Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fredag!
21 september 2018 08:55
  Shopping   

Godmorgon!

Idag har vi frukostmöte här på jobbet. Vi köper alltid så goda frallor från vårt lokala bageri Lasse-Maja. Jag som älskar Onlpoptrash byxan kunde inte motstå dessa med prickar som kommer idag. Till de har jag matchat med blusen Slflexie.

Ha en fin fredag och trevlig helg!

Dagens påfyllningar!
20 september 2018 13:56
  Shopping   

Här ser ni dagens fina 14,30 plagg. Fina leotoppen i mjukt material är snygg att matcha till jeansen Shadi, men även cardigan med snygga detaljer passar också bra till. Vår storsäljande klänning Vitinny ser ni i fina härliga print.

14,30 kan ni handla dessa populära plagg igen.
Torsdag!
20 september 2018 10:11
  Shopping   

Torsdagen är här och här ser ni dagens plagg. Amanda har på sig snygga skjortklänningen i fint leoprint. De snygga örhängena kommer även i guldfärgade.
Jessica har på sig den coola transparenta toppen från Jdy och till de har hon matchat med gosiga cardigan som är så skön på. De kommer även en mjuk stickad tröja och fina toppar.

Sitt redo här kl 11.00
Torsdags shopping!
20 september 2018 08:55
  Shopping   

Hej,

Idag kommer det så fina plagg. Tröjan jag har på mig kommer från Vila och den kan jag verkligen rekommendera. Så mjuk och skön modalkvalitet. Fina mysiga tröjan som ni skymtar är så snygg att ha till jeans eller coatade byxor. Kika in här igen så får ni se mer av dagens plagg.
Dagens 14.30 plagg
19 september 2018 14:17
  Shopping   

Här ser ni dagens fina 14.30 plagg.Fina klänningen från Object är så fin. Perfekt att ha till vardags men ändå till fest. Fina kjolen Vipen är en klassiker att ha i garderoben. Missa inte detta kl 14.30 :)
Onsdagens fina plagg!
19 september 2018 10:09
  Shopping   

Idag kommer det superfina plagg upp. Blazern som Amanda har på sig är helt suveränt snygg. Hon har den trendiga magväskan som man även kan ha som en vanlig mindre väska. Kommer med en axelrem så att man kan välja hur man vill ha den. Jessica´s fina set är så snyggt och dressat. Ha det var för sig eller ihop som set som ni ser på bilden. Kl 11.00 släpps dessa fina plagg för att handla.

Vi ses!
Onsdag!
19 september 2018 09:02
  Shopping   

Godmorgon!

Sitter här och planerar dagens plagg som kommer idag. Den varma tröjan jag har på mig kommer från pieces. Blusen är från Vero Moda´s märke Aware som är inriktat på ett miljömedvetet tänk. Materialet är från återvunna petflaskor. Det kommer även en tillhörande byxa i samma serie men i mörkblått. En super fin blazer och en klänning med fina pärldetaljer.
Dagens 14.30 plagg
18 september 2018 14:09
  Shopping   

Hej på er!

Höstens fina gröna färg är i fokus idag på 14,30 plaggen. Jdytrick kimono, Vichassa och Jdyerica jackan, samt varma cardigan från Selected Femme.
Solig tisdag i september
18 september 2018 10:29
  Shopping   

Wow vad fina nyheter det trillar in nu! Amanda kom till jobbet med dagens klänning från Object som ni ser här! Superfin att matcha med ett skärp i midjan.

Till klänningen har hon dagens dunjacka från Only. Den gröna jackan fångar snyggt upp färgerna i klänningen!

Jessica har på sig dagens stickade tröja i läcker färg. Hon har matchat med Vilucy under för en dressad look.

Det kommer även ett par blusar i söta modeller. Den ena har fantastiskt fin öppning i ryggen med söta spetsdetaljer. Den andra blusen kommer har superfint mönster att liva upp höstmörkret med!

Det kommer även två nya färger på den fina halsduken "Pckial" som har det suveräna priset 159kr!
TIsdag morgon!
18 september 2018 09:02
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer den här fina blusen från Only. Den är så fin och har dessa snygga läderdetaljer vid sidan. Fina jackan är så skön på och perfekt att ha nu i höst. Det kommer även en fin topp med spets och en stickad klänning.
  Föregående   Nästa