Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Kajsa i en höstigt fin outfit
17 september 2018 09:35
  Shopping   

Ja hösten kommer allt mer nu men vi är inte ledsna för det! Vi har faktiskt längtat lite nu när alla fina nyheter trillar in.

Kajsa har matchat en snygg outfit med Mandelnyheterna för idag!

Kappan kommer från Vero Moda och är riktigt fin med en den lite högre kragen. Sömmarna längst med fickorna och dragkedjorna är fejkskinn vilket ger en riktigt tuff detalj till modellen.

Tröjan kommer från Soya och kommer i fler färger. Perfekt till en vardagslook till jobbet för att sedan traska vidare på festligheter.

Byxan har vi visat tidigare på instagram! Det kommer ett fint tygskärp för att variera looken. Dessa kommer även i blått!

Vi får en suuuuuperfin halsduk/Scarf i gråsvart mönster. Den här är så läcker i färgen!

Var redo 11.00 så ses vi då!
Måndag!
17 september 2018 08:54
  Shopping   

Godmorgon!

Hoppas ni alla har haft en härlig helg! Idag kommer den här fina klänningen som jag hade på mig i helgen. Tack för all hjälp jag fick på bloggen i lördags när jag hade besluttångest ☺️med val av klänning.

Det kommer även en fin kappa och gosiga tröjor som ni inte får missa. Kika in här igen så ser ni vad som kommer.
Veckan som gått
16 september 2018 18:53
  Shopping   

Hej!

Hoppas ni alla haft en fin vecka. Nu märks det att det blir lite kallare och mörkare på kvällarna. Men det har ju verkligen sin charm det med. Här ser ni topplistan på de plagg som vi sålt mest av denna veckan, och lite av det som hänt på Instagram. Ni följer väl oss även där?

Ha nu en riktigt fin söndagskväll så ses vi igen i morgon. Vi lovar riktigt fina nyheter i veckan som kommer!

Kram från Mandelgänget
Härlig lördag och släktträff!
15 september 2018 12:31
  Shopping   

Hej på er!

Först vill jag be om ursäkt för dåliga uppdateringar här på helgen. Tiden har inte riktigt räckt till, men nu skall det bli ändring på detta😊

Den här helgen är vi hos mina svärföräldrar där den årliga släktträffen äger rum. De som spelar golf (inte jag) träffas på dagen och har en tävling. På kvällen samlas hela släkten för fest och prisutdelning. Det är en blandning av alla åldrar. Ett trevligt sätt att umgås och hålla kontakt med kusiner, fastrar, farbröder mm. Det är en stor släkt så vi är väldigt många och alltid lika trevligt att ses.

I fredags hann den fina klänningen som jag längtat efter komma så den åkte med. Är dock lite velig vad jag skall ha på mig på festen i kväll. Vad tycker ni? Leopardklänningen eller Kimonon?

Ha en fin lördag!

Kram C
Fredags feeling!
14 september 2018 10:02
  Shopping   

Fredag och slutet på veckan. Det vill vi fira med dessa härliga plagg. Kajsa har den snygga coatigan tillsammans med de glittriga tightsen som kommer idag. Elin har den fantastiskt söta blusen i leoprint, som vi väntar in även som klänning! Det kommer en söt klänning med knyt ochen superskön polotröja från Ichi. Kl 11.00 kommer dessa fina plagg upp 🌸

Ha en härlig fredag! ❤️
Hej fredag!
14 september 2018 08:51
  Shopping   

Godmorgon på er!

Äntligen fredag och snart helg! Ska ni hitta på något kul? Idag kommer den här fina blusen i coolt och trendigt leoprint upp. Coatigan jag har på mig kommer från Pieces och är så snygg. Fina glittriga leggings och sköna polotröjor kommer med. Vi ses vid 11 igen ❤️
Dagens 14.30 plagg
13 september 2018 14:02
  Shopping   

Här ser ni dagens fina påfyllningar. Klänningen Asti, de populära Vicommit coated byxan samt den fina glittriga toppen Vileja och mjuka och sköna tröjan Pctara. Kl 14,30 kan dessa handlas.
Blåsigt värre!
13 september 2018 10:16
  Shopping   

Här får ni se hur det kan bli när blåst och vind inte riktigt vill vara medgörliga med hår och modell😉.

Elin har på sig fina kjolen från Soya och matchat ihop den med den stickade tröjan som kommer idag. Kajsa har på sig mysiga koftan som vi även har inne som tröja sen tidigare. Det kommer även en fin klänning från Jdy i snyggt print och en fin polotröja som även är snygg att matcha till kjolen. Sitt redo framför datorn kl 11 för att shoppa dagens fina plagg!
Regniga torsdag!
13 september 2018 08:54
  Shopping   

Hej!

Idag kommer dessa härliga plagg upp idag. Härlig stickad kofta, fin klänning från Jdy och en bas polo tröja från Soya. Jag har på mig gosiga tröjan från Ichi som vi hade påfyllning på igår. Så härlig och go :) Vi ses här igen ❣️
Dagens påfyllningar!
12 september 2018 13:57
  Shopping   

Hej,

Här kommer onsdagens påfyllningar :) Objcecile byxan som är så skön, matcha gärna med fina tröjan Ines som även finns i rött. Pckental är supersköna på när kylan kommer. Objmorgan i rosa var den sista boxen jag fick tag på, så om ni gillar den passa på att klicka hem den.

14,30 får ni sitta redo!
  Föregående   Nästa