Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Fredagsmys!

17 maj 2019 10:10
  Shopping   

Godmorgon godmorgon, nu är det äntligen fredag igen och veckorna bara springer förbi.. har det något med åldern att göra tro? Jag som bara är 29, vill inte veta hur fort det kommer gå sedan .. ;-)
och om 3 veckor skall jag smygstarta sommaren med en semestervecka.. Herregud.. när jag bokade resan så var det ju nästan ett halvår kvar.
Men nog om min mini-livskris ;D

Den här fina jumpsuiten kommer idag och är så himla söt med culottebyxa, v-ringning fram och bak samt de fina knytbanden på axlarna. Supermjuk och skönt material som känns svalt!
fint att ha till sneakers men även att dressa upp med klackar och kavaj.

Idas kjol kommer idag och är riktigt fin i materialet. Den är i linne-kvalité och i perfekt längd med fina stora knappar framtill.
Superfin att matcha till dagens spetslinne som kommer i 4 färger idag samt den fina cardigan som Charlotte visade upp tidigare och som även kommer i röd och blå!

Visst är det mycket sommarfräscht som droppar in nu.. ni skall bara veta hur mycket fräscht och färgglatt som kommit in och hänger redo för fotning :D
Jag har norpat en hel del och hoppades se ett slut på "jessica-plagg", men ikke.. dom fortsätter trilla in den ena efter den andra.

Vi ses väl 11.00 i shoppen?

Njut av Fredagen och ha en härlig helg!
Kram från oss

J

När läggs dagens plagg upp?

den 17 maj 2019 @ 10:54

Jessica

Nu! ;-) Som sagt, tiden går väldigt fort för mig... så klockan var mer än jag tänkte men nu har jag aktiverat dagens! in o kika :D

den 17 maj 2019 @ 10:58