Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Taaadaaa!
20 maj 2019 08:58
  Shopping   

Godmorgon på er!

Hoppas ni har haft en fin helg!

Idag kommer dessa fantastiskt fina plagg upp. Ni kanske känner igen modellen på klänningen?! Det är nämligen Onlbera som vi har haft inne tidigare men som kommer i nytt print. En suverän klänning att ha nu inför sommaren. Den här kan vi tyvärr inte fylla på så om ni är sugna så sitt redo kl 11.00 idag.

Fina byxorna från Vila och toppen från Jdy är så snyggt att matcha ihop. Vårens trend är mycket av den här sandtonen i alla olika modeller. Lite safari tema över det. Vi fick ju den fina klänningen från Pieces förra veckan som följer lite temat. Ni hittar den här.

Fredagsmys!
17 maj 2019 10:10
  Shopping   

Godmorgon godmorgon, nu är det äntligen fredag igen och veckorna bara springer förbi.. har det något med åldern att göra tro? Jag som bara är 29, vill inte veta hur fort det kommer gå sedan .. ;-)
och om 3 veckor skall jag smygstarta sommaren med en semestervecka.. Herregud.. när jag bokade resan så var det ju nästan ett halvår kvar.
Men nog om min mini-livskris ;D

Den här fina jumpsuiten kommer idag och är så himla söt med culottebyxa, v-ringning fram och bak samt de fina knytbanden på axlarna. Supermjuk och skönt material som känns svalt!
fint att ha till sneakers men även att dressa upp med klackar och kavaj.

Idas kjol kommer idag och är riktigt fin i materialet. Den är i linne-kvalité och i perfekt längd med fina stora knappar framtill.
Superfin att matcha till dagens spetslinne som kommer i 4 färger idag samt den fina cardigan som Charlotte visade upp tidigare och som även kommer i röd och blå!

Visst är det mycket sommarfräscht som droppar in nu.. ni skall bara veta hur mycket fräscht och färgglatt som kommit in och hänger redo för fotning :D
Jag har norpat en hel del och hoppades se ett slut på "jessica-plagg", men ikke.. dom fortsätter trilla in den ena efter den andra.

Vi ses väl 11.00 i shoppen?

Njut av Fredagen och ha en härlig helg!
Kram från oss
Godmorgon Fredag!!!
17 maj 2019 08:45
  Shopping   

Hej på er!

Den efterlängtade veckodagen är nu här :) Skall ni hitta på något kul till helgen? Imorgon är det Göteborgsvarvet så då fylls staden med en massa flitiga löpare. Jag skall inte springa men tänkte ta mig in och heja på. Det är alltid trevligt event även för oss som inte springer. Är det någon av er som skall springa?

Idag kommer den här fantastiskt fina cardigan in. Den kommer även i rött och mörkblått.Vi har den inne som t-shirt som är väldigt populär. Kan tänka mig att matcha den till jeans och linne eller bara slänga över sommarklänningen.

Det kommer även en fin topp jumpsuit och kjol som ni inte får missa.

Jag har på mig den fina blusen Jdyiben :)

Ha en fin helg!
Dagens påfyllningar!
16 maj 2019 13:58
  Shopping   

Hej på er!

Idag har vi fått påfyllning på det härliga linnet Pcbillo som är så go kvalitet.
Fina linnet Vmalberta och snygga byxan Vmvictoria i knickersmodell kommer också nu i svart.

Pclondon Mini shorts som många av er väntat på är nu här igen. Perfekt att ha under klänningen.

Matcha något av linnena till byxan för en snygg och fräsch sommaroutfit!

Kl 14,30 kan dessa handlas igen.
T H U R S D A Y !
16 maj 2019 09:39
  Shopping   

Godmorgon godmorgon,

Idag skiner solen härligt över Göteborg!

Jag har på mig dagens nya kjol som kommer i mörkblått och svart. Den är så härlig och mysig på.. lite längre modell med rundad snygg slits.
Mitt och Idas linne kommer även idag och är så svalt och mjukt i materialet. än bättre att det har justerbara band.
Även Idas byxor i fin vid modell kommer idag. Dom är verkligen så sköna på och ser dressade ut trots att dom är så sköna att dom känns som pyjamas-byxor.

Det kommer även matchande shorts till dagens linne och som kommer i flera färger/mönster.

Vi ses i shoppen!

Ha en härlig Torsdag!
PSSST!
15 maj 2019 15:42
  Shopping   

HEEEYY!

Efter många mejl och önskningar om Outlet-fliken så har vi nu lagt till den igen. Så för er som hittat jeans etc som är på REAN men som ni inte kunnat köpa så kan ni köpa dom nu igen..
Så se till att klicka hem det som ni kikat på nu. Vi vet inte exakt hur länge den är uppe...

Glöm inte att när ni klickar på OUTLET så kommer ni direkt in till en kategori men ni kan ju självklart klicka er vidare inom andra kategorier som också är under outlet.

Ha en härlig onsdag!
WOHOOOO
15 maj 2019 09:24
  Shopping   

Truuudiluuuu, igår kom leverans på över 130 paket och idag äntligen får ni se nyheter igen.. Här ser ni 3 av 4 nyheter som kommer idag.

Min khaki-klänning blev jag helt såld på och norpade en direkt.
Det beiga "safari-stilen" är ju så rätt nu och väldigt väldigt snyggt. Och att matcha khaki med khaki med beige, med sand är supersnyggt.
sommaren 2019 skall helt enkelt vara lite mer beige.. =D

Den här klänningen är väldigt fin att ha som den är till bara ben eller att ha till jeans som jag har här. Den är i tensel-material som skapas ur cellulosa och som är helt naturliga fiber!
Dessutom är Tensel starkt, slittåligt och krymper väldigt lite.
Det transporterar fukt, andas och är snällt mot huden. Eftersom fibrerna är konstgjorda kan de också bli i princip hur långa som helst, vilket gör att väven får en väldigt jämn kvalitet. samt mjukt och med snyggt fall!
Och där fick ni en snabb genomgång av Tensel ;-)

Idas byxor kommer idag och både jag och Ida är sugna på att norpa ett par. Dom är sååå sköna verkligen och fina i den vida ankel-modellen.
Matcha fint till linnet som ni ser på Ida här.
Det kommer i fyra härliga färger och är i skön rak modell med v-ringning och bredare axelband.

Det kommer även ett par spets-shorts i tre färger som ni inte får missa.

Hoppas ni är lika taggade på alla nyheter som vi är! Så mycket fint som kommer att man vill köpa allt =D

Ha en härlig onsdag!


Foto; Ellika
1 byxa - 3 looks !
14 maj 2019 15:32
  Outfits   

Snygga byxan OnlNicole är en favorit hos oss!
Här kommer lite inspiration för hur ni kan matcha den med andra fina plagg.

På första bilden ser ni blusen VmOlivia, som även finns i en rosa färgställning.
På andra bilden blir det lite mer dressat när byxan kombineras med linnet VmMilla samt vita blazern VmVictoria - båda två från Vero Moda.
På de två nedersta bilderna bär Jessica upp byxan tillsammans med festliga linnet JdyAppa, tillsammans med lilla stilrena väskan PcLapis.

Alla dessa stilar känns helt rätt i vår! Kör gärna topparna instoppade så som på bilderna här - det är så snyggt när byxans knytdetalj kommer fram.
TISDAG!!!
14 maj 2019 09:36
  Shopping   

Godmorgon,

Idag blir det även en dag fylld av påminnelser och outfit-tips!! ;-)
Men just i detta nu så kom stora lastbilen med massor av nya varor så imorgon får ni nyheter som vanligt igen.. men till dess får ni njuta av dessa fina som vi har haft inne sedan innan och som vi nu vill påminna om på nytt.

Skinnjackan är så fin i sin mjuka och nätta biker-modell. Ligger man mellan två storlekar så kan man ta sin större storlek här då den är lite tajt och kan upplevas som liten.. men annars supersnygg och härlig skinnjacka som är fin att ha både till vardags och till fest.

Stickade tröjan i mörkblått finns även i fin grön och rosa färg.. Finstickad tröja som känns sval och skön på. Fin att ha över skjortan för en mer dressad look.

"mom-byxan" matchas fint till hudfärgat linne och kavaj som ni hittar här nedan.
Linnet hittar ni HÄR
Kavajen HÄR

ochs ist men inte minst så har ni här den helt ljuvliga blommiga blusen i lite glansigare material som ser festligt och lyxigt ut. Den har fina ballongärmar och fint knyt i midjan.
Jag hade själv glömt av denna så nu när jag fotades i den så var jag bara tvungen att plocka en.. så fin att ha nu i sommar verkligen!

Vi ses väl i shoppen vid 11.00
Njut av tisdagen!

Psst. Missa inte att kika in på instagram senare för att få lite sneak peek på vad som kom i paketen idag!
En annan måndag
13 maj 2019 09:24
  Shopping   

Godmorgon, hoppas helgen har varit fantastisk.

Idag är inte vilken dag som helst.. utan en lite annorlunda måndag. Charlotte är nämligen inte på plats utan roar sig i ROM med maken och vännerna.. såå lyxigt. Så jag och Ida dansar på borden nu.. ;-) Skämt åsido. :D
En annan grej med den här dagen är även att det inte kommer några nyheter idag.
Vi har nämligen haft försenade leveranser och inte hunnit få nya kläder till idag.
Därför har vi istället satt ihop outfit-tips till er som en liten påminnelse på plagg som vi redan har i shoppen. Vi kommer aktivera dom 11.00 idag.

Det är alltså fyra olika överdelar med fyra olika jeans. Ibland får vi ju somriga och härliga plagg mitt i vintern och då kanske man inte är supersugen på att köpa sommarfräscht. Men dessa har vi lyckats fylla på i de storlekar som saknades och aktiverar dom på nytt idag.

Så glöm inte att kika in de sommarfräscha stickade tröjorna som man bara vill krypa in i på kyliga sommarkvällar! och den fina blusen och skjortan!!

Ha en härlig Måndag!
  Föregående   Nästa