagen! Njut av solen! Njut av nuet!
No stress. Hakuna Matata
  Föregående   Nästa