Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

En riktig topp(en)-torsdag!

18 juli 2019 10:16
  Shopping   

Godmorgon, nu är det torsdag och det betyder att det är fredag imorgon och därmed semester för mig igen.. så idag och imorgon vill jag nästan att dagarna skall gå långsamt så jag hinner göra massa inlägg och lämna över mina uppgifter på ett bra sätt till resten av gänget. Det känns alltid bra att ha struktererat upp och lämnat allt i ordning.. lite som att jag alltid städar hemma innan jag skall resa bort.. Det ger mig ro ;D
och min topp som jag norpade för några dagar sedan kommer äntligen upp idag! Den här är i linne-modell och med snygg halvpolo med dragkedja som ni ser på bilden! Sååå snygg. Och bekväm med ribbstickat och stretchigt material.
Den kommer i färgerna som synes och alla dessa färgerna är såå såå fina att ha till dagens rutiga byxa. Det är vår supersköna Vmmaya som idag kommer i rutigt.

Det kommer även en vit snygg blus samt ny färg på min favvo-tischa Pckamala.
Pckamala har jag hemma i alla färger som finns.. den är helt underbar i materialet som är i modal och den ser och känns lyxig på! Idag kommer den i army-grön samt i en orange-rostig färg!

Ha en underbar torsdag och kika in här lite senare för fler inlägg!

Kram

Katarina

Alltså... hade en sån typ 1991 :D Allt kommer tillbaka!

den 18 juli 2019 @ 10:42

Jessica

Haha! Jag satt precis och sa det imorse också.. att jag hade något liknande på 90-talet och att jag blev nostalgiskt kär i dessa nu ;-)

den 18 juli 2019 @ 11:46